reklama
i jak bylasja chyba jutro też pójdę sobie na solarium a co jakoś się oderwe od tego kieratu jeszcze drobne na to znajdę
na brak kasy wszystkie narzekamy i bedziemy narzekac bo takie ansze spoleczenstwo nic nie pomaga tylko dobija nie martw sie kochana mam nadzieje ze odejda od Ciebie tez zle mysli ;-)no własnie mówicie jednym głosem u mnie tego ostatnio brak a kasy to brak cały czas :-( zle mi z tym bo o wszystko sie musze prosic takze unikam proszenia zadowalma sie tym co mam jak wychodzilam za mąz to nie kochałam męza on o tym nie wie z czaem przyszła miłosc ale po urodzeniu Gabi znowu sie zaczelo i nie wiem jak z tym zyc bo chyba mąz domysla sie ze pewne rzeczy robie bo musze i wie ze nie odejde od niego bo nie ma gdzie nikt z rodziny mi nie pomoze to troche taki szantaz emocjonalny a najdziwniejsze w tym wszystkim ze mnie kocha mąż i jest bardzo za dziecmi tylkoja jestem tak zwichrowan psychicznie
swieta prawda malinkahmmmmm .... kochana będzie dobrze jak ci źle wyżal nam sie pytaj jak potrzebujesz jakiejś pomocy co tyle głów to nie jedna a dziewczyny są wspaniałe mnie tez za uszy wyciągały jak było źle od tego tu wszystkie jesteśmy od dzielenia się i radościami ale i smutkami i obawami też
a tam :-):-):-)czesc
chcialm sie przywitac bo zaraz jedziemy z Laura na zakupki
Pogoda dopisuje juz jest 15st wczoraj bylo23 mam nadzieje ze dzis tez bedzie tak cieplutko
Patrysia Tobie po tych balsamach solka jest zbedna i bez solki furore tam zrobisz
no i dobrze robi zebym ja tak mialaaawitam sobotnie
23 mojego kochanego to była 2 w nocy wierzę na słowo bo ja spałam
ale dzisiaj od rana sie stara grzeczny taki wzioł w obroty antka wózio i go smaruje kawke zrobił śniadanko planuje gdzie by tu dzieci zabrac a co niech się wykarze a ja poudaję wnerwioną na niego za taki późny powrót
ciepełko od rana wlewa sie przez okno ale będzie ładny dzień
herbatki smakowaly ;-);-);-)WŁAŚNIE SIE WKUR...TAK,ąz się we mnie gotuje ,podszło o licznik do auta który mój mąż postanowił sobie zalicytować ,bo nasz popsuł wymieniając jakies tam żaróweczki i jakieś kontrolki nie świecą .Wkurzyłam sie i nakrzyczałam na niego ,ze ustalamy nie licytowac nic ,bo kasy brak,a tym bardziej po ostatnim zakupie książki do opla po niemiecku...Po czym on nakrzyczał na klaudie,że kładzie masło do brudnej maselniczki,ja na niego znowu ,zrobił sobie bułkę i wyszedł...a mnie szlag trafia z powodu takich emocji ,których nie mogę rozładowac ,ani załagodzić ,choć po napisaniu tego posta troche ze mnie zeszłoa herbaty to mam teraz 2 do wypicia
mogl wczesniej Cie o tym poinformowacWitam przedpołudniowo.
U mnie też piękne słońce.Zaraz idę pranie na taras wywiesić.:-)
Miałam jechać na craft,ale plany się pozmieniały i w domu musze zostać.
Zła jestem jak nie wiem co.
W sumie do 3.50 robiłam akwarium ,ale to już z układaniem dna i zalewaniem wodą.
Chciałam w nocy skończyć,żeby rano jechać.Wstałam już przed 8 ,by się ze wszystkim wyrobic,a mój kochany D. stwierdził ,że nas nie zawiezie ,bo on się wczoraj z teściej umówił ,ze będą garaż sprzątać.
Jaka jestem wk*****na na niego to poezja.
Już dawno mnie tak z konia nie zrobił.
Pojechał teraz na zakupy ,bo potem jest zajęty.
A ja to co? Ja nie mogę być zajęta?
No normalnie siedzę i rycze Tak mi na tym zlocie zależało.
Dziś się normalnie na nim odegram ,bo mnie roznosi.
kurcze malinka mnie by sie tez sprzydalo hehe ale ja to chyba jak maly zasnie to sobie tak zrobie chyba ze moj m bedzie chcial gdzies isc ze mnaa co tam popisze sama ze sobą
moi wygnani z domu najpierw pojechali kupony z kuriera zawieść no bo w czerwcu mieszkanie wygrywam potem maja mi kupony z hohlandów na pojemniku tuprtwera zamienić nazbierałam na kolejne 2 ja miałam sprzątać i obiadek zrobić ale co tam muza gra kawusia koło mnie net pod ręką co się będe wysilać mój się wczoraj odchamił to ja teraz potem też ich wygonie na plac zabaw jak młody zje to ja prysznic peling depilacja balsamik drineczek dzisiaj ja się relaxuje na maxa korzystam z tego że moje kochanie ma chwilowe wyrzuty sumienia
hehe no commentCo powiedzie na to::::::
Amerykanin Thomas Beatie, który w czerwcu urodził córkę, znów zaszedł w ciążę. Beatie poinformował o tym w wywiadzie dla telewizyjnego ABC News.
Beatie sprecyzował w telewizji ABC, że pierwsze dziecko urodziło się już na początku czerwca tego roku. Powiedział, że i on, i jego córka czują się bardzo dobrze. - Wciąż chodzimy na kontrole poziomu hormonalnego i wszystko idzie właściwym torem – opowiadał.
34-letni dziś Thomas Beatie urodził się na Hawajach jako Tracy Lagondino - kobieta. W wieku 24 lat przeszedł chirurgiczną zmianę płci i od pięciu lat jest w związku małżeńskim z kobietą o imieniu Nancy. Thomas mógł zajść w ciążę, ponieważ przy zmianie płci zachował żeńskie organy rozrodcze. Przeszedł za to rekonstrukcję klatki piersiowej i terapię testosteronową. Nasienie Thomas i Nancy kupili od anonimowego dawcy.
anka26_x_07
Mama Laury :)
dowikla zazdroszcze solki ja moze jutro wyskocze
Agnes gratulacje dla Oliwci i jej nocnikowania:-)
A to zakupki
Agnes gratulacje dla Oliwci i jej nocnikowania:-)
A to zakupki
dowikla komu sprzedałaś dzieci że poszłaś na solke???????
ania chwal się tu nam zakupami
agnes super że oliwka łapie co i jak z nocnikiem
ja mam jedno pranie wyprane w koszyku bo nie mam gdzie wieszaćmoi znów na placu zabaw a ja się bycze zaraz wskakuje pod prysznic relaxu ciąg dalszy
ania chwal się tu nam zakupami
agnes super że oliwka łapie co i jak z nocnikiem
ja mam jedno pranie wyprane w koszyku bo nie mam gdzie wieszaćmoi znów na placu zabaw a ja się bycze zaraz wskakuje pod prysznic relaxu ciąg dalszy
no i teraz cosik od siebie
ja to mialam suuuuuper noc
malemu wyszedl zabek
wiec spalismy do 8
wyspana na maxa jestem
dzis bylam na solarium
i pojde jeszcze w poniedzialek
maly teraz sie bawi juz po obiadku, wysprzatane jeszcze tylko pranie musze powiesci na balkonie
nom to chyba wszystko co mialam do powiedzenia
ja to mialam suuuuuper noc
malemu wyszedl zabek
wiec spalismy do 8
wyspana na maxa jestem
dzis bylam na solarium
i pojde jeszcze w poniedzialek
maly teraz sie bawi juz po obiadku, wysprzatane jeszcze tylko pranie musze powiesci na balkonie
nom to chyba wszystko co mialam do powiedzenia
anka26_x_07
ciag dalszy
anka26_x_07
Laura spi a ja ide sie ubrac bo do kolezanki jade:-)
Chyba wszystko wkleilam:-)
Chyba wszystko wkleilam:-)
reklama
anka26_x_07
anka - tys bank okradla
ciuszki super
moj mi dal kase zebym Laure obkupila ile dal tyle wydalam
Podziel się: