o to zdrowka...Kuba znów chory.Teść zakupił mu chipsy cheetosy i mały ma mega biegunkę po nich.
Drugi raz powtórka z rozrywki.
Zajrze do Was jak się sytuacja wyjaśni do końca.Rano pewnie wpadnę Was poczytać.
a jak dzisiaj lepiej
super fryzurka...Witam się z Wami piątkowo i porannie:-):-):-)
Wczoraj wróciłam do domku już po 19 ej, włoski obciętę, ortopeda zaliczony, ale się wystraszyłam bo powiedział mi, ze już tak od 6 miesiąca ciąży nie bedę mogła chodzić ze względu na to biodro, w poniedziałek muszę prześwietlenie zrobić, dziewczyny jak ja sie boję już teraz go odczuwam a co mówić potem dziewczyny zrobiłam tylko jedną fotkę, ale jak sie dziś wymodeluję to zrobię wiecej i wstawię dziś jadę do babci, wyszła ze szpitala, zakupy trzeba jej zrobić, znów 100 mi wpadnie do kieszonki miło w sobotę jadę do szkoły, i egzamin z ekonometrii mam nic sie nie uczę i znów na wariata podejdę i mi sie zapewne uda ehhhhh głupi to ma szczęście cio??????
Mama Helenki fryzurkę córci zrobiłaś super no i modną zarazem
nie za piękne ale co tam
Pozdrawiamy Was serdeczne i cieplutko dziś też bedzie cieplutko i spacerkowo
nie martw sie wszystko bedzie dobrze
no naskrobalasale litanie naskrobalam:-):-):-):-)
witaj w klubieWitam i sie i zarazem żegnam
Nocka u mnie do d..... ,zęby daja o sobie znać,musiaąłm nurofen dawać Oliwce w nocy bo się darła,teraz się bawi a ja niedługo do dentysty jadę więc Oliwka zostaje z dziadkami.A później jestem umówiona z koleżankami na placu zabaw.I cały dzień zleci jak z bicza strzelił.Strasznie mi te dni teraz mijają.
Miłego Dnia dziewczyny
heh trafilasja ide sie malowac i szykowac do gina, a potem do Patrysi... jak trafie
nie szalej tak kochanaWitam :-)
Ja dzisiaj poszalałam ze sprzątaniem od rana nie mam już siły na nic
Zajrzałam tylko na chwilkę sie przywitać bo lecimy zaraz do parku. Gargamel już daje czadu
Ale przynajmniej spała dobrze w nocy I teraz ma za dużo siły A ja latam za nią z nożyczkami i poprawiam wczorajsze niedoróbki
oszczedzaj sie ;-)
kurcze normlanie szokWitam dziewczyny po krótkiej przerwie:-)
Miałam awarie netu
Cały czas mnie roznosiło że nie mogę tu wejść i zobaczyć co się z Wami dzieję , porozmawiać :-(
Do tego jeszcze problemy w realu się nałożyły u mojej siostry
1 kwietnia urodziła synka:-)
ale to co zrobili w szpitalu to po prostu ...
wczoraj cały dzień wisiałam na tel.
Moja siostra trafiła na jakąś walnięta na głowę lekarkę jak mała mi zaśnie to wszystko Wam opisze bo to normalnie szok co się tam wyprawia
na szczęście po tel. ode mnie i chyba dość ostrej rozmowie z ową lekarką w końu moja siostra dostała dzisiaj dziecko po porodzie ale nie omieszkałą dorzucić głupiego tekstu że nie ma na nia nasyłac rodziny i jej straszyć
ona ma szczęście że mnie tam na miejscu nie ma
dobra krótko opisze
Moja siostra urodziła dziecko po porodzie zabrali maluszka do badań i juz go nie dostała Pani doktor doczytała w aktach że pierwsze dziecko urodziła w b młodym wieku i przyszła do niej i w obecności jej meża zaczęła ja obrażać traktując ja jak pierwszą lepszą i powiedziała że nie powinni jej w ogóle pierwszego dziecka wydac takiej smarkuli ( miała niespełna 18 lat) tylko zabrać je do domu dziecka i że teraz ona jej pokaże..a do jej męża ,że z kim on się związał z taką co miała dziecko i ze ma się zastanowić co robi a tą dupe zamurowało
dziecko zdorwe a ona je zabrała na oddział utrudniałą kontakt matki z dzieckiem nie pozwalała jej karmić piersią "sztuczne tez jest dobre " nie chciała udzielić żadnych iformacji o dtanie dziecka po dobie moja siostra dowlekła się na oddział na którym leżał mały po rozmowie ze mną i twardo że chce karmić dziecko i że jesli nie ma żadnych badań i wszystko jest ok to ona chce wziąć małego do siebie , to jej powiedziała że jak spróbuje tylko wziąć dziecko to wezwą ochronę
dzwoniła do mnie zapłakana
normalnie kur.. mać
tak się wkurzyłam ze tam zadzwoniłam i ją postraszyłam prokuratorem min. 3 paragrafy złamali i po moim tel dostała w końcu dziecko
ale ja tego tak nei zostawię moja siostra jest spokojna ale ja jestem jej przeciwnieństwem i normlanie w jej imieniu zgłosze to gdzie trzeba
paranoja jakaś XXI wiek a tam jak w średniowieczu
no to się Wam wygadałam za kilka dni..
jak tak mozna przeciez to nie dorzeczne
masakra nie wyobrazam sobie tego ...
przykro mi z powodu Twojej siostry kurcze
nie wiem co powiedziec ale pewnie tak jak anabuba mowila moze zglosic to do uwagi
masakra ta lekarka jest piznieta i to ona wymaga wizyty ale psycjiatrywłasnie przed chwila rozmawiałam z moja siostrą jej by się przydał psycholog jest wykończona nerwowo
a ja już rozmawiałam ze znajomym prawnikiem i prawda że sprawa nadaje się do prokuratury moja siostra obiecała mi że nie zostawi tego tak
jak powiedziała tej lekarce że mówią o rodzeniu po ludzku a tu takie rzeczy to jej odp. " a nie rodziła pani po ludzku ? to gdzie pani urodziłą na sianie czy na łóżku?" no k..
ja bym jej chyba przywaliła
nazwała moją siostrę bezmózgiem po tym jak jej powiedziąła że skrzywdziła jej dziecko które zabrała wrzuciła samo do łóżeczka na oddział z dzićmi które leżały w in kubatorach tylko po to żeby jej zrobic na złość ..pani doktor smiała jej się w twarz..
ja chyba za chwilę sama zadzwonie do dyr, tego szpitala
już od jakiegoś czasu krążą o nim neijalepsze opinie
nie spałam 2 noce prawie przez te nerwy ;/
ale super wygladajaMLENA
Jestem w mega wielkim szoku po tym jak przeczytalam co napisalas
Ja mieszakm w Poznaniu i rowniez nigdy nie zdecydowalabym sie rodzic na Polnej
I to jest prawda sprzet maja najlepszy ale nic poza tym
A teraz zdjecia z dzisiejszego spacerku