reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a Żulawy Wiślane :) ale podobno ma padać poźniej słyszałam właśnie w radio ???
oskar też często ulewał albo wypluwał antybiotyk, a masz strzykawkę do tego?

reklama
mam, ale ze strzykawki jak mu podaje to tez potrafi kichnac, prychnac i zawsze troche jest na zewnatrz Macka a nie we wnatrz ;D

dzien dobry!!!!!!!!!!
u nas narazie niezaladnie ale sie moze cos poprawi!
przez ta swinie wczoraj poszlam z hubciem na zastrzyk przed 21 i wiecie coo??? weszlam a tam ludzie czekaja na zastrzyk ponoc baaaaaardzo dlugo! a co gorsza dwoje dzieciaczkow jedno nawet mlodsze od hubcia! wiec ja stwierdzilam ze czekac nie bede bo to pora spania hubcia, poszlam i pukam na pogotowie a tam pani dyspozytorka sama i mowi ze trzeba czekac bo ona nie moze wyjsc a pani pielegniarka ma gips!!!! ja pytam ile mam czekac a ona ze nie wie i trzeba czekac na to ja ze do usranej smierci nie bede i wyszlam (mam nadzieje ze tego ostatniego zdania nie slyszla!) bo w koncu czasem tam chodze! i poszlam na izbe przyjec i tam pytam czy pani mi zastrzyk zrobi??? a ona ze jest od tego pogotowie a ja ze nie bede tam czekac bo czekam i czekam i ile mozna a dziecko musze spac polozyc! (nie musisla wiedziec ze dopiero przyszlam) ona ze dlaczego tak puzno??? wiec ja ze w wawie z dzieckiem od rana u lekarza bylam i dopiero wrucilam a tam nikt mi zastrzyku nie zrobi zreszta maja dyzur wiec moge przyjsc o ktorej chce! ( co mialam powiedziec ze swinie rozbieralam?) no i ona tak niebardzo ale zrobila. jak wychodzilam to te panie z dziecmi siedzialy pod izba przyjec i jedna wchodzila i tylko uslyszalam: "nie ma mowy co wy sobie z izby przyjec pogotowie robicie?????????" wiec mi sie udalo ciekawe ile te kobitki czekaly! ale z drugiej strony jakies mimozy bo ja bym nie pozwolila tyle czekac! mogly sie odezwac!

Mordziulka bardzo dobrze zrobiłas. Ja sie nastrajam psychicznie zeby sie wykłucac z neurologiem w nastepnym tyg. Ja jednego nie rozumiem przeciez wiadomo ze dziecko moze zachorowac i dlaczego jak chce przesunac termin to musze czekac dwa miesiace bo ten cholerny sezon urolopowy...

Witam u nas w Bydzi jak narazie ładnie ja dopiero wstałam 15 po 9 mały usnął o 21.30 przebudził sie na chwile tak koło 3 nad ranem dałam mu herbatki i dalej poszedł spać także nocka przespana
94609.jpg

ja wstalam dzis o 6 rano,mala znowu zaczela sie budzic wnocy by sobie podjesc,chyba zaczne ja dokarmiac powoli

ślicznie sie uśmiecha twój niuniuś olka21
cześć tak w ogóle
ja dziś kiepską nockę miałam bo Emi jak o 22 się obudziła do do 2 nie mogła zasnąć :mad:

my juz po krociutkiej drzemce, ja w tym czasie zdazyłam posprzatac no prawie bo jeszcze podłogi trzeba umyc :laugh:

reklama
Dzień doberek

Maja znowu śpi do 8 od 20-21 bez budzenia hura hura - a dzis jeszcze usnęła ok 9 i o o 10,45 sie obudziła pospałysmy jak trza ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Kunda
ja dodawałam antybiotyk do mleczka bo o ile Maja wszystko je slicznie łyżeczką antybiotyk jakby ja gryzł chociaż smak miał dobry. Ale musisz przeczytac czy wolno mieszać nasz wolno było i wtedy wiedziałam że zjadła wszystko

Do góry