reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja pociecha zasnęła 10 minut temu. Tak wariowała w łózeczku, że wyszłam, bo parsknęłabym śmiechem, ta nic sobie z mojej nieobecności nie zrobiła, ale po oł godzinie zasnęła.
Teraz w końcu doczytałam co tam nasmarowałyście, ale widzę, że wszystkie jesteśmy tej wiosny spragnione i przy najmniejszej okazji lecimy na dwór. No i dobrze, nadrabiać, akumulatory ładować, bo my na baterie słoneczne działamy:-):-D:-)

Kupiłam dziś maść witaminową i alantan dla małej. Ale kurcze możecie się ze mnie śmieć, ja nie pamiętam na co ten alantan brałam:-D

Dziewczyny, od kilku dni bolą mnie piersi jakbym miała nawał pokarmu, ale pkarmu oczywiście już dawno nie ma-co to kuźwa jest???

Już wynalazłam dla oliwki rowerek na allegro który jej kupimy :tak::tak::tak:
Śliczny rowerek, a babcie pewnie tak na zająca ten prezent? Teściowa dziś dzwoniła, że w niedziele na giełde chce mała zabrać,żeby jej cos kupić. Nie zgodziłam się bo mała ma tyle ciuszków na lato, że masakra, jak bedzie coś potzrebne, to wtedy bedzie się kupować, a tak bo tak, to szkoda kase wydawać, nie ważne , że niemoja.

Moja siostra urodziła dziecko po porodzie zabrali maluszka do badań i juz go nie dostała Pani doktor doczytała w aktach że pierwsze dziecko urodziła w b młodym wieku i przyszła do niej i w obecności jej meża zaczęła ja obrażać traktując ja jak pierwszą lepszą i powiedziała że nie powinni jej w ogóle pierwszego dziecka wydac takiej smarkuli ( miała niespełna 18 lat) tylko zabrać je do domu dziecka i że teraz ona jej pokaże..a do jej męża ,że z kim on się związał z taką co miała dziecko i ze ma się zastanowić co robi a tą dupe zamurowało :no::no::no:
dziecko zdorwe a ona je zabrała na oddział utrudniałą kontakt matki z dzieckiem nie pozwalała jej karmić piersią "sztuczne tez jest dobre " nie chciała udzielić żadnych iformacji o dtanie dziecka po dobie moja siostra dowlekła się na oddział na którym leżał mały po rozmowie ze mną i twardo że chce karmić dziecko i że jesli nie ma żadnych badań i wszystko jest ok to ona chce wziąć małego do siebie , to jej powiedziała że jak spróbuje tylko wziąć dziecko to wezwą ochronę
dzwoniła do mnie zapłakana
normalnie kur.. mać :angry:
tak się wkurzyłam ze tam zadzwoniłam i ją postraszyłam prokuratorem min. 3 paragrafy złamali i po moim tel dostała w końcu dziecko
ale ja tego tak nei zostawię moja siostra jest spokojna ale ja jestem jej przeciwnieństwem i normlanie w jej imieniu zgłosze to gdzie trzeba
paranoja jakaś XXI wiek a tam jak w średniowieczu :no::no::no:

no to się Wam wygadałam za kilka dni..
Mlena absolutnie tego tak nie zostawcie. Ja wiem, że po kilu dniach nerwy odchodzą a pozostaje radość z dziecka, ale nie dajci się. No kurfa chyba bym ją rozniosła w zębach, no nie wyobrażam sobie tego. Aż mi tyłek z fotela się unosi.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

szpital w poznaniu przy ul Polnej pani doktor Grygier - pediatra tak dla informacji ja ją obsmaruje na wszystkich forach :wściekła/y:
Smaruj suke ile wlezie!!!
Lenka właśnie przed chwila walnęła mi taką kupę po pachy , lecę prać :-)
ostatnio jeszcze jak ją przebieram to małpa mała nie chce leżeć spokojnie na plecach tylko się przekręca na brzuch więc nie będę opisywać jak wygląda teraz cały przewijak i wszytko co było w zasięgu :-)
:-D:-D:-DJa to dokładnie znam. Nie wiem jak dziecko potrafi obsrajtać się po samą szyję z tyłu i z przogu. I moja tez zmieniła zdanie i tak jak zawsze grzecznie leżała do przebrania, tak teraz korkociąg robi:-):-):-):-)
A teraz zdjecia z dzisiejszego spacerku
Rewelacja, ja chyba też zacznę pstrykać coś na spacerkach, ale tych nożnych, bo na wózkowych to nie ma co, bo ciągle śpi.

Bird Loves Ray Charles - Videocos na poprawe humoru i tak wiosennie:-)
Słodkie
Zaraz jadę po akwarium z bratem.
Słuchajcie znalazłam dosłownie 25 km od domu hurtownię ,gdzie są akwaria.
Cały zestaw nowiutki z gwarancją na rok za 360 zł.
:szok::szok::szok::szok:
W sklepie zoologicznym taki zestaw kosztuje 520 zł.:szok::szok:
Jak się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jak dobrze pójdzie to jeszcze dziś rybki będą miały nowy domek i to ponad 2 x większy od obecnego.:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Jak urządzę już w miarę do pokazania to wkleję fotki.
A jakie duże kupiłaś? Co za rybki w nim bedziesz trzymać? Ja to maniaczka tanganikańska jestem, akwarystka czyli:-D:-D:-D
I koniecznie fotki wstawiaj

reklama
witam się i ja wieczorowo:tak::tak:
piotr pojechał na piwo z kumplami moje robokopy jeszcze nie śpią jula i adam opowiadaja sobie bajki u siebie w pokoju antonio wierci się w łóżeczku ile wlezie ja zaraz robie sobie herbatkę i posiedze z wami co będe taka samotna:-:)-(
a my tez dzisiaj cały dzień na placu zabaw tylko nerwa mam musze moskitiere do wózka antoniemu kupić bo wózek ma zielony (o matko) a muszek takich czarnych robaczków i komarów masa:szok::szok::szok::szok:

Zielony to jeszcze nie taka tragedia. Wierz mi, w zeszłym roku widziałam dziewczyne, co żółtym dosłownie uciekała z parku i biedna wpadła na dróżkę miedzy działkami-ale laczki wyrwała. Wózek cały szary taki oblaźnięty-masakra. Biedne to dziecko.
A przypomniałaś mi, że musze za parasolką sie rozejrzeć do wózia.

MALINKA
Lepiej kup sobie ta moskitiere:tak::tak::tak:Ja mam dla malych i w sumie w letnie wieczory jest ona niezastapiona:-);-)
Moi juz maja umyte zeby:-DZaraz bede dzialała reszte
Sa w miare grzeczni bo ogladaja Shreka na tvn:tak::-)

Zielony to jeszcze nie taka tragedia. Wierz mi, w zeszłym roku widziałam dziewczyne, co żółtym dosłownie uciekała z parku i biedna wpadła na dróżkę miedzy działkami-ale laczki wyrwała. Wózek cały szary taki oblaźnięty-masakra. Biedne to dziecko.
A przypomniałaś mi, że musze za parasolką sie rozejrzeć do wózia.
no mój to taka żarówiasty zielony tak więc dzisiaj budka była czarna:szok::szok::szok::szok:o czym ja głupia myślałam kupując go:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:a tak byłam kolorem zachwycona:szok::szok::szok::szok:

moi mieli shrek oglądać ale zapomnieli upsssss:eek::eek::eek::eek: nie powiem im teraz bo się wkurzą że dopiero i jak zaczną biadolić to antonio wcale nie zaśnie a tak to leży sobie spokojnie i nawija do misiaków z karuzeli więc nie wołam ich jak jutro sobie przypomną to trudno:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry