reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam piątkowo:happy:
nocka była w miarę ok mały obudził się o 3.40 4.20 a potem już o 7.20:tak::tak:więc jestem wyspana:-D:-D
aleksja fryzurka śliczna:tak::tak:
agnes wsółczuję nocki znam twój ból:-(

as a co ty spać nie możesz:szok::szok:zdrówka dla kuby a teścia za te chipsy prześwięć:tak:
joanna widzę że ty jak ja szczęśliwa jak dzieci w szkole:-D:-D:-D
ania widzisz wszystkie wieczorem oglądały moment prawdy musisz sobie sprawić polsat:-D:-Da swoją drogą dużo laska wygrała ale program nie wzbudził tylu emocji jak ten tydzień temu:tak::tak:
anabuba to się nazywa referat:szok::-D:-D:-Dświęta prawda co napisalaś ja właśnie to przerabiam teraz jestem na urlopie wypoczynkowym ale jż złożyłam podanie u pracodawcy o wychowawczy a co by było śmieszniej moj pracodawca to ośrodek pomocy społecznej:-D:-Dpotem tylko złożę wniosek i finito:tak:a jeżeli meduska urodzi przed 1 listopada2009 to nie musi mieć zaświadczenia od lekarza że zaczela go odwiedzać przed 10 tc:tak:a jak miałaś na ognisku kiełbaski albo pieczone ziemniaczki to normalnie jadę do ciebie:tak::tak::-D:-D:-D:-D

reklama
ALEKSIA
Sliczna fryzurka:tak:

U nas tez dzisiaj ma byc cieplutko i słonecznie:tak::tak::tak:Wiec pewnie niedlugo brykniemy na plac:-)
Uwielbiam taka pogode;-):-)

Milego dnia

ale litanie naskrobalam:-):-):-):-)
DZIEKI DZIEKI DZIEKI!!!!!!:tak::tak:

Wszystko pki co rozumiem, tak myslałam, w sumie miałam nadzieje,że tak będzie hehe.. jak juz bedzieprzychodziło co do czego to bede na bieżąco pytac co gdzie składac bo to jest najgorsze:-D:-D

Ale dobrze, że dostane potem ten dodatek do wychowawczego bo już myślałam że nie... że ten rok 2008 mój też się bedzie liczyc, to od razu wtedy składam jak rozpoczne wychowawczy wniosek i powinnam od razu dostac rodzinne i o dodatek jak juz dostane i tez od razu powinnam dostac, tak? nie musze czekac do żadnego lipca, czy tam listopada?:baffled:

malinka to od kiedy wchodza te przpisy o zaswiadczeniu od gina?bo tego nie wiem:eek:
ale wiem ze kobieta w ciazy moze byc na zwolnieniu 270dni-czyli cala ciaze i nie trzeba zadnych wnioskow do zus o przedluzenie zwolnienia.i chwala za to:-)

malinka to od kiedy wchodza te przpisy o zaswiadczeniu od gina?bo tego nie wiem:eek:
ale wiem ze kobieta w ciazy moze byc na zwolnieniu 270dni-czyli cala ciaze i nie trzeba zadnych wnioskow do zus o przedluzenie zwolnienia.i chwala za to:-)
od 1 listopada 2009 właśnie wczoraj o tym czytałam i dziewczyny w pracy mi mówiły:tak:a jak meduska zaczepi macierzyńskim o styczeń 2010 to zamiast 18 tygodni będzie miała 2o:tak:

to dobrze:-)
Medeuska zrozumilaas cos z mojego referatu?:-D:-D:-D
Tak, zrozumiałam:tak: Wyżej w sumie Ci odpisałam:tak::tak: Tak myślałam ale nie byłam pewna, wolałam się dowiedziec jak to jest, bo potem różnie bywa, pewnie bym musiała wrócic do pracy gdyby nie to ze jednak dostane ten dodatek do rodzinnego na wychowawczym, bo to jest jednak 400 zl, na rate przynajmniej starczy za samochod:baffled: A nie uśmiecha mis ie zostawiac takiego małego bobasa z nikim i od razu po macierzyńskim wracac do pracy:baffled::baffled:

reklama
Do góry