reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam sie i ja:-)
Moja trojca juz nie spi:no:Ale dziewczynki obudzily sie przez tych z gory:angry::angry::angry:rozniose dzisiaj ta matke jak ja gdzies spotkam-holota na maksa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MALINKA
Oj daj czadu mezusiowi niech ma za swoje:tak::tak::tak:

Zmykam zrobic mlodym pitku

reklama
I ja sie witam o poranku.
No to rzeście porajdały do późna wczoraj a ja położyła sie wcześniej spać, i się wyspałam bo Oliwka spała jak zabita całą noc.
My też niedługo już wychodzimy na zakupy i na spacer.I jeszcze musze o poczte zachaczyć,ale tam pewnie mega kolejki.

Udanej soboty babeczki

Witam w ten piękny ,słoneczny dzionek,ma być dziś u nas 20 stopni.......:-),to cudownie ,to ciepełko rozgrzeje moje stare kosteczki,,,,,,,,,ja w planie nie mam dziś nic szczególnego Klaudia sie umówiła na 11 z kolegami na skate park ,Ksawuś kołuje mnie o spotkanie z michałem,ja chyba sobie podwórko wysprzątam,pranie wczoraj póżno wywiesiłam ,a teraz kąpie sie w słońcu,wyschnie w mig...uuu jak ja kocham taką pogodę:-D

dowikla twoje dzieci to jak i moje ROBOKOPY :-D:-D:-D:-D:-D
moi zasneli przed 22 a od 6 rano są już na nogach:szok::szok::szok::szok::szok:
antośko załapał teraz drzemkę a ja się lenię na całego:rofl2::rofl2::rofl2:

Najgorzej to się do kompa dorwać z rana ,siedzę w piżamie ,robota się sama nie robi,a mi tu dobrze i jakoś nie mam ochoty sie ruszyć z krzesła.Malinka to ci P przyświrował ,a ty kiedy wychodzisz na noc??????Mlena to co się wyrabiało w tym szpitalu to skandal ,rzecz nie do wyobrażenia,aż woła o pomste do nieba ,jakaś stara dewota czy co ,bo nie normalny lekarz!!!!

bardzo chętnie ,no super by było,,ale możesz się na niegoobrazic zostawić mu dzieci i przyjechać do mnie wieczorem ,a jutro do południa wrócić,w końcu prawie rok u mnie nie byłaś!!!!a dokładnie 10 miesięcy!!!!!:crazy:

ubrałam sie i ide na śniadanko ,malinka same zostałyśmy ,laskigdxzieś wybyły ,ja ostatnio jak siadam to na forum zaraz sie robi pusto hmmmm:-:)baffled:

reklama
WŁAŚNIE SIE WKUR...TAK,ąz się we mnie gotuje ,podszło o licznik do auta który mój mąż postanowił sobie zalicytować ,bo nasz popsuł wymieniając jakies tam żaróweczki i jakieś kontrolki nie świecą .Wkurzyłam sie i nakrzyczałam na niego ,ze ustalamy nie licytowac nic ,bo kasy brak,a tym bardziej po ostatnim zakupie książki do opla po niemiecku...Po czym on nakrzyczał na klaudie,że kładzie masło do brudnej maselniczki,ja na niego znowu ,zrobił sobie bułkę i wyszedł...a mnie szlag trafia z powodu takich emocji ,których nie mogę rozładowac ,ani załagodzić ,choć po napisaniu tego posta troche ze mnie zeszło:baffled:a herbaty to mam teraz 2 do wypicia

Do góry