reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
luna szybko mie wyczaiłas:-)pewnie dlatego ze jestem widoczna na gg:-)az tak duzo tego noe było.my po imienianch u dziadka-mój P oczuwiscie popiła,le dzis obeszło sie bez awantur poszedł grzecznie spac.Weronika dzis miala bardzo zły dzien,mam nadzieje ze noc bedzie lepsza.zanim usneła znów ywła ze 20minut
współczuje ci
alantan jest do smrowania ciała-moze byc na buzie pupe.
piersi cie bola?a moze to ciąża?albo przed okresem?
no i ostatnio tez żurawie i gęsi:-)
a u sasiada przez droge dziki strasznie zryły pas przed ogordzeniem.normalnie strach w nocy wychodzic.pługiem by lepiej nie zorał a ja sie zastanwaiałam czemu psy tak w nocy ujadaja
oj tak BB dobre na wszytsko:-):-):-) na wszytsko znajdziemy rade.co tyle głów to nie jedna:-):-):-):-)
teraz jak napisałas to właśnie mi sie przypomniało że mój P był ostatnio z narzeconym mojej siostry jakos w Markach albo gdzies obok własnie w hurtowni zoologiczje i wszyo jest sporo taniejZaraz jadę po akwarium z bratem.
Słuchajcie znalazłam dosłownie 25 km od domu hurtownię ,gdzie są akwaria.
Cały zestaw nowiutki z gwarancją na rok za 360 zł.
W sklepie zoologicznym taki zestaw kosztuje 520 zł.
Jak się cieszę
Jak dobrze pójdzie to jeszcze dziś rybki będą miały nowy domek i to ponad 2 x większy od obecnego.
Jak urządzę już w miarę do pokazania to wkleję fotki.
nieciekawie.u nas jak ja czegos zabronie Paulinie to ona nieraz leciała do piotrka wiec ja od razu z geba do niego ze ona ma to zabronione i koniec.kiedys jej pozwalał ale po kilku awantyrach juz przestał-mówi do Pauliny"jak mama powiedziała że nie to nie to"itd.no i jak tu sie nie kłocić z mężem Skarciłam Wojtka dostal kare a mój mąz jak Wojtus sie tatusiowi wypłakal do tatus do babci puścil a potem do mnie ze tylk ozakazy kary i ze nic dzieci dziecinstwa nie maja bo mamy za wysoki ambicje nic mnie tkanie wkurzylo jak to ze ze ja zakazałam a on nie stana po mojem stroni to jak Wojtek będzie wiedzial co i jak jak zawsze tatus pousci szlag by to trafil
współczuje ci
bedziemy trzymac kciuki:-)Witam sie z Wami i odrazu zegnam :---( jestem padnięta :---( babcia mnie wykończyła dzisiaj :---( zaraz idę pod prysznic i mykam spać :---( jutro jadę raniutko na 8 na uczelnię trzymajcie kciukasy za mnie oki??? po egzaminie wypadam do galerii, i napewno jeszcze coś kupie miłego wieczorkowanie laseczki jutro jak wrócę to do Was wpadnę :-):-):-) papatki, mam nowe foteczki ale to już nie dzisiaj oki???:-):-):-):-)
faktycznie na baterie słoneczne chodzimyM
Teraz w końcu doczytałam co tam nasmarowałyście, ale widzę, że wszystkie jesteśmy tej wiosny spragnione i przy najmniejszej okazji lecimy na dwór. No i dobrze, nadrabiać, akumulatory ładować, bo my na baterie słoneczne działamy:-):-)
Kupiłam dziś maść witaminową i alantan dla małej. Ale kurcze możecie się ze mnie śmieć, ja nie pamiętam na co ten alantan brałam
Dziewczyny, od kilku dni bolą mnie piersi jakbym miała nawał pokarmu, ale pkarmu oczywiście już dawno nie ma-co to kuźwa jest???
alantan jest do smrowania ciała-moze byc na buzie pupe.
piersi cie bola?a moze to ciąża?albo przed okresem?
jakie robaczki??????????u nas to nawet listków zadnych nie ma.z robactwa to kleszcze tylko ale widziałam dzis motylkiwitam się i ja wieczorowo
piotr pojechał na piwo z kumplami moje robokopy jeszcze nie śpią jula i adam opowiadaja sobie bajki u siebie w pokoju antonio wierci się w łóżeczku ile wlezie ja zaraz robie sobie herbatkę i posiedze z wami co będe taka samotna:--(
a my tez dzisiaj cały dzień na placu zabaw tylko nerwa mam musze moskitiere do wózka antoniemu kupić bo wózek ma zielony (o matko) a muszek takich czarnych robaczków i komarów masa
no i ostatnio tez żurawie i gęsi:-)
a u sasiada przez droge dziki strasznie zryły pas przed ogordzeniem.normalnie strach w nocy wychodzic.pługiem by lepiej nie zorał a ja sie zastanwaiałam czemu psy tak w nocy ujadaja
Właśnie o to chodzi wiecie co czasami zastanawiam sie czemu nie zostawilam go tak jak planowalam przed slubem moze teraz by było inaczej ale nie ma co brak sił brak słow i wogóle do d.......
wiesz jest dobre lekarstwo na to -SEX :-)zaraz powiesz ze gorzej to zrobic...i miec jeszcze przyjemnosc?to napij sie jakiegos piwak lub winka,cos co cie rozluzni ,obejrzyj dobra komedię i do dzieła.Ty bedziesz miała lepszy humor no i z mężem wiecej sie da zrobic-tzn. lepiej bedzie wykonywał poleceniaJa coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze powinnam była zostac stara panną bo na zakonnice sie nie nadaje nie wiem co jest przyczyna moich kłopotow i tych gorszych dni jest coraz wiecej az sie nie chce rano wstawac
a jaki to cudowny sposob?No i chcialam sie pochwalic ze ja to lepsza jestem do lekarzy udalo mi sie pozbyc wysypki Laury bez masci sterydowej:-)
Ze ja tez zapomnialam o jednym ze specyfikow z apteczkiale jak sie nie ma w glowieto tak juz jest
hmmmmm joanna nie tylko ty nie tylko a jak myślisz dlaczego ja odeszłam od męża przeież mnie kochał kochał dzieci.......na rodzinę też nie mogłam liczyć moja mama do dziś nie pogodziła się z tym że nam sie nie udało że to z mojej winy,,,,,,,, ale ja chciałam byc szczęśliwa nie chciałam w wieku 50 lat usiąść i z obrzydzeniem patrzyć na mojego męża i mieć zał do bóg wie kogo że nie dane było mi być szczęśliwą........nie namawiam cię broń boże do odejścia od męża a jedynie o odrobinę egoizmu dla ciebie po to byś mogła onaleść się w tym wszystkim....dużo czytasz masz dużą wrażliwość i to pewnie dlatego tyle dzieje się w twojej psychice..............a kasa kochana u mnie też nie jest różowo żyjemy na wynajmowanym piotra pensja starcza na czynsz jego alimenty dla córki internet i polsat a moja kasa i alimenty muszą starczyć na życie prąd wodę szkołe adam też czasami mam w portfelu tylko podszewkę też czasami nie moge zasnąć bo myślę boże jak damy radę............ ale jakoś dajemy bo musimy!!!!!!!! kochana będzie dobrze jak ci źle wyżal nam sie pytaj jak potrzebujesz jakiejś pomocy co tyle głów to nie jedna a dziewczyny są wspaniałe mnie tez za uszy wyciągały jak było źle od tego tu wszystkie jesteśmy od dzielenia się i radościami ale i smutkami i obawami też
oj tak BB dobre na wszytsko:-):-):-) na wszytsko znajdziemy rade.co tyle głów to nie jedna:-):-):-):-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
bno tak,jak ja naskrobaam to te uciekaja
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
w takim razie ja tez uciekam.jutro pewnie dopiero wieczoremmbede miala czas zajrzec,chyba ze nachwile ud mi sie wpsc.
dobranoc
dobranoc
Witajcie nocno-wczesno-porannie
Właśnie skończyłam szykować akwarium i do Was na chwilkę wpadłam.
Niedawno rozszczelniło mi się akwarium i musiałam kupić nowe.
Moje stare akwa było 126 l a teraz mam 240 l..
A swoją drogą tanganika ,Malawi i jezioro Mbuna to chyba najfajniejsze rybki są.
Właśnie skończyłam szykować akwarium i do Was na chwilkę wpadłam.
Ja hoduję już od dawna Tropheusy Ikola.Rewelacja, ja chyba też zacznę pstrykać coś na spacerkach, ale tych nożnych, bo na wózkowych to nie ma co, bo ciągle śpi.
Słodkie
A jakie duże kupiłaś? Co za rybki w nim bedziesz trzymać? Ja to maniaczka tanganikańska jestem, akwarystka czyli
I koniecznie fotki wstawiaj
Niedawno rozszczelniło mi się akwarium i musiałam kupić nowe.
Moje stare akwa było 126 l a teraz mam 240 l..
A swoją drogą tanganika ,Malawi i jezioro Mbuna to chyba najfajniejsze rybki są.
Ostatnia edycja:
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam z rana, bo totem to bedę odcięta od netu, rozpoczynamy dzisiaj sezon działkowy Niestety bez M bo wpadł wyjazd do Krakowa
Wczoraj już mi sil zabrakło ale nadrobiłam
Aleksia kcukasy zaciśnięte
Świetny jest ten aqua park byłam tam W mojej wsi nie ma takiego fajnego
Mam siostre i kumpele co sobie nie moga facetów znaleźć, uwież mi nie sa szczęśliwe... I tak źle i tak niedobrze
Nie myśl za dużo, bo z tego to nic dobreg nie będzię
Joanna, chciałam Ci dużo napisać, ale nie będę się dublować popieram Malinkę
Tutaj zawsze możesz się pożalić, a my będziemy cię wspierać
Muszę kończyć bo M zaraz wychodzi, miłego weekendu kobietki
Wczoraj już mi sil zabrakło ale nadrobiłam
Aleksia kcukasy zaciśnięte
... bo 18 kwietnia jedziemy do aqua parku do krakowa no i musze jakos wygladac
hehhehe
...
Świetny jest ten aqua park byłam tam W mojej wsi nie ma takiego fajnego
Ja coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze powinnam była zostac stara panną bo na zakonnice sie nie nadaje nie wiem co jest przyczyna moich kłopotow i tych gorszych dni jest coraz wiecej az sie nie chce rano wstawac
Mam siostre i kumpele co sobie nie moga facetów znaleźć, uwież mi nie sa szczęśliwe... I tak źle i tak niedobrze
najgorsze to jest to ze ja zaczynam miec glupie mysli i to mnie przeraza
Nie myśl za dużo, bo z tego to nic dobreg nie będzię
Joanna, chciałam Ci dużo napisać, ale nie będę się dublować popieram Malinkę
Tutaj zawsze możesz się pożalić, a my będziemy cię wspierać
Muszę kończyć bo M zaraz wychodzi, miłego weekendu kobietki
anka26_x_07
Mama Laury :)
czesc
chcialm sie przywitac bo zaraz jedziemy z Laura na zakupki
Pogoda dopisuje juz jest 15st wczoraj bylo23 mam nadzieje ze dzis tez bedzie tak cieplutko
Joanna ja roweniz popieram Malinke Z problemami wal prosto z mostu a my postaramy Ci sie jakos pomoc wsparciem
Anabuba normalnie sama nie moge uwierzyc w to ale Laurze pomogl sam sudocrem i zwykly krem z Penatena bo buzi na wiatr i slonceDzis ma piekna buzinke Oczywiscie przed wyjscie posmaruje ja kremem )Widzialam ze odsypiaszJa mega wyspana jestem wiec dzis mam sporo sily na zakupy i porzadki
Mama Helenki a co bedziecie grilla palic czy jakies ognisko?
Patrysia Tobie po tych balsamach solka jest zbedna i bez solki furore tam zrobisz
As Ty to nie masz spania do 3 szykowalas akwarium
Dowikla ja wyczyta;lam ze niektore dzieci nie potrzebuja duzo snu wiec Klaudia chyba do nich nalezy
chcialm sie przywitac bo zaraz jedziemy z Laura na zakupki
Pogoda dopisuje juz jest 15st wczoraj bylo23 mam nadzieje ze dzis tez bedzie tak cieplutko
Joanna ja roweniz popieram Malinke Z problemami wal prosto z mostu a my postaramy Ci sie jakos pomoc wsparciem
Anabuba normalnie sama nie moge uwierzyc w to ale Laurze pomogl sam sudocrem i zwykly krem z Penatena bo buzi na wiatr i slonceDzis ma piekna buzinke Oczywiscie przed wyjscie posmaruje ja kremem )Widzialam ze odsypiaszJa mega wyspana jestem wiec dzis mam sporo sily na zakupy i porzadki
Mama Helenki a co bedziecie grilla palic czy jakies ognisko?
Patrysia Tobie po tych balsamach solka jest zbedna i bez solki furore tam zrobisz
As Ty to nie masz spania do 3 szykowalas akwarium
Dowikla ja wyczyta;lam ze niektore dzieci nie potrzebuja duzo snu wiec Klaudia chyba do nich nalezy
witam sobotnie
23 mojego kochanego to była 2 w nocy wierzę na słowo bo ja spałam
ale dzisiaj od rana sie stara grzeczny taki wzioł w obroty antka wózio i go smaruje kawke zrobił śniadanko planuje gdzie by tu dzieci zabrac a co niech się wykarze a ja poudaję wnerwioną na niego za taki późny powrót
ciepełko od rana wlewa sie przez okno ale będzie ładny dzień
ale dzisiaj od rana sie stara grzeczny taki wzioł w obroty antka wózio i go smaruje kawke zrobił śniadanko planuje gdzie by tu dzieci zabrac a co niech się wykarze a ja poudaję wnerwioną na niego za taki późny powrót
anka26_x_07
Mama Laury :)
witam sobotnie
Teraz mozesz go wykorzystac na maxaDaj mu myc okna, ugotwac obiadek bedziesz miala wolne
reklama
wmiksowałam go w opiekę nad całą trójcą a ja będe miała wolną chatęTeraz mozesz go wykorzystac na maxaDaj mu myc okna, ugotwac obiadek bedziesz miala wolne
Podziel się: