reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kuba znów chory.Teść zakupił mu chipsy cheetosy i mały ma mega biegunkę po nich.
Drugi raz powtórka z rozrywki.
Zajrze do Was jak się sytuacja wyjaśni do końca.Rano pewnie wpadnę Was poczytać.:tak:
o to zdrowka...
a jak dzisiaj lepiej :eek:
Witam się z Wami piątkowo i porannie:-):-):-)
Wczoraj wróciłam do domku już po 19 ej, włoski obciętę, ortopeda zaliczony, ale się wystraszyłam bo powiedział mi, ze już tak od 6 miesiąca ciąży nie bedę mogła chodzić ze względu na to biodro, w poniedziałek muszę prześwietlenie zrobić, dziewczyny jak ja sie boję:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::szok: już teraz go odczuwam a co mówić potem :baffled::baffled::baffled: dziewczyny zrobiłam tylko jedną fotkę, ale jak sie dziś wymodeluję to zrobię wiecej i wstawię :happy::happy::happy: dziś jadę do babci, wyszła ze szpitala, zakupy trzeba jej zrobić, znów 100 mi wpadnie do kieszonki :-p:-p:-p:-p miło :laugh2::laugh2::laugh2: w sobotę jadę do szkoły, i egzamin z ekonometrii mam :szok::szok::szok: nic sie nie uczę i znów na wariata podejdę i mi sie zapewne uda :happy::happy::happy: ehhhhh głupi to ma szczęście cio??????
Mama Helenki fryzurkę córci zrobiłaś super no i modną zarazem :tak::tak::tak::happy::happy::happy:

nie za piękne ale co tam :rofl2::rofl2::rofl2:

Pozdrawiamy Was serdeczne i cieplutko:happy::happy::happy: dziś też bedzie cieplutko i spacerkowo :happy::happy::happy:
super fryzurka...
nie martw sie wszystko bedzie dobrze :tak:
ale litanie naskrobalam:-):-):-):-)
no naskrobalas :-D:-D:-D:-D
Witam i sie i zarazem żegnam :-D:-D:-D:-D
Nocka u mnie do d..... ,zęby daja o sobie znać,musiaąłm nurofen dawać Oliwce w nocy bo się darła,teraz się bawi a ja niedługo do dentysty jadę więc Oliwka zostaje z dziadkami.A później jestem umówiona z koleżankami na placu zabaw.I cały dzień zleci jak z bicza strzelił.Strasznie mi te dni teraz mijają.

Miłego Dnia dziewczyny
witaj w klubie :tak::confused2:
ja ide sie malowac i szykowac do gina, a potem do Patrysi...:tak::tak::rofl2: jak trafie:-D:-D:-D:-D
heh trafilas :-D
Witam :-)

Ja dzisiaj poszalałam ze sprzątaniem od rana :tak: nie mam już siły na nic:baffled:

Zajrzałam tylko na chwilkę sie przywitać bo lecimy zaraz do parku. Gargamel już daje czadu :baffled:

Ale przynajmniej spała dobrze w nocy :tak: I teraz ma za dużo siły :sorry: A ja latam za nią z nożyczkami i poprawiam wczorajsze niedoróbki :-D
nie szalej tak kochana
oszczedzaj sie :tak:;-)
Witam dziewczyny po krótkiej przerwie:-)
Miałam awarie netu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Cały czas mnie roznosiło że nie mogę tu wejść i zobaczyć co się z Wami dzieję , porozmawiać :-(

Do tego jeszcze problemy w realu się nałożyły u mojej siostry
1 kwietnia urodziła synka:-)
ale to co zrobili w szpitalu to po prostu ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj cały dzień wisiałam na tel.
Moja siostra trafiła na jakąś walnięta na głowę lekarkę jak mała mi zaśnie to wszystko Wam opisze bo to normalnie szok co się tam wyprawia :angry::angry:
na szczęście po tel. ode mnie i chyba dość ostrej rozmowie z ową lekarką w końu moja siostra dostała dzisiaj dziecko po porodzie ale nie omieszkałą dorzucić głupiego tekstu że nie ma na nia nasyłac rodziny i jej straszyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ona ma szczęście że mnie tam na miejscu nie ma
dobra krótko opisze

Moja siostra urodziła dziecko po porodzie zabrali maluszka do badań i juz go nie dostała Pani doktor doczytała w aktach że pierwsze dziecko urodziła w b młodym wieku i przyszła do niej i w obecności jej meża zaczęła ja obrażać traktując ja jak pierwszą lepszą i powiedziała że nie powinni jej w ogóle pierwszego dziecka wydac takiej smarkuli ( miała niespełna 18 lat) tylko zabrać je do domu dziecka i że teraz ona jej pokaże..a do jej męża ,że z kim on się związał z taką co miała dziecko i ze ma się zastanowić co robi a tą dupe zamurowało :no::no::no:
dziecko zdorwe a ona je zabrała na oddział utrudniałą kontakt matki z dzieckiem nie pozwalała jej karmić piersią "sztuczne tez jest dobre " nie chciała udzielić żadnych iformacji o dtanie dziecka po dobie moja siostra dowlekła się na oddział na którym leżał mały po rozmowie ze mną i twardo że chce karmić dziecko i że jesli nie ma żadnych badań i wszystko jest ok to ona chce wziąć małego do siebie , to jej powiedziała że jak spróbuje tylko wziąć dziecko to wezwą ochronę
dzwoniła do mnie zapłakana
normalnie kur.. mać :angry:
tak się wkurzyłam ze tam zadzwoniłam i ją postraszyłam prokuratorem min. 3 paragrafy złamali i po moim tel dostała w końcu dziecko
ale ja tego tak nei zostawię moja siostra jest spokojna ale ja jestem jej przeciwnieństwem i normlanie w jej imieniu zgłosze to gdzie trzeba
paranoja jakaś XXI wiek a tam jak w średniowieczu :no::no::no:

no to się Wam wygadałam za kilka dni..
kurcze normlanie szok :szok::szok::szok::szok:
jak tak mozna przeciez to nie dorzeczne :no::no::no:
masakra nie wyobrazam sobie tego ...
przykro mi z powodu Twojej siostry kurcze
nie wiem co powiedziec ale pewnie tak jak anabuba mowila moze zglosic to do uwagi :eek:
własnie przed chwila rozmawiałam z moja siostrą jej by się przydał psycholog jest wykończona nerwowo :no:
a ja już rozmawiałam ze znajomym prawnikiem i prawda że sprawa nadaje się do prokuratury moja siostra obiecała mi że nie zostawi tego tak
jak powiedziała tej lekarce że mówią o rodzeniu po ludzku a tu takie rzeczy to jej odp. " a nie rodziła pani po ludzku ? to gdzie pani urodziłą na sianie czy na łóżku?" no k..
ja bym jej chyba przywaliła
nazwała moją siostrę bezmózgiem po tym jak jej powiedziąła że skrzywdziła jej dziecko które zabrała wrzuciła samo do łóżeczka na oddział z dzićmi które leżały w in kubatorach tylko po to żeby jej zrobic na złość ..pani doktor smiała jej się w twarz..
ja chyba za chwilę sama zadzwonie do dyr, tego szpitala
już od jakiegoś czasu krążą o nim neijalepsze opinie
nie spałam 2 noce prawie przez te nerwy ;/
masakra ta lekarka jest piznieta i to ona wymaga wizyty ale psycjiatry :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
MLENA
Jestem w mega wielkim szoku po tym jak przeczytalam co napisalas:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja mieszakm w Poznaniu i rowniez nigdy nie zdecydowalabym sie rodzic na Polnej:no::no::no:
I to jest prawda sprzet maja najlepszy ale nic poza tym

A teraz zdjecia z dzisiejszego spacerku
ale super wygladaja :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Zaraz jadę po akwarium z bratem.
Słuchajcie znalazłam dosłownie 25 km od domu hurtownię ,gdzie są akwaria.
Cały zestaw nowiutki z gwarancją na rok za 360 zł.
:szok::szok::szok::szok:
W sklepie zoologicznym taki zestaw kosztuje 520 zł.:szok::szok:
Jak się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jak dobrze pójdzie to jeszcze dziś rybki będą miały nowy domek i to ponad 2 x większy od obecnego.:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Jak urządzę już w miarę do pokazania to wkleję fotki.
no to fajniez ze sie udalo :-):-):-):-)
My juz po drugim spacerku i po Brzyduli:tak::tak::tak:
Chcialam isc jeszcze na solke ale nie mam z kim zostawic dzieci:no:Mam nadzieje ze jutro uda mi sie wyskoczyc jak dziewczynki beda spaly:-);-)
a ja dzis bylam i jutro tez ide :-D
ja tez juz po brzyduli.:tak:

Tak więc byłam dzisiaj u gina, wyniki wszystkie mam super, nawet już z cytologii dostalam a mialam miec po miesiacu a dopiero 2 tyg minęły:tak: też dobrze mam 1:tak:

Widziałam dzisiaj Zuzie:-D machała łapkami i główką, mówiła coś do mnie:-D:-D:-D:-D

za 2 tyg ide zno w wtedy mi zrobi dokładne usg.. i moze dostane fotke:tak::tak::tak:

Patrysi widze jakos caly dzien nie ma, byłam dzisiaj u niej:-D nie umiałam trafic:-D:-D jakies 15 min błądziłam, ale w końcu trafiłam:-D:-D:-D

Zrobie chinszczyzne zzjem i pójde sobie na spacerek:tak:

Aaaa wogóle.. ważylam sie dzisiaj:-D przez 2 tyg przytyłam 2kg:szok::szok::eek::eek: czyli łącznie juz 7,5:sorry: jak powiedzialam ginowi to powiedzial ze mam tyle nie jesc:-D:-D:-D i nie słodzic:-D:-D:-D wysmiałam go troche haha ale potem powiedzial ze na poczatku sie najwiecej tyje, potem sie znow chudnie i potem dopiero tyje.. nie wiem czy chcial mnie pocieszyc czy co:-D:-D ale i tak powiedzial ze mam nie jesc tak dużo słodyczy:-D:-D
heh trafilas i se pogadalysmy normlanie :-D:-D:-D:-D super :tak::tak::tak:
To co chcialam juz wyprasowalam:tak::tak::tak:I tak szczerze to mi sie juz nic nie chce:no:lece zrobic sobie capucinko i jak mlode nic nie zmajstruja to zaraz do Was wroce

MEDEUSKA
Fajnie ze wszystkie wyniki masz dobre:tak::tak::tak:Ja cytologie zawsze mam 2-ale to niby tez dobrze:-);-)
W takim razie czekamy na kolejna wizyte u gina i na foteczki

A jak po spotkaniu z PATRYSIA???OPOWIADAJ
fajnie bylo troche pobladzila ale moj m mowil jak ma jechac i dojechala :tak:
posiedzialysmy pogadalysmy poogladalysmy fotki
i umowilysmy sie z naszymi m na za tydzien :-D
no i jak tu sie nie kłocić z mężem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Skarciłam Wojtka dostal kare a mój mąz jak Wojtus sie tatusiowi wypłakal do tatus do babci puścil a potem do mnie ze tylk ozakazy kary i ze nic dzieci dziecinstwa nie maja bo mamy za wysoki ambicje nic mnie tkanie wkurzylo jak to ze ze ja zakazałam a on nie stana po mojem stroni to jak Wojtek będzie wiedzial co i jak jak zawsze tatus pousci szlag by to trafil :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
to nie fajnie postapil bo jak kara to kara....
potem nie bedzie sie Ciebie sluchal bo znow poleci do taty ... :eek::no:
Witam sie z Wami i odrazu zegnam :-:)-:)-( jestem padnięta :-:)-:)-( babcia mnie wykończyła dzisiaj :-:)-:)-( zaraz idę pod prysznic i mykam spać :-:)-:)-( jutro jadę raniutko na 8 na uczelnię :tak::tak::tak: trzymajcie kciukasy za mnie oki???:szok::szok::szok::szok: po egzaminie wypadam do galerii, i napewno jeszcze coś kupie :happy::happy::happy: miłego wieczorkowanie laseczki :happy::happy::happy: jutro jak wrócę to do Was wpadnę :-):-):-) papatki, mam nowe foteczki ale to już nie dzisiaj oki???:rofl2::rofl2::rofl2::no::no::no::no::-):-):-):-)
trzymamy kciuki

ja też bym chciała ale mam dosyć mojego sadła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-)
eeee tam, ja tez, az sie przelewa, ale cos musze miec z zycia a jesc uwielbiam. Za to ćwicze, jezdze (w domu:-p) na rowerze i teraz jeszcze duzo spacerkow doszło, wiec czemu nie. A jak bedziecie dzis tak malo gadac, to sie za sprzatanie wezme i bede zagladac co 5 minut

Ostatnia edycja:
no a ja dzis jak juz wspominala medeuska spotkalysmy sie u mnie na kawusi
pogadalysmy troche i umowilysmy sie na za tydzien z naszymi m :-D
bylam dzis na solarce i zaczynam chodzic bo 18 kwietnia jedziemy do aqua parku do krakowa :-D no i musze jakos wygladac :tak::tak::tak::tak:
hehhehe
a znajoma jeszcze przyszla dzis przed 16 na tipsy i skonczylysmy o 20 bo bylo troche roboty :tak:
maly zasnal przed 21 bo mecza go zabki jeden juz prawie jest ale drugiego nie widac :no:
wiec dalam mu nurofen na noc - nawet mleka nie chcial pic :szok::szok::szok:
a mnie juz kregoslup boli z tego siedzenia i lazenia...
wiec tylko na chwilke wpadlam i ide spac ;-)

Patrysia, to pwnie w nocy będzie biedactwo dojadał, a Tobie nie da pospać. Ty rzeczywiście lec sie położyc póki możesz

to nie fajnie postapil bo jak kara to kara....
potem nie bedzie sie Ciebie sluchal bo znow poleci do taty ... :eek::no:

Właśnie o to chodzi wiecie co czasami zastanawiam sie czemu nie zostawilam go tak jak planowalam przed slubem moze teraz by było inaczej ale nie ma co brak sił brak słow i wogóle do d.......:szok:
sa te gorsze dni nie martw sie...
bedzie dobrze kochana :tak::tak::tak::tak:
Patrysia, to pwnie w nocy będzie biedactwo dojadał, a Tobie nie da pospać. Ty rzeczywiście lec sie położyc póki możesz
no wiesz w ciazy nie jestem jeszcze ale dokucza coraz bardziej...
wiec chyba jednak pojde :tak::tak::tak:

a mialam jeszcze sprztac po tych tipsach ...
ale nie dam rady
zdazylam jednak pranie powiesic :sorry:
wiec jest ok
a dzis umylam sobie okno i zrobilam dwa prania posprztalam na piko belo w dwoch pokojach :-D

Ja coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze powinnam była zostac stara panną bo na zakonnice sie nie nadaje :crazy: nie wiem co jest przyczyna moich kłopotow i tych gorszych dni jest coraz wiecej az sie nie chce rano wstawac:eek:

reklama
no moi juz padli;-)
ja wziełam prysznic nasmarowałam się samoopalaczem a co jak wróci P z piwa to i tak nic nie będzie czuł a ja odór piwska pewnie tak:sorry::sorry::sorry::sorry: no zapowiedział się że wróci do 23............... zobaczymy ostatnio jak miał wrócić do północy to był po 4:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ale w razie W to juz ja sie odbije:tak::tak:;-);-);-);-);-);-);-)

Do góry