reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam słoneczko za oknem Mam katar caly zatkany nos i chyba to dla tego ze wczoraj w parku zmarzłam jak wracałyśmy po 17 do domu juz bylo chlodno :baffled: Czekam na meża jak wróci z nocki Dzieciaki w szkole a Gabi na parapecie macha wszystkim sąsiadom na dzień dobry :-D:-D:-D:-D:-D:-D Miłego dnia :-)

reklama
Witam dziewczyny poniedziałkowo.
Słonko próbuje przebić się przez chmury. Ja mam straszny kocioł. W domu kupa roboty, mała chce na spacery a tu raz teściowa, raz mama raz bratowa ważne -sprawy, przyjdź. No nie wyrobie się na święta.
W dodatku Piotruś dostał wolne 2 dni i chce malować pokój, bo nie wiadomo kiedy znów dostanie coś wolnego, a farby i wszystko już leży i czeka.

Ide poćwiczyć na Brzyduli.
Znów Was nie opczytam
Kiedy ja to nadrobie...

witam i ja się wtorkowo,ale wczoraj pustki ,ja malinka nasze fotki pyk,a ty znikłaś ,nie było komu oglądać:no:mam nadzieję,że dzisiaj się dziewczyny poprawicie i frekwencja będzie większa.dziś wczesnym popołudniem jadę z mamą i ja=ej pieskiem do fryzjera psiego to przynajmniej jakaś rozrywka z wycieczką mnie czeka;-)

luna dzisiaj wtorek:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
joanna zdrówka życzę:tak::tak::tak::tak::tak:
madziulanatasza wczoraj naskrobałam posta pożegnalnego ale mi się ni hu hu nie chciał wgrać i choroba wie czemu:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:ja wczoraj szłam szybko lulu bo nocny dyżur przy antku mi wypadał:tak::tak::tak:budzi nam się teraz po 3-4 razy w nocy ząbki:szok::szok::szok::szok::szok:
anabuba zostawić chłopa w domu to się właśnie taki ład zastaje po powrocie:eek::eek::eek::eek::eek:
ja dzisiaj na 11.50 do szkoły do adama zwolnić go z czwartku i piątku poświątecznego bo będą jeszcze u babci wracają chyba z tatą w sobote:-)no i powiedzieć pani że adam jednk na zieloną szkołę nie jedzie po pierwsze wyjazd zaraz po świętach a mi to nie asuje a po drugie miało być 250 zł za 5 dni a tu się okazuje że 350 zł za 2 dni jak dla mnie za drogo na taki krótki czas:tak::tak::tak:

Witajcie dziewczyny.Znów nocka do bani.Oliwka znów z nami w łóżku spała,domagała sie.Co ja odłożyłam do łóżeczka to sie nagle budziła i wołała mama tam!skubana.Boje się ze teraz jak sie tak przyzwyczai przez tą chorobę spać z nami to nie bedzie chciała spać w swoim łóżeczku i będę mieć problem.

Obudziła sie znowu z temp 39C.Jestem załamana,ale cos zaczyna czasami pokasływać.Jutro idziemy z samego rana znów do lekarza.najgorsze jest to że zaraz swięta a ona się rozkłada.Niedaj boże cos się bedzie dziąć to żaden lekarz nie przyjmuje.

jestem zmeczona juz jej chorobą,druga noc zarwana,w dzień chodzi za mną krok w krok,tylko mama i mama i chce byc na rękach.Idzuie ześwirować.jeść też nie chce za bardzo.Wczoraj zjadłą tylko 2x kisiel,połowę Danio i owoce ze słoiczka i to wszystko.jak chciałąm dac jej kaszke to zerzygała mi wszystko.dzis też na śniadanie kisiel,bo nic innego nie chciała i parę kęsów bułki maślanej.O tyle dobrze że pije bardzo dużo.

witaj agnes:happy:
oj bidulka oliwka widocznie jakaś infekcja na bank się rozwija:-:)-:)-:)-(i to na święta:no::no::no::no:mój adam kiedyś rok w rok zaczynał chorować w wigilię tak koło 15-16 miał temp 40 stopni i trzeba było z nim jechać na pogotowie zawsze była to angina ropna wię ci współczuje bo wiem co to znaczy chore dziecko w święta:-:)-:)-:)-:)-( a i z tego co ja się uczyłam to przy gorączce nie odaje się dzieciom nabiału bo zwracają u mnie to się sprawdza zawsze jak gorączkę mają i chcą coś z nabiału ulegnę i im podam to zwracają:-:)-:)-(a przy chorobie brak apetytu to norma niestety:tak::tak::tak:
a na zmęczenie może połóż się w dzień razem z olisią i odeśpij nocke:tak::tak:

reklama
Oj Agnes współczucia z powodu małej choróbki ,faktycznie coś ją bierze na święta,urok dzieci-świąteczne chorowanie .Jak nie chce jeść to jej nie każ organizm sie tak broni ,nie chce tracić sił na trawienie,przychylam sie do słów malinki:-)odpoczywaj z Oliwką

Do góry