reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-)

Ja dzisiaj poszalałam ze sprzątaniem od rana :tak: nie mam już siły na nic:baffled:

Zajrzałam tylko na chwilkę sie przywitać bo lecimy zaraz do parku. Gargamel już daje czadu :baffled:

Ale przynajmniej spała dobrze w nocy :tak: I teraz ma za dużo siły :sorry: A ja latam za nią z nożyczkami i poprawiam wczorajsze niedoróbki :-D

reklama
wrócą zjedzą i znów ich pogonie a ja relaxik prysznic maseczka peling drineczek a co wiosna:rofl2:
a pewnie malinka.a co będziesz sobie żałować :tak::tak::tak::tak:nam mamuśkom też należy się odpoczynek.

A ja na święta nic nie muszę robić :tak::tak::tak: pierwszy dzień świąt z moimi rodzicami a drugi z teściami,ha pójdziemy na gotowiznę :-D:-D:-D

Mama Helenki daj dziecko juz spokój z tym obcinaniem :-D:-D:-D:-D

Witajcie sprzątające robaczki.:-D:-D:-D
Wszystkie sprzątają?
Ja też.:-D:-D:-D
As rano to już zajrzałaś:-):-):-) spać nie możesz??? po chetosach i mój Igor też miał kilka razy biegunkę :-:)-:)-(
Dziś byłam pierwsza :-):-):-)
A w nocy to wyszywałam sobie obraz :-D:-D

Witam się z Wami piątkowo i porannie:-):-):-)
Wczoraj wróciłam do domku już po 19 ej, włoski obciętę, ortopeda zaliczony, ale się wystraszyłam bo powiedział mi, ze już tak od 6 miesiąca ciąży nie bedę mogła chodzić ze względu na to biodro, w poniedziałek muszę prześwietlenie zrobić, dziewczyny jak ja sie boję:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::szok: już teraz go odczuwam a co mówić potem :baffled::baffled::baffled: dziewczyny zrobiłam tylko jedną fotkę, ale jak sie dziś wymodeluję to zrobię wiecej i wstawię :happy::happy::happy: dziś jadę do babci, wyszła ze szpitala, zakupy trzeba jej zrobić, znów 100 mi wpadnie do kieszonki :-p:-p:-p:-p miło :laugh2::laugh2::laugh2: w sobotę jadę do szkoły, i egzamin z ekonometrii mam :szok::szok::szok: nic sie nie uczę i znów na wariata podejdę i mi sie zapewne uda :happy::happy::happy: ehhhhh głupi to ma szczęście cio??????
Mama Helenki fryzurkę córci zrobiłaś super no i modną zarazem :tak::tak::tak::happy::happy::happy:

nie za piękne ale co tam :rofl2::rofl2::rofl2:

Pozdrawiamy Was serdeczne i cieplutko:happy::happy::happy: dziś też bedzie cieplutko i spacerkowo :happy::happy::happy:
fotki prześliczne,fryzurka fajna
Ja przeleżałam 25 tyg. w ciązy z Kubusiem to i Ty dasz radę.
Jak trzeba to trzeba.

meduska ja gdybym miała z kim zostawić antosia i gdyby opiekunka nie była taka droga to bym chętnie do pracy poszła:tak::tak::tak::tak:
wczoraj mnie tak P w*****ł że szok antek ciężka noc ciężki dzień wyszlismy po 17 na plac zabaw po drodze się z nim minełam powiedziałam żeby zjadł obiad wracam koło 19 do domku moje kochanie przed kompem obiad zjadł ale garnka talerza i patelni to już nie raczył umyć musiał odsapnąć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie no bo ja to miałam relaxik:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak zaczełam rzucac tymi garami po kuchni pokrzykiwac to moment pojoł że przegioł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mo bo jak dla mnie to uz wczoraj było prtzegięcie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no rano jeszcze mieliśmy pyskówkę i poszedł do pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i lepiej bo inaczej była by rzeź:wściekła/y::wściekła/y::rofl2::rofl2::rofl2:
Czasami taj jest.
malinka jaka Ty groźna jesteś :tak::-D:-D normalnie strach się bać.
Wyluzuj trochę to Ci humor wróci.:-p

mój antośko też zaczyna na łapkach mi przysypiać to zaraz myk go do łóżeczka a ja może zdążę lodówke umyć:eek::eek::eek::eek::eek:
a jutro wywalam całą załoge z domu na 3 godziny włączam muzyczke na full i sprzątam po swojemu:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
wrócą zjedzą i znów ich pogonie a ja relaxik prysznic maseczka peling drineczek a co wiosna:rofl2:
super plany.
Ja na jutro nic nie planuję ,bo jadę na Craft .

As mam pytanko do Ciebie.Pomęczę Cie trochę.Kupiłam maść witaminową i smaruje buzie Oliwki.Smaruje już 2 dzień i rewelacja.Buzia jest taka jak dawniej,gładziutka.:-):-):-):-)
czy tą maść też trzeba tylko jakis czas stosować,jak niektóre tylko 7dni czy mozna cały czas?????

Agnes a męcz.:-D:-D:-D:-D
Tę witaminową niby można do bólu.Ja jednak dla bezpieczeństwa zamieniałam z maścią cholesterolową co jakiś czas.
Maści te ,które się stosuje do 7 dni to na 1000 % są sterydowe.

Ale się cieszę bo buzia już jest ładna ,bez żadnych krostek,nie szorstka.Taka jak ma być.A właśnie As a jak odstawiłam czekoladę i kakao już ok 2tyg temu.To po jakim czasie mogę spróbować znowu jej dać??????

Ale się cieszę bo buzia już jest ładna ,bez żadnych krostek,nie szorstka.Taka jak ma być.A właśnie As a jak odstawiłam czekoladę i kakao już ok 2tyg temu.To po jakim czasie mogę spróbować znowu jej dać??????
Tak ,żeby było bezpiecznie to ja bym spróbowała najwcześniej za 3 miesiące do pół roku.
Organizm musi zapomnieć.A to trochę trwa.
Niestety z tymi alergenami jest paskudnie.:wściekła/y::wściekła/y:

Tak ,żeby było bezpiecznie to ja bym spróbowała najwcześniej za 3 miesiące do pół roku.
Organizm musi zapomnieć.A to trochę trwa.
Niestety z tymi alergenami jest paskudnie.:wściekła/y::wściekła/y:
Dobra nie będę nic kombinować i nie będę jej na razie dawać.wielkie dzięki.:-):-):-):-) jesteś niezastąpiona,wszystko wiesz o lekach,normalnie chodząca encyklopedia :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry