reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja jestem jakaś nienormalna,jak siedziałam w domu to juz mnie szlag trafiał i chciałam do pracy, a jak teraz jestem w pracy to chcę do domu, ugotowałabym coś, poprała na spacer poszła:rofl2::rofl2::rofl2: mi to nie dogodzi:-D:-D:-D

bo kobiecie to nigdy nie dogodzi:-D:-D:-D:rofl2:

a ta masc witaminowa to wlasnie na teki szorstkie policzki.trzeba 2-3razy dziennie smarowac.a moze zjadla cos od czego ma takie policzki?albo slonce przesuszylo

reklama
bo kobiecie to nigdy nie dogodzi:-D:-D:-D:rofl2:

a ta masc witaminowa to wlasnie na teki szorstkie policzki.trzeba 2-3razy dziennie smarowac.a moze zjadla cos od czego ma takie policzki?albo slonce przesuszylo
podejrzewam alergie na jajka, ale na razie nic z tym nie robię już mam dosyć łażenia po lekarzach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:każdy dołoży swoje pięć groszy i człowiek głupieje, ostatnia wizyta u kardiologa wytrąciła mnie totalnie z równowagi i na razie odpuszczam

Anabuba, oddawałam Heleny mocz do analizy, a że weekend po drodze to tyle to trwa, ide odebrać wyniki i bedze wiedziała, czy cos wyszło...

Poprałam wczoraj Helenie buty i jeszcze nie powysychały, siedzimy jeszcze w domu :baffled:

to daj znac jak wyniki.
a buty wysatw na balkon albo na dwor gdzies szybciej wyschna.dzis jest u mnie ciut chlodniej.wczoraj o tej porze bylo juz 15stopni dzis ledwo 10.ale w sumie dobrze bo jak tak szybko upal to zle.
dobra ja spadam sie szykowac do szkoly i pranie powiesic.a po poludniu do dentysty:baffled::baffled::baffled:
cos mnie znow cmi ten zab.nigdy nie mialam znieczulenia ale tym razem chyba poprszoe bo domyslam sie ze bedzie nieciekawie jak mi ten bolacy zab bedzie robic.potem jak dam rade to lece rowerkiem do kolezanki:-)
sama,bez dzieci:-):-):-)

podejrzewam alergie na jajka, ale na razie nic z tym nie robię już mam dosyć łażenia po lekarzach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:każdy dołoży swoje pięć groszy i człowiek głupieje, ostatnia wizyta u kardiologa wytrąciła mnie totalnie z równowagi i na razie odpuszczam

a co kardiolog powiedzial? to staraj sie narazie jej nie dawac jajek i zobaczysz.no i chyba mialas jej testy robic nie?jak masz to dawaj przez 7dni zyrtec i odtsaw i jajka i najlepiej wszytsko co jajka ma:-) a przynajmniej bialko jajka

to daj znac jak wyniki.
a buty wysatw na balkon albo na dwor gdzies szybciej wyschna.dzis jest u mnie ciut chlodniej.wczoraj o tej porze bylo juz 15stopni dzis ledwo 10.ale w sumie dobrze bo jak tak szybko upal to zle.
dobra ja spadam sie szykowac do szkoly i pranie powiesic.a po poludniu do dentysty:baffled::baffled::baffled:
cos mnie znow cmi ten zab.nigdy nie mialam znieczulenia ale tym razem chyba poprszoe bo domyslam sie ze bedzie nieciekawie jak mi ten bolacy zab bedzie robic.potem jak dam rade to lece rowerkiem do kolezanki:-)
sama,bez dzieci:-):-):-)
bez znieczulenia:confused::confused::eek::eek::baffled::baffled:
A masz rope? Bo jak boli to nawet najczesciej nie oplaca sie rac znieczulenia bo nie działa na stan zapalny....:baffled: wiem z doświadczenia, dodtałam 3 zastrzyki,kktore nie dzialaly i dlatego mam wstręt do dentystów, a kurde teraz wciaxy zaczynaja mi sie 3 zeby psuc i bede musiala isc,poki tylko mala czarna kropeczka sie na nich zrobiła bo strace wszystkie i bede ze sztuczna szczeka po 20 chodzic:baffled::baffled::-D:-D:-D

a co kardiolog powiedzial? to staraj sie narazie jej nie dawac jajek i zobaczysz.no i chyba mialas jej testy robic nie?jak masz to dawaj przez 7dni zyrtec i odtsaw i jajka i najlepiej wszytsko co jajka ma:-) a przynajmniej bialko jajka
a propos kardiologa, na poprzedniej wizycie dostałam pouczenie jeśli chodzi o profilaktykę zapalenia wsierdzia, m.in. przed zabiegami stomatologicznymi inwazyjnymi trzeba podawać Misi antybiotyk, więc przed wyrwaniem mleczaka pomaszerowałam do rodzinnej po antybiotyk i dawałam wg instrukcji, potem było wyrwanie i jeszcze po zabiegu antybiotyk, wszystko tak jak kazała kardiolog. A juz na ostatniej wizycie ona do mnie z tekstem że to nie dotyczy zębów mlecznych:szok::szok::szok::szok::szok::szok:no wytrąciła mnie z równowagi, najpierw mnie straszy żeby uważać, zapobiegać a teraz co, ten antybiotyk był niepotrzebny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wnerwiła mnie, do tego naczytałam sie w necie różnych historii o zapaleniu wsierdzia i już teraz całkiem zgłupiałam.
No dobra bo sie za bardzo rozpisałam, sorry

reklama
mam pytanie z zupełnie innej beczki: czy któraś z Was malowała ściany albo sufit farbą Śnieżki tą z teflonem, szukam opinii na jej temat bo przymierzamy sie do malowania chałupki:-D:-D:-D

Do góry