reklama
medeuska
październikowa mama'09
a ja dziewczyny zrobiłam sobie teraz przerwe w pracy na chwilke skoczyłam sobue do rossmana na chwile i kupiłam zestaw do sprzatania, powiem Wamm, że się opłaca... Pronto Multi Surface, które normalnie kosztuje 12 zł, ja w promocji zazwyczaj za 10 kupowałam + Mr Muscle(normalmnie 7zł) + Power Duck(około 8zł) + pronto do podłóg drewnianych( normalna cena11zł)
Ja za cały zestaw zapłaciłam 21zł
Ja za cały zestaw zapłaciłam 21zł
Ale wielkie super wręcz rewelacjaWróciłam już z koników i ze spacerku z młodym.Poszliśmy koniki do stajni odprowadzić.,Zjedliśmy obiad i mały poszedł na podwórko a ja na chwilkę do Was zaglądam.
Przed południem uruchomiłam wreszcie nowe akwarium.Robiłam je od piątku.
Teraz moje akwa wygląda tak:
Robiłam dziś też fotki w przedszkolu.Jak znajdę chwilkę to zrzucę na kompa i wkleję .
Jutro idę z Oliwka do lekarza,juz ja zarejestrowałam,idziemy na 11.30.O 16.00 znów miała temp 38,3C
zaczęła mi trochę pokasływać i nie chce gryźć -tak jakby ja gardło bolało.dziś jest je tylko kisiel i deserki owocowe ze słoiczków-szok.nic nie chce gryźć bo płacze.
Cos mi się zdaje że angina jej się kluje,obym nie miała racji zobaczymy co powie jutro lekarka
zaczęła mi trochę pokasływać i nie chce gryźć -tak jakby ja gardło bolało.dziś jest je tylko kisiel i deserki owocowe ze słoiczków-szok.nic nie chce gryźć bo płacze.
Cos mi się zdaje że angina jej się kluje,obym nie miała racji zobaczymy co powie jutro lekarka
Cześć dziewczyny. Dopiero się pozbierałam o tej porze.
No właśnie miałam dziś iść do lekarza żeby mi powiedział, ze już mogę wstawać. Miałam wyjść o 16:00, wizyta na 17:15. I USNĘŁAM!!! Obudziłam się o 17:20. ale tak szczerze mówiąc to i tak nie chciało mi się jechać. Za tydzień idę. Mam nadzieję nie zaspać .
Wesola kompania. Wkurzał ją, bo był UB-kiem. Pani ma ponad 70 lat .
Agnes - bardzo Ci współczuję. Mialam raz taką niewiadomą z Przemkiem, dopiero po latach okazało się że to nie było przeziębienie tylko uczulenie. Ale wtedy to on w 10 minut dostał 40,5 stopnia gorączki a miał dwa miesiące życia. Aż się wtedy rozpłakałam!
Ale jak Twoja malutka zaczyna mieć kaszel to pewnie za tydzień - dwa będzie już dobrze .
Moje dziecko nie chce w ogóle wychodzić na dwór. Caly czas siedzi w domu :-(.
Ano z wawy
Ja leżałam w pierwszej ciąży, całe szczęście nie za długo i na raty Dasz radę Dobrze, że synal duży...
No właśnie miałam dziś iść do lekarza żeby mi powiedział, ze już mogę wstawać. Miałam wyjść o 16:00, wizyta na 17:15. I USNĘŁAM!!! Obudziłam się o 17:20. ale tak szczerze mówiąc to i tak nie chciało mi się jechać. Za tydzień idę. Mam nadzieję nie zaspać .
Moja szanowna sąsiadka z góry męczy nas już tak kilka lat. Kiedyś poszłam do niej zwrócić uwagę ale obudziłam innych w tej samej klatce jak waliłam do jej drzwi a ona mnie nie słyszała. Taka głucha. Czasami mam ochotę ją wysłać na Marsa.Co Wy macie za sasiadow.. ja to wgole nawet nie wiem że mam sasiadów
:-) To też niedaleko. Nie wychodzę z domu ale i tak miło wiedzieć, że ktoś jest blisko. A co to za miejscowość?Ja też prawie z Wawy.10 km od Pragi w kierunku Radzymina.
No... to ja Cię doskonale rozumiem. Jeszcze co do moich sąsiadów - pani która mieszkała jeszcze miesiąc temu naprzeciwko mnie miała załamanie nerwowe. Poszła do sąsiada nad nią, rozwaliła mu szklanki, kieliszki, waliła czymś, podrapała mu całą twarz. W szpitalu się znalazła.ja mam takiego sąsiada na dole mały remoncik już 3 miesiąc robi
Wesola kompania. Wkurzał ją, bo był UB-kiem. Pani ma ponad 70 lat .
Jutro idę z Oliwka do lekarza,juz ja zarejestrowałam,idziemy na 11.30.O 16.00 znów miała temp 38,3C
Agnes - bardzo Ci współczuję. Mialam raz taką niewiadomą z Przemkiem, dopiero po latach okazało się że to nie było przeziębienie tylko uczulenie. Ale wtedy to on w 10 minut dostał 40,5 stopnia gorączki a miał dwa miesiące życia. Aż się wtedy rozpłakałam!
Ale jak Twoja malutka zaczyna mieć kaszel to pewnie za tydzień - dwa będzie już dobrze .
Moje dziecko nie chce w ogóle wychodzić na dwór. Caly czas siedzi w domu :-(.
Witam
Ale mialam dzis zakrecony dzienJak zaczelam sprzatac to skonczylam cos kolo 12Pozniej z mlodymi na plac.Przyjechala siora z moim chrzesniakiem i jechalysmy na miasto;-):-)
Niedawno wrocilam do domu i mam juz dosyc
Ci sasiedzi z gory mnie dobijaja-niech juz wkoncu ich eksmituja bo chyba ich zabije
Zaraz wstawie focie chrzesniaczka ale niedlugo usune
Ale mialam dzis zakrecony dzienJak zaczelam sprzatac to skonczylam cos kolo 12Pozniej z mlodymi na plac.Przyjechala siora z moim chrzesniakiem i jechalysmy na miasto;-):-)
Niedawno wrocilam do domu i mam juz dosyc
Ci sasiedzi z gory mnie dobijaja-niech juz wkoncu ich eksmituja bo chyba ich zabije
Zaraz wstawie focie chrzesniaczka ale niedlugo usune
reklama
medeuska
październikowa mama'09
No, oby nie angina..Jutro idę z Oliwka do lekarza,juz ja zarejestrowałam,idziemy na 11.30.O 16.00 znów miała temp 38,3C
Ale cuudne, ja te juz che moje dzieciatko...Oto focie
Podziel się: