reklama
wiewióreczka83
Fanka BB :)
Mam nadzieje, że tak będzie. U mnie na uczelni lubia stwarzać problemy...wiewióreczko można wznawiać przerwa nie może być jednak dłuższa jak 5 lat
no to fajnie jak sie pogodziliscie zuch facet jak dal rade przeprosic hihihiwitaj -j- jak ten czas lecvi amelka ma już 2 m-ce
a ja się chwalę moja jula ma dziś 5 lat
my się wczoraj z P pogodziliśmy przeprosił zagadał no i milusio było
agnes jak oliwka dziś????????????????????
madziulanatasza to macie rekolekcje .......my już 2 tygodnie po
witaj po dlugiej przerwieWitam Mamusie:-)
Bardzo długo Was nie odwiedzałam, mam nadzieje, że mnie jeszcze pamietacie;-)
Podobnie jak -j- chyba nie dam rady nadrobić zaległości, bo piszecie bardzo dużo
Synuś zajmuje prawie 100% mojego czasu, teraz gdy pogoda dopisuje czesto chodzimy na spacerki, co poprawia nie tylko samopoczucie Daniela;-) Coraz lepiej radze sobie ze wszystkim, chociaż są jeszcze czasami dołki.
Ostatnio troche sie podłamałam bo chyba skreślą mnie z listy studentów:-( pani dziekan nie chce dac mi urlopu dziekańskiego(mam nie zaliczony jeden egzamin z tej sesji, bo akurat rodziłam wtedy).
A teraz ide Was troszke poczytać, żeby się zorientować jak u Was się układa.
mysle ze zagoscisz dluzej u nas
dasz radewitam, jestem i ja, jestem wpracy, a jak to po weekendzie troche pracy, odezwe sie jak znajde chwilke... założyłam inne spodnie niz materiałowe, w ktorych ciagle chodzilam teraz, przed ciaza mialam za luzne, a teraz mi sadło wystaje, nie wiem jak w nich wysiedze 12 h
Strasznie wyglądam Sadełko z każej strony wchodzi jak siade, jak stoje to już aż tak bardzo nie widac, bo sie juz troszke rozciagnely
Miłęgo dzionka
no i wszystkiego naj naj naj naj ... dla Juleczki od ciotki i Sewkadowikla dziękujemy za życzenia przeczytalam je julce a ona a dziękuje jaka ja jestem sławna na cały świat nawet w komputerze o mnie wiedzą
straram siePatrysiu jak nie doczytałaś, jak doczytałaś. Podziwiam cię za to , że potrafiłaś każdej coś odpisać.
Mykam do dzidzi.
zaraz looknepatrysia wkleiłam na NK fotkę
dziękuję dziewczyny za życzenia dla julci ona puchnie z dumy i co chwile mówi pokaż naprawde mam życzenia od twoich psiapsiułek
a ja się cieszę że na święta jadę bo przy moim maruderze to lepiej na gotowe już złożyłam u mojej przyszłej niedoszłej teściowej zamówienie na serniczek karkóweczkę i kluseczki z pieczarkami
a ja się cieszę że na święta jadę bo przy moim maruderze to lepiej na gotowe już złożyłam u mojej przyszłej niedoszłej teściowej zamówienie na serniczek karkóweczkę i kluseczki z pieczarkami
aha dziewczynki my wvczoraj byli caly dzien na rodzinnnym spacerku
pierwsze zaliczylismy koscoil potem pojechalismy na lotnisko jak bede miala czas to wrzuce fotki bo maly teraz nie bardzo mi daje ale dalam mu smoka z tymi masujacymi kuleczkami i chyba troche pomaga ide mu nasmarowac jeszcze dziasla i mysle ze bedzie git... no i wracajac do tematu potem pojechalismy na obaidek... i spacer do wieczora no i na koniec dnia maly zasnal ja poszlams ie kapac zalozylam to moja bielizne nowiuska ktora sie chwalilam i obudzialm m zeby troche poszalec bo po @ jestem ale dzis rano o mnie zapomnial (chialam zeby mnie jeszzce obudzil) ale on mowi ze szkoda mnie nbudzic jak spie bop slodko wygladam
pierwsze zaliczylismy koscoil potem pojechalismy na lotnisko jak bede miala czas to wrzuce fotki bo maly teraz nie bardzo mi daje ale dalam mu smoka z tymi masujacymi kuleczkami i chyba troche pomaga ide mu nasmarowac jeszcze dziasla i mysle ze bedzie git... no i wracajac do tematu potem pojechalismy na obaidek... i spacer do wieczora no i na koniec dnia maly zasnal ja poszlams ie kapac zalozylam to moja bielizne nowiuska ktora sie chwalilam i obudzialm m zeby troche poszalec bo po @ jestem ale dzis rano o mnie zapomnial (chialam zeby mnie jeszzce obudzil) ale on mowi ze szkoda mnie nbudzic jak spie bop slodko wygladam
no patrysiu to milusio byłoaha dziewczynki my wvczoraj byli caly dzien na rodzinnnym spacerku
A my w swieta siedzimy w domkuDo nikogo nie jedziemy bo po ostatnim swiatecznym wypadzie mam dosycPoza tym bedzie u nas ciotka M ktora jezdzi na wozku(po dlugich namowach zgodzila sie zeby M z bratem pojechali po Nia w niedziele rano)
A moj Dominik wymyslil sobie zebym przyszla po Niego do przedszkola z rowerem i prosto na plac pojdziemy
My juz po sniadanku i mlode sie zajely same soba
A moj Dominik wymyslil sobie zebym przyszla po Niego do przedszkola z rowerem i prosto na plac pojdziemy
My juz po sniadanku i mlode sie zajely same soba
agunia-ln
Fanka BB :)
trochę nadrabiałam zaległości w czytaniu, tak połebkach bo za duzo tego i natknęłam sie na post maści witaminowej, na co ona pomaga? jakieś plamki na buzi? bo moja Misia od dłuzszego juz czasu ma lekko szorstkie policzki w małe krosteczki, pomoże jak jej posmaruję?
reklama
-j-, a o jakich kulkach ty piszesz?
po obydwu bokach na górnej krawędzi rany po cc zrobiły mi się dwie takie twarde i dość bolesne gulki, które utrudniały mi funkcjonowanie. Nie mogłam niekiedy wstawać przez to, bo bolało. Przykładałam rywanolem, nacieplałam i przeszło.
Podziel się: