reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja będę dzis prasowac jak Oliwka uśnie,tak mi się nie chce ale już musze się za to zabrać bo teraz w dzień to nie mam czasu na prasowanie niestety

To co chcialam juz wyprasowalam:tak::tak::tak:I tak szczerze to mi sie juz nic nie chce:no:lece zrobic sobie capucinko i jak mlode nic nie zmajstruja to zaraz do Was wroce

MEDEUSKA
Fajnie ze wszystkie wyniki masz dobre:tak::tak::tak:Ja cytologie zawsze mam 2-ale to niby tez dobrze:-);-)
W takim razie czekamy na kolejna wizyte u gina i na foteczki

A jak po spotkaniu z PATRYSIA???OPOWIADAJ

Opowiem jak wróce, bo teraz ider sie przejsc, poki jhescze nie jest ciemno i zimno, bardzos ie najadłam ta chinszczyzna, wiec trzeba spalic:tak:

Ale mnie to powietrze zmozyło :sorry: przecieram oczy ze zmecznia :baffled:

Ja tez sie uporałam z częścią prania :tak:

Madeuska, super ze wszystko gra :tak:

Lece polezeć :rofl2:

Ja też sie ciesze:tak:

Odpozywaj sobie, odpoczywaj:tak::tak:

no i jak tu sie nie kłocić z mężem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Skarciłam Wojtka dostal kare a mój mąz jak Wojtus sie tatusiowi wypłakal do tatus do babci puścil a potem do mnie ze tylk ozakazy kary i ze nic dzieci dziecinstwa nie maja bo mamy za wysoki ambicje nic mnie tkanie wkurzylo jak to ze ze ja zakazałam a on nie stana po mojem stroni to jak Wojtek będzie wiedzial co i jak jak zawsze tatus pousci szlag by to trafil :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cześć dziewczyny
Ja dzis sama samotna. Mężus mój ukochany na nockę do pracy poszedł. Jak mi źle:hmm:.
Mam nadzieję, że mała pójdzie rozsądnie spać i będę mogła choc raz porządnie tu zasiąść.
Zaczne ją szykować do spania. Wpadne póżniej, mam nadzieję, że za nie długo

Witam sie z Wami i odrazu zegnam :-:)-:)-( jestem padnięta :-:)-:)-( babcia mnie wykończyła dzisiaj :-:)-:)-( zaraz idę pod prysznic i mykam spać :-:)-:)-( jutro jadę raniutko na 8 na uczelnię :tak::tak::tak: trzymajcie kciukasy za mnie oki???:szok::szok::szok::szok: po egzaminie wypadam do galerii, i napewno jeszcze coś kupie :happy::happy::happy: miłego wieczorkowanie laseczki :happy::happy::happy: jutro jak wrócę to do Was wpadnę :-):-):-) papatki, mam nowe foteczki ale to już nie dzisiaj oki???:rofl2::rofl2::rofl2::no::no::no::no::-):-):-):-)

A Oliwka już spi :szok::szok::szok::szok::szok: wymęczyłam ja dziś tym długim spacerem :-D:-D:-D:-D:-D no i dobrze tak ma być,będzie lepiej spała.
Miałam prasować jak usnie ale mam strasznego lenia,odkładam to na jutro :-D:-D:-D:-D a dzis położe sie chyba wczesniej spac

reklama
Moi jeszcze nie spia:no::no::no:To sa robocopy i na Nich nawet takie siedzenie calymi dniami na swiezym powietrzu nie dziala:-D:szok:
Niedlugo zaczne Ich myc i szykowac do spania:tak:A ja chyba posprzatam sobie łazienke jak usna

Do góry