reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak, zrozumiałam:tak: Wyżej w sumie Ci odpisałam:tak::tak: Tak myślałam ale nie byłam pewna, wolałam się dowiedziec jak to jest, bo potem różnie bywa, pewnie bym musiała wrócic do pracy gdyby nie to ze jednak dostane ten dodatek do rodzinnego na wychowawczym, bo to jest jednak 400 zl, na rate przynajmniej starczy za samochod:baffled: A nie uśmiecha mis ie zostawiac takiego małego bobasa z nikim i od razu po macierzyńskim wracac do pracy:baffled::baffled:

to dobrze:-) ja mam jeszcze do tego rodzinne i zasilki na Pauline wiec mam w sumie 750zł,to akurat na 2 raty:-)

reklama
meduska ja gdybym miała z kim zostawić antosia i gdyby opiekunka nie była taka droga to bym chętnie do pracy poszła:tak::tak::tak::tak:
wczoraj mnie tak P w*****ł że szok antek ciężka noc ciężki dzień wyszlismy po 17 na plac zabaw po drodze się z nim minełam powiedziałam żeby zjadł obiad wracam koło 19 do domku moje kochanie przed kompem obiad zjadł ale garnka talerza i patelni to już nie raczył umyć musiał odsapnąć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie no bo ja to miałam relaxik:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak zaczełam rzucac tymi garami po kuchni pokrzykiwac to moment pojoł że przegioł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mo bo jak dla mnie to uz wczoraj było prtzegięcie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no rano jeszcze mieliśmy pyskówkę i poszedł do pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i lepiej bo inaczej była by rzeź:wściekła/y::wściekła/y::rofl2::rofl2::rofl2:

meduska ja gdybym miała z kim zostawić antosia i gdyby opiekunka nie była taka droga to bym chętnie do pracy poszła:tak::tak::tak::tak:
wczoraj mnie tak P w*****ł że szok antek ciężka noc ciężki dzień wyszlismy po 17 na plac zabaw po drodze się z nim minełam powiedziałam żeby zjadł obiad wracam koło 19 do domku moje kochanie przed kompem obiad zjadł ale garnka talerza i patelni to już nie raczył umyć musiał odsapnąć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie no bo ja to miałam relaxik:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak zaczełam rzucac tymi garami po kuchni pokrzykiwac to moment pojoł że przegioł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mo bo jak dla mnie to uz wczoraj było prtzegięcie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no rano jeszcze mieliśmy pyskówkę i poszedł do pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i lepiej bo inaczej była by rzeź:wściekła/y::wściekła/y::rofl2::rofl2::rofl2:
Ojj ja tez mialam wczoraj wojne z m jak wrocilam z pracy i dzisiaj rano z fochem wyszedł do pracy o co ja sie wogóle czepiam, predko z pracy pewnie dzis nie wróci znow.. szkoda słow:no:

czasem to aż żałuje że jestem w ciąży, mam tego wszystkiego dosc...:eek::eek: a te czasem ostatnio jest co kilka dni:-:)-:)-(

<bio> Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły

<acrow> puki co ide sie umyc ;]
<acrow> qrde kibel zajety

A ja wpadłam do Was na chwilkę bo mam jeszcze chwile czasu :tak: Oliwka już śpi :szok::szok::szok::szok::szok: usnęła 9.45 - odrabia braki snu w nocy :tak:

Popijam sobie kawkę więc jakże mogłam nie włączyć BB :-D:-D:-D:-D

reklama
mój antośko też zaczyna na łapkach mi przysypiać to zaraz myk go do łóżeczka a ja może zdążę lodówke umyć:eek::eek::eek::eek::eek:
a jutro wywalam całą załoge z domu na 3 godziny włączam muzyczke na full i sprzątam po swojemu:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
wrócą zjedzą i znów ich pogonie a ja relaxik prysznic maseczka peling drineczek a co wiosna:rofl2:

Do góry