luna665
Mama grudniowa 2007
Moja pociecha zasnęła 10 minut temu. Tak wariowała w łózeczku, że wyszłam, bo parsknęłabym śmiechem, ta nic sobie z mojej nieobecności nie zrobiła, ale po oł godzinie zasnęła.
Teraz w końcu doczytałam co tam nasmarowałyście, ale widzę, że wszystkie jesteśmy tej wiosny spragnione i przy najmniejszej okazji lecimy na dwór. No i dobrze, nadrabiać, akumulatory ładować, bo my na baterie słoneczne działamy:-):-)
Kupiłam dziś maść witaminową i alantan dla małej. Ale kurcze możecie się ze mnie śmieć, ja nie pamiętam na co ten alantan brałam
Dziewczyny, od kilku dni bolą mnie piersi jakbym miała nawał pokarmu, ale pkarmu oczywiście już dawno nie ma-co to kuźwa jest???
I koniecznie fotki wstawiaj
Teraz w końcu doczytałam co tam nasmarowałyście, ale widzę, że wszystkie jesteśmy tej wiosny spragnione i przy najmniejszej okazji lecimy na dwór. No i dobrze, nadrabiać, akumulatory ładować, bo my na baterie słoneczne działamy:-):-)
Kupiłam dziś maść witaminową i alantan dla małej. Ale kurcze możecie się ze mnie śmieć, ja nie pamiętam na co ten alantan brałam
Dziewczyny, od kilku dni bolą mnie piersi jakbym miała nawał pokarmu, ale pkarmu oczywiście już dawno nie ma-co to kuźwa jest???
Śliczny rowerek, a babcie pewnie tak na zająca ten prezent? Teściowa dziś dzwoniła, że w niedziele na giełde chce mała zabrać,żeby jej cos kupić. Nie zgodziłam się bo mała ma tyle ciuszków na lato, że masakra, jak bedzie coś potzrebne, to wtedy bedzie się kupować, a tak bo tak, to szkoda kase wydawać, nie ważne , że niemoja.Już wynalazłam dla oliwki rowerek na allegro który jej kupimy
Mlena absolutnie tego tak nie zostawcie. Ja wiem, że po kilu dniach nerwy odchodzą a pozostaje radość z dziecka, ale nie dajci się. No kurfa chyba bym ją rozniosła w zębach, no nie wyobrażam sobie tego. Aż mi tyłek z fotela się unosi.Moja siostra urodziła dziecko po porodzie zabrali maluszka do badań i juz go nie dostała Pani doktor doczytała w aktach że pierwsze dziecko urodziła w b młodym wieku i przyszła do niej i w obecności jej meża zaczęła ja obrażać traktując ja jak pierwszą lepszą i powiedziała że nie powinni jej w ogóle pierwszego dziecka wydac takiej smarkuli ( miała niespełna 18 lat) tylko zabrać je do domu dziecka i że teraz ona jej pokaże..a do jej męża ,że z kim on się związał z taką co miała dziecko i ze ma się zastanowić co robi a tą dupe zamurowało
dziecko zdorwe a ona je zabrała na oddział utrudniałą kontakt matki z dzieckiem nie pozwalała jej karmić piersią "sztuczne tez jest dobre " nie chciała udzielić żadnych iformacji o dtanie dziecka po dobie moja siostra dowlekła się na oddział na którym leżał mały po rozmowie ze mną i twardo że chce karmić dziecko i że jesli nie ma żadnych badań i wszystko jest ok to ona chce wziąć małego do siebie , to jej powiedziała że jak spróbuje tylko wziąć dziecko to wezwą ochronę
dzwoniła do mnie zapłakana
normalnie kur.. mać
tak się wkurzyłam ze tam zadzwoniłam i ją postraszyłam prokuratorem min. 3 paragrafy złamali i po moim tel dostała w końcu dziecko
ale ja tego tak nei zostawię moja siostra jest spokojna ale ja jestem jej przeciwnieństwem i normlanie w jej imieniu zgłosze to gdzie trzeba
paranoja jakaś XXI wiek a tam jak w średniowieczu
no to się Wam wygadałam za kilka dni..
Smaruj suke ile wlezie!!!szpital w poznaniu przy ul Polnej pani doktor Grygier - pediatra tak dla informacji ja ją obsmaruje na wszystkich forach
Ja to dokładnie znam. Nie wiem jak dziecko potrafi obsrajtać się po samą szyję z tyłu i z przogu. I moja tez zmieniła zdanie i tak jak zawsze grzecznie leżała do przebrania, tak teraz korkociąg robi:-):-):-):-)Lenka właśnie przed chwila walnęła mi taką kupę po pachy , lecę prać :-)
ostatnio jeszcze jak ją przebieram to małpa mała nie chce leżeć spokojnie na plecach tylko się przekręca na brzuch więc nie będę opisywać jak wygląda teraz cały przewijak i wszytko co było w zasięgu :-)
Rewelacja, ja chyba też zacznę pstrykać coś na spacerkach, ale tych nożnych, bo na wózkowych to nie ma co, bo ciągle śpi.A teraz zdjecia z dzisiejszego spacerku
SłodkieBird Loves Ray Charles - Videocos na poprawe humoru i tak wiosennie:-)
A jakie duże kupiłaś? Co za rybki w nim bedziesz trzymać? Ja to maniaczka tanganikańska jestem, akwarystka czyliZaraz jadę po akwarium z bratem.
Słuchajcie znalazłam dosłownie 25 km od domu hurtownię ,gdzie są akwaria.
Cały zestaw nowiutki z gwarancją na rok za 360 zł.
W sklepie zoologicznym taki zestaw kosztuje 520 zł.
Jak się cieszę
Jak dobrze pójdzie to jeszcze dziś rybki będą miały nowy domek i to ponad 2 x większy od obecnego.
Jak urządzę już w miarę do pokazania to wkleję fotki.
I koniecznie fotki wstawiaj