reklama
wiewióreczka83
Fanka BB :)
Witam Mamusie:-)
Bardzo długo Was nie odwiedzałam, mam nadzieje, że mnie jeszcze pamietacie;-)
Podobnie jak -j- chyba nie dam rady nadrobić zaległości, bo piszecie bardzo dużo
Synuś zajmuje prawie 100% mojego czasu, teraz gdy pogoda dopisuje czesto chodzimy na spacerki, co poprawia nie tylko samopoczucie Daniela;-) Coraz lepiej radze sobie ze wszystkim, chociaż są jeszcze czasami dołki.
Ostatnio troche sie podłamałam bo chyba skreślą mnie z listy studentów:-( pani dziekan nie chce dac mi urlopu dziekańskiego(mam nie zaliczony jeden egzamin z tej sesji, bo akurat rodziłam wtedy).
A teraz ide Was troszke poczytać, żeby się zorientować jak u Was się układa.
Bardzo długo Was nie odwiedzałam, mam nadzieje, że mnie jeszcze pamietacie;-)
Podobnie jak -j- chyba nie dam rady nadrobić zaległości, bo piszecie bardzo dużo
Synuś zajmuje prawie 100% mojego czasu, teraz gdy pogoda dopisuje czesto chodzimy na spacerki, co poprawia nie tylko samopoczucie Daniela;-) Coraz lepiej radze sobie ze wszystkim, chociaż są jeszcze czasami dołki.
Ostatnio troche sie podłamałam bo chyba skreślą mnie z listy studentów:-( pani dziekan nie chce dac mi urlopu dziekańskiego(mam nie zaliczony jeden egzamin z tej sesji, bo akurat rodziłam wtedy).
Mama Helenki
i Aniki :D
U mnie też nie starcza numerków Dzisiaj dostałam się fartem bo ktoś zrezygnował Ale do dzieci z wysoka temperatura to przychodzi lekarz na wizytę domową, bez gadania
medeuska
październikowa mama'09
witam, jestem i ja, jestem wpracy, a jak to po weekendzie troche pracy, odezwe sie jak znajde chwilke... założyłam inne spodnie niz materiałowe, w ktorych ciagle chodzilam teraz, przed ciaza mialam za luzne, a teraz mi sadło wystaje, nie wiem jak w nich wysiedze 12 h
Strasznie wyglądam Sadełko z każej strony wchodzi jak siade, jak stoje to już aż tak bardzo nie widac, bo sie juz troszke rozciagnely
Miłęgo dzionka
Strasznie wyglądam Sadełko z każej strony wchodzi jak siade, jak stoje to już aż tak bardzo nie widac, bo sie juz troszke rozciagnely
Miłęgo dzionka
wiktoria12
Mama i żona :)
No trochę tak ale już zdążyliśmy się po sprzeczać Pasowało by trochę ogarnąć zanim Kamilek śpi będę z doskoku.Jak M wraca po takiej nieobecności to sie pewnie jak nowożeńcy czujecie
Mama Helenki
i Aniki :D
...
Zawsze możesz potem napisać podanie o wznowienie studiów
Boska jest ta Twoja Julkadowikla dziękujemy za życzenia przeczytalam je julce a ona a dziękuje jaka ja jestem sławna na cały świat nawet w komputerze o mnie wiedzą
tak a jaka skromnaBoska jest ta Twoja Julka
reklama
wiewióreczka83
Fanka BB :)
Mama Helenki
Nawet nie wiedziałam, że jest taka możliwość oczywiście pani dziekan też nić mi nie powiedziała, chociaż pytałam się co moge zrobić bo jednak troche szkoda mi zawalić te studia...
Nawet nie wiedziałam, że jest taka możliwość oczywiście pani dziekan też nić mi nie powiedziała, chociaż pytałam się co moge zrobić bo jednak troche szkoda mi zawalić te studia...
Podziel się: