reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam przedpołudniowo.
U mnie też piękne słońce.Zaraz idę pranie na taras wywiesić.:-)
Miałam jechać na craft,ale plany się pozmieniały i w domu musze zostać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zła jestem jak nie wiem co.
W sumie do 3.50 robiłam akwarium ,ale to już z układaniem dna i zalewaniem wodą.
Chciałam w nocy skończyć,żeby rano jechać.Wstałam już przed 8 ,by się ze wszystkim wyrobic,a mój kochany D. stwierdził ,że nas nie zawiezie ,bo on się wczoraj z teściej umówił ,ze będą garaż sprzątać.:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
Jaka jestem wk*****na na niego to poezja.
Już dawno mnie tak z konia nie zrobił.
Pojechał teraz na zakupy ,bo potem jest zajęty.:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A ja to co? Ja nie mogę być zajęta?
No normalnie siedzę i rycze :baffled::baffled::baffled::no::wściekła/y::wściekła/y:Tak mi na tym zlocie zależało.
Dziś się normalnie na nim odegram ,bo mnie roznosi.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
a co tam popisze sama ze sobą:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
moi wygnani z domu najpierw pojechali kupony z kuriera zawieść no bo w czerwcu mieszkanie wygrywam:-D:tak::tak::tak::tak::tak: potem maja mi kupony z hohlandów na pojemniku tuprtwera zamienić nazbierałam na kolejne 2:tak::tak::tak: ja miałam sprzątać i obiadek zrobić ale co tam muza gra kawusia koło mnie net pod ręką co się będe wysilać mój się wczoraj odchamił to ja teraz potem też ich wygonie na plac zabaw jak młody zje to ja prysznic peling depilacja balsamik drineczek dzisiaj ja się relaxuje na maxa korzystam z tego że moje kochanie ma chwilowe wyrzuty sumienia:-p:rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:

MY dopiero co wróciliśmy z dworu,Oliwka zjadła zupkę,zrobiła siusiu do nocnika :szok::szok::szok::szok::szok: no właśnie coraz częściej robi,wczoraj też raz zrobiła a przedwczoraj siku i kupę :tak::tak::tak::tak: może zaczyna kumać powoli o co chodzi.No i teraz jest w łóżeczku i ma spać.Na razie to bawi się maskotkami wszystkimi po kolei,to jej rytuał przed zaśnięciem.

A jak usnie,biorę sie za mega prasowanie,bo tyle tego się nazbierało że szok.A po drzemce Oliwki uciekamy na dwór.

My juz po spacerku:tak::tak::tak:Pogoda super:-)ja i Dominik bylismy w krotkich rekawkach a dziewczynki w body z krotkim rekawkiem i na to cieniutkie bluzeczki:tak::tak::tak:Normalnie jak latem:-):-):-)
Zaraz mlode beda spaly a ja strezle sobie kawke i moze tez poprasuje
W szafie zostalo mi troszke prasowania ale musze sciagnac pranie z balkonu i powiesze sobie nowe bo juz sie wypralo

Co powiedzie na to:::::::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Amerykanin Thomas Beatie, który w czerwcu urodził córkę, znów zaszedł w ciążę. Beatie poinformował o tym w wywiadzie dla telewizyjnego ABC News.

Beatie sprecyzował w telewizji ABC, że pierwsze dziecko urodziło się już na początku czerwca tego roku. Powiedział, że i on, i jego córka czują się bardzo dobrze. - Wciąż chodzimy na kontrole poziomu hormonalnego i wszystko idzie właściwym torem – opowiadał.

34-letni dziś Thomas Beatie urodził się na Hawajach jako Tracy Lagondino - kobieta. W wieku 24 lat przeszedł chirurgiczną zmianę płci i od pięciu lat jest w związku małżeńskim z kobietą o imieniu Nancy. Thomas mógł zajść w ciążę, ponieważ przy zmianie płci zachował żeńskie organy rozrodcze. Przeszedł za to rekonstrukcję klatki piersiowej i terapię testosteronową. Nasienie Thomas i Nancy kupili od anonimowego dawcy.

My juz po zakupkach i to barzdo uadnych:tak:
Wpadlysmy sie oblowic do HM i CundA kasa wydana ciuszki juz w poleczce :)
Laura na nocniku po obiadku i zaraz idzie spac potem jade do kumpeli na obiad i kawusie ale wieczorkiem wpadne poczytac co u Was

a faceci dzis maj tupecik............. moj nie chce na grill jechac bo zajety robota:crazy:

Zaraz tez musze wlaczyc pranie:tak:chyba cos przekasze bo od rana nic nie jadlam:sorry:

reklama
Moja Klaudunia juz wstała:szok:Dominik w salonie oglada mini-mini a ja posprzatalam sobie cala lazienke i powiesilam pranie na balkonie:tak::tak::tak:
Rosolek juz gotowy wiec jak wstanie Wiktoria to bedziemy jedli

ANKA
Fajnie ze zakupy sie udaly:tak::tak::tak:Ja tez bym chetnie pobuszowała po sklepach ale oni tyle wszystkiego maja ze wydalabym pieniadze niepotrzebnie-nawet niewiem czy zdaza znosic to co maja
Pochwal sie co kupilyscie;-):-)

Do góry