reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

tu jednooka mamuśka
dziś juz lepiej i nie boli ,nawet samochodem dziś jechałam :laugh:
Shady gratuluję sprzedanej rzeczy na Allegro :laugh:

reklama

dzieki Noelia......dwie nastepne tez wlasciwie sprzedane tylko kwestia jaka cene osiagna :) chyba zaczynam sie wdrazac...a serio to faktycznie wystarczy pare zdjec fajnych wkleic i juz jest zainteresowanie.....no i oczywiscie wsadzic w odpowiednia kategorie

witam wieczorkiem :)
wpadłam na chwilkę zobaczyć co u Was :)
Shady my czasami też prubowaliśmy coś sprzedać, ale nie zawsze wychodziło, gratulacje :)

jestem zmęczona tym dniem, chyba wolę jak mąż w pracy, albo po prostu zdrowy...
teraz kąpiemy małego i lulanie; pewnie znowu długo nam zejdzie, ostatnio jak zje to nie chce isć spać i trzeba się z nim bawić, ray, dzisiaj nie wiem jak dam radę; posłabym za niego spać ;D

milego wieczorku życzymy :)

A tak w ogóle to czesc

I chciałam napisac że ostatnio czasu nie mam bo po lekarzach latamy bo jak nie kontrola Mai to zas ja bo na L4 byłam i już kończe L4 i na urlop ide ( 30 dni mam)

DObry Bobry!!!
nieststy ja juz musialm wstac :mad: :mad: :mad: :mad:

Ale jestem nie wyspana!!!!!!- postanowione klade sie razem z jasiem na drzemke!!

A wy jeszcze spicie??- fajnie wam!~!!

dzień dobry!!!!!!!!!

jejku wyspałam się :D :D :D :D moje cyce ucierpiały na tym ale mały raz się obudził :) wieczorem daliśmy mu cycy, potem po 2 godzinach jak nie mógł zasnąć butlę i raz się obudził ;) dawno tyle nie spalam!

dzisiaj w planach gril na obiad z okazji imienin babci a pogoda ładna więc szykuje się mily dzionek :)

reklama
Izabelka to gdzie ty mieszkasz ;D ??? ??? ??? ze u ciebie ciagle ładnie a u mnie pochmurnie i deszczowo. Nie chcesz sie zamienic :D
Macio obudził sie dopiero o 5.30 i na antybiotyk z którego połowe wypluł :p

Do góry