reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MOja juz spi. A co, Twoje tez ci podjadaja?
Podjadaja:confused::confused::confused::-D:-D:-DMalo powiedziane:-)Czasami to tak na mnie patrza i wogole jakby chcialy zjesc mnie razem z tym co ja jem:-D:-D:-D
Teraz to juz nie jest tak zle bo staram sie jesc razem z Nimi ale jak byly mlodsze to byla masakra:-D:szok:

PATRYSIU
Fajnie ze spotkanko sie udalo:tak::tak::tak:Super
A ja jutro tez tak pokombinuje zeby isc na solke;-):-)

reklama
Ja coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze powinnam była zostac stara panną bo na zakonnice sie nie nadaje :crazy: nie wiem co jest przyczyna moich kłopotow i tych gorszych dni jest coraz wiecej az sie nie chce rano wstawac:eek:
mnie tez kiedys wszystko dolowalo jeszcze za czasow liceum
wszystko mialam gdzies nic mi sie nie chcialo
i co sie okazalo ??
mialam depresje bralam leki ale czy ja wiem czy pomogly ??
nawet nie wiem co mi wtedy pomoglo... chyba to ze moj m (wtedy jeszcze facet) mnie wspieral :tak:
mysle ze Ci przejdzie pogadaj m dziecmi i z m ze cos Cie nurtuje ...
i niech Ci pomoga jak tylko moga :tak:

no moi juz padli;-)
ja wziełam prysznic nasmarowałam się samoopalaczem a co jak wróci P z piwa to i tak nic nie będzie czuł a ja odór piwska pewnie tak:sorry::sorry::sorry::sorry: no zapowiedział się że wróci do 23............... zobaczymy ostatnio jak miał wrócić do północy to był po 4:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ale w razie W to juz ja sie odbije:tak::tak:;-);-);-);-);-);-);-)
ach te ich wychodzeenie
mnie to normalnie dobija
zamiast mi dzis pomoc przy malym bo robilam tipsy to musialam jej robic tispy i zajmowac sie z malym bo cos mu odbilo i wyszedl na godzine :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja nie moge sie rozdwoic :no::no:
Podjadaja:confused::confused::confused::-D:-D:-DMalo powiedziane:-)Czasami to tak na mnie patrza i wogole jakby chcialy zjesc mnie razem z tym co ja jem:-D:-D:-D
Teraz to juz nie jest tak zle bo staram sie jesc razem z Nimi ale jak byly mlodsze to byla masakra:-D:szok:

PATRYSIU
Fajnie ze spotkanko sie udalo:tak::tak::tak:Super
A ja jutro tez tak pokombinuje zeby isc na solke;-):-)
ja juz jestem zapisana
a w przyszlym tyg kupie sobie karnet :tak:
bo za 59 zl jest 100 min i do tego chyba 10 min gratis :tak:

mnie tez kiedys wszystko dolowalo jeszcze za czasow liceum
wszystko mialam gdzies nic mi sie nie chcialo
i co sie okazalo ??
mialam depresje bralam leki ale czy ja wiem czy pomogly ??
nawet nie wiem co mi wtedy pomoglo... chyba to ze moj m (wtedy jeszcze facet) mnie wspieral :tak:
mysle ze Ci przejdzie pogadaj m dziecmi i z m ze cos Cie nurtuje ...
i niech Ci pomoga jak tylko moga :tak:
Gadam gadam a to jak groch o sciane mąz nie przyjmuje moich agrumentow nie popiera wczesniej bylo inaczej dzieci tez bo widza ze nie mamy wspolnego zdania i to wykorzystuja a rodzice musza dzailac razem nawet jak ktores nie ma racji tak mysle

ja padam na pysk normalnie
dziewczyny wybaczcie ze nie posiedze juz dzis z Wami ale moze jutro to nadrobie :tak:
kregoslup mnie nawala a mialam znim problemy kiedys
wiec ide spac

dobranoc karaluchy pod poduchy hihihih :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Gadam gadam a to jak groch o sciane mąz nie przyjmuje moich agrumentow nie popiera wczesniej bylo inaczej dzieci tez bo widza ze nie mamy wspolnego zdania i to wykorzystuja a rodzice musza dzailac razem nawet jak ktores nie ma racji tak mysle
no tak masz racje rodzice powinni byc jak jedno
ale czasem sa wyjatki
szkda ze m nie chce sluchac Twoich argumentow ...
dzieci potem to widza i wykorzystuja to w taki sposob jak opisywalas wczesniej :dry:

ach te ich wychodzeenie
mnie to normalnie dobija
zamiast mi dzis pomoc przy malym bo robilam tipsy to musialam jej robic tispy i zajmowac sie z malym bo cos mu odbilo i wyszedl na godzine :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja nie moge sie rozdwoic :no::no:

ja juz jestem zapisana
a w przyszlym tyg kupie sobie karnet :tak:
bo za 59 zl jest 100 min i do tego chyba 10 min gratis :tak:
No kochana kupuj kupuj karnecik, do aqua parku trzeba sie opalic:tak::-D:-D

Ja byłam z pieskami na spacerkach, najpierw z jedną pół godziny potem z drugą.. troche pobiegałam z nimi:-D:-D troche ruchu sie przyda:tak: trzeba zrzucic te 7,5 kg:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

też już padam... więc też już sie zegnam:tak: DOBREJ NOCKI:tak::tak:

joanna uszy do góry nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej......
ja też mam mały dołek wczoraj pożarłam się z piotrkiem o to że za mało mi ostatnio pomaga że wiecznie dom dzieci gary sprzątanie itp ...... mielismy pogadać wieczorkiem a on przyszedł z prcy zjadł obiad i powiedział że umówił się z kumplami na piwo wieczorem zła byłam nic mu nie powiedziałam chociaż zagotowało się we mnie :wściekła/y: ale pomyślałam ok nigdzie dawno nie wychodził ostatni latem niech idzie może pogada wypije piwko i humor będzie miał lepszy i lepiej przełknie to co ja mam mu do powiedzenia:tak::tak::tak: niby on mówi mi wyjdz z domu ja zostane z dziećmi no ale ile można łazić po sklepach ?????? a na piwko czy ploteczki chetnie bym wyskoczyła wieczorkiem ale nie mam tu nikogo z kim mogła bym wyskoczyć pogadać:-:)-:)-:)-:)-( więc joanna nie jesteś sama :tak::tak::tak:

reklama
joanna uszy do góry nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej......
ja też mam mały dołek wczoraj pożarłam się z piotrkiem o to że za mało mi ostatnio pomaga że wiecznie dom dzieci gary sprzątanie itp ...... mielismy pogadać wieczorkiem a on przyszedł z prcy zjadł obiad i powiedział że umówił się z kumplami na piwo wieczorem zła byłam nic mu nie powiedziałam chociaż zagotowało się we mnie :wściekła/y: ale pomyślałam ok nigdzie dawno nie wychodził ostatni latem niech idzie może pogada wypije piwko i humor będzie miał lepszy i lepiej przełknie to co ja mam mu do powiedzenia:tak::tak::tak: niby on mówi mi wyjdz z domu ja zostane z dziećmi no ale ile można łazić po sklepach ?????? a na piwko czy ploteczki chetnie bym wyskoczyła wieczorkiem ale nie mam tu nikogo z kim mogła bym wyskoczyć pogadać:-:)-:)-:)-:)-( więc joanna nie jesteś sama :tak::tak::tak:
najgorsze to jest to ze ja zaczynam miec glupie mysli i to mnie przeraza:szok:

Do góry