reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mama Helenki postaram sie tylko o to żeby były dobre wiesci:tak:;-) dziś zaplanowalam sobie wieczorek w wannie bo mąz na nocy dzieciaki juz szykuja sie do swoich łożek Wojtek sie strasznie wykłoca ze mna ze moze tylko biegac po dworze do 19 bo uważam ze po 19 to dzici powinnybyc w domu Jakie jest wasze zdanie ?
Malinka do której pozwalasz biegać po podwórku Adasiowi?
Ja wyciągnęłam taki lekki wózek( na zdjęciu) ale coś czuje ze długo nie pojezdzimy nim bo Gabi ciasno :baffled:
własnie przeżyłam szok :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: zadzwonił domofon i jakas pani porosiła mnie zebym wyszla po paczkę bo z kościoła dostalismy :szok: karteczka była z Imieniem Zuzi i naszym nazwiskiem :szok: spora ta paczka zajrzałam to jest mąka cukier słodycze konserwy :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: chyba zaczne wierzyc w cuda Fakt moje dzieci chodza do kosciola na rozaniec udzielaja sie nie wie mco o tym myslec :szok::eek:

Załączniki

• 052308175406.jpg
    052308175406.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 20
reklama
Ja się dzis witam w znacznie lepszym nastroju :-D wczoraj niespodziwanie odwiedziła mnie przyjaciólka a wieczorem była poważna rozmowa z mężem i to mi bardzo poprawiło humor ;-) a dziś wyprawa na miasto bo Zuzia wyrosła z trepkow szkolnych i poszlam zakupić Wszystko sie na niej pali :szok: dzis przyszla w dziurawych rajtuzach :szok: chcialaby sie wystroic ale do zabawy na plac to raczej powinna sie inaczej ubrać :baffled: Kupiłam jej takie getry z koronką i zaraz na ławce w parku ubierałaa:-D:-D:-D:-D i ja sobie zfundowalam bluzkę bawełnianą Kupiłam Zuzi jeszcze białe rajtuzki ,trpki do szkoły no i getry i sobie bluzkę i rano z mężem juz zrobilam troche zakupów na święta bo nie lubię w ostatniej chwili :no: mąż jakis wyjazd do swoich rodzicow planuje w poniedziałek wielkanocny ale ja nie wiem co z tego wyjdzie :eek::baffled: także może pomalu jakos bedzie no i oczywiscie wasze wsparcie tez mi pomoglo a Wojtkiem staram sie nie przejmowac Jka wychodzila mdo miasta z dziewczynkami to mąż obiecal że przypilnuje zeby odrobił lekci a ja nawet nie pytam zobaczymy jak bedzie ale jakos tak czuje sie lepiej :tak:

Twój post pełen optymizmu:-) to cieszy :tak::tak::tak:
a zakuy tez pomagaja choć troszkę:-)
ja wczoraj tez trochę zaszalałam i kupiłam sobie spodnie na wiosnę i bluzeczkę pierwszy raz bez załamywania się że w takim rozmiarze:-)
ale i tak mam doła
pokłóciliśmy się wczoraj z moim L. i jest mi bardzo źle :-:)-:)-(

hEJ JOANNA ,FAJNIE ,ŻE HUMOREK MASZ LEPSZY I OBY CIĄGLE W TYM KIERUNKU:-)moja córka też 10 lat kończy w tym roku i poza wakacjami to nie ma opcji ,zeby dłużej siedziała na dworze ,dyspensę ma tylko wtedy jeżeli my grilujemy na podwórku ze znajomymi to może wtedy dłużej poganiać .Ja to jestem zdania,że chociaż wieczory wolne dla mnie i męża się należa ,bez dzieci.:laugh2:A co do paczki to ciesz się ,zawsze to coś szczególnie jeżeli naprawdę przydatne rzeczy tam były.my kilka lat temu paczke z opieki dostaliśmy ,ale był tam tyko cukier ,mąka i ryż ,widocznie ktoś musi znac waszą sytuacje finansową i postanowili wam pomóc ,są jeszcze dobrzy ludzie.:tak:

JOANNA
Ciesz sie z tej paczki:tak::tak::tak:
Ja pamietam ze jak bylam mala to tez takie paczki dostawalismy-nawet calkiem spore:tak::tak::tak:

Ja wyprasowalam wszystko co mialam:tak::tak::tak:Ale jutro bede sciagala pranie z balkonu i znowu bedzie tego full

... bo uważam ze po 19 to dzici powinnybyc w domu Jakie jest wasze zdanie ?
...

Ja w prawdzie nie mam dzieci w tym wieku, ale uważam, ze w roku szkolnym i w tygodniu to bardzo rozsądną pora :tak:

A co do paczki to ja bym się cieszyła, a co :tak:

A mój już się nabył w domu :baffled: No ale cóż, ktoś musi na nas zarabiać... Nakarmiłam go i dałam buziaczka :rofl2:

My lekkim wózkiem to jeździmy już od lutego :rofl2: No ale ja nie mam siły dźwigać :sorry: Poza tym w moim dużo miejsca :tak: Helena na luzie wchodziła do niego w kombinezonie :tak::rofl2:

madziulanatasza dawaj te fotki tylko proszę uwzględnij to że mam na nich wyglądać pięknie szczupło zchwycająco:tak::-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
joanna mój adam o 18.30 musi być w domu bo kolacja mycie o 20 są w łóżkach i nie ma przebacz:tak::tak::tak:ale dzisiaj mój syn doprowadził mnie do szewskiej pasji siedziałam z nim w sobote ćwiczyłm dzieleni pytałam co zadane no pokazał zrobiłam z nim sprawdziłam no ok a dzisiaj na 3 stronach wyrywkowo brak zadania domowego:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:no myślałam że mnie trafi pytam czego tego nie zrobi,łeś zapomniałeś a on beszczelnie-nie nie chciało mi się:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i tym sposobem od jutra siedzi nad książkami:tak::tak::tak::tak:
julci urodzinki udanee torcik lodowy szwarwaldzki pycha polecam wszystkim lodo-torto żercom:tak::tak::tak::tak::tak:
dzisiaj za długo nie posiedze bo mój dyżur wstawania nocką do antośka:confused2:

joanna nawet nie wiesz jak się cieszę z poprawy twojego humoru:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:super:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a paczka też kiedyś taką kościelną na święta dostaliśmy a właściwie adaś bo to z jego imieniem i nazwiskiem było i powiem ci bardzo mnie ucieszyła:tak::tak:teraz jak bym taką dostała też bym się nie pogniewała:tak::tak::tak::tak:

mama helenki no niby waga tego wózka spora ale prowadzi się go świetnie bardzo lekko byłam zaskoczona że tak lekko bo lepiej mi się nim jechało jak tym moim pojedyńczym:tak::tak::tak::tak::tak:
a u mnie w wózku coś ostatnio kółko przednie szwankuje blokuje się musi piotr zobaczyć bo ostatnio wyczyścił łożysko i niby było ok a teraz znów szwankuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja to bym najchętniej ten sprzedała a kupiła spacerówkę w tym stylu co agnes sprzedawała:tak::tak::tak::tak:ale aż boje się mojemu kochanemu o tym wspomnieć:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry