reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

własnie przed chwila rozmawiałam z moja siostrą jej by się przydał psycholog jest wykończona nerwowo :no:
a ja już rozmawiałam ze znajomym prawnikiem i prawda że sprawa nadaje się do prokuratury moja siostra obiecała mi że nie zostawi tego tak
jak powiedziała tej lekarce że mówią o rodzeniu po ludzku a tu takie rzeczy to jej odp. " a nie rodziła pani po ludzku ? to gdzie pani urodziłą na sianie czy na łóżku?" no k..
ja bym jej chyba przywaliła
nazwała moją siostrę bezmózgiem po tym jak jej powiedziąła że skrzywdziła jej dziecko które zabrała wrzuciła samo do łóżeczka na oddział z dzićmi które leżały w in kubatorach tylko po to żeby jej zrobic na złość ..pani doktor smiała jej się w twarz..
ja chyba za chwilę sama zadzwonie do dyr, tego szpitala
już od jakiegoś czasu krążą o nim neijalepsze opinie
nie spałam 2 noce prawie przez te nerwy ;/
po pierwsze gatuluje siostrze dzieciątka fajna data :tak::tak::tak::tak:
a co do reszty to zadzwoń najpierw do dyrektora a potem prokurtura jak tak można to nie ludzkie chamskie beszczelne co to za wariatka ta lekarka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na pewno tego nie zostawcie bez echa i wesprzyjcie siostrtę bo napewno tego potrzebuje:tak::tak::tak::tak:uściskaj ją od nas mocno :tak::tak::tak::tak:
przykro mi że musiało ją coś takiego spotkać:-:)-:)-(

reklama
witaj agunia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
co u ciebie jak praca jak mała???????no zaglądaj do nas czasami bo tęsknimy:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ja też za Wami tęsknię, ale są dzni kiedy w domu wcale nie włączam kompa, nie mam czasu i siły:-:)-:)-(
Praca taka sobie, trochę mi sie tu nudzi, nie lubie tak siedzieć bezczynnie, wolałabym zrobić swoje i iść sobie:tak::tak::tak: a tu trzeba siedzieć i nawet nie ma sie do kogo odezwać bo jestem sama w pokoju.
Misia znowu mi choruje, od poniedziałku siedzi w domu, musiałam troche się nagimnastykować żeby załatwić dla niej jakąś opiekę, ale jakoś się udało. Mama nadzieję, że już w poniedziałek pójdzie do przedszkola, tym razem to tylko małe przeziebienie:tak:

Lenka właśnie przed chwila walnęła mi taką kupę po pachy , lecę prać :-)
ostatnio jeszcze jak ją przebieram to małpa mała nie chce leżeć spokojnie na plecach tylko się przekręca na brzuch więc nie będę opisywać jak wygląda teraz cały przewijak i wszytko co było w zasięgu :-)

a to taki renomowany szpital:szok::szok::szok::szok::szok:wstyd się przyznać ale moja znajoma tzn długoletnia wczasowiczka mojej mamy jest tam położną:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wiesz na porodówce było wszystko ok
a szpital słynie z tego że mają najlepszy sprzęt do ratowania życia noworodkom jednak cała reszta pozostawiała zawsze dużo do życzenia

Już wynalazłam dla oliwki rowerek na allegro który jej kupimy :tak::tak::tak:

tzn naciągnęliśmy teściową,no wiecie babcia nigdy nie pożałuje niczego Oliwce :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ROWEREK TRÓJKOŁOWY+DASZEK MODEL2009 B. MOCNY HIT (599969208) - Aukcje internetowe Allegro

Ten mi się bardzo podoba :tak::tak::tak: No i ma mice na nózki jak dziecko nie ma ochoty pedałować :tak:

Witam dziewczyny po krótkiej przerwie:-)
Miałam awarie netu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Cały czas mnie roznosiło że nie mogę tu wejść i zobaczyć co się z Wami dzieję , porozmawiać :-(

Do tego jeszcze problemy w realu się nałożyły u mojej siostry
1 kwietnia urodziła synka:-)
ale to co zrobili w szpitalu to po prostu ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
...

Ja bym do tego zadwoniła do jakieść brukowej gazetki, niech ich obsmaruja, ta kobieta nie powinna pracowac w szpitalu...

Helena usnęła :szok: jestem w szoku.

Wracalysmy z parku w przyspieszonym tempie, zlała się sokiem, prawie cała :szok: nie wiem jak ona to zrobiła :baffled:

MLENA
Jestem w mega wielkim szoku po tym jak przeczytalam co napisalas:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja mieszakm w Poznaniu i rowniez nigdy nie zdecydowalabym sie rodzic na Polnej:no::no::no:
I to jest prawda sprzet maja najlepszy ale nic poza tym

A teraz zdjecia z dzisiejszego spacerku

AGUNIA
Fajnie ze sie odezwalas:tak::tak::tak:

A ja przed spacerkiem troszke poprasowalam :szok:;-)Pozniej moze tez troszke wyprasuje i kurde znowu na raty:no:Ale dobrze ze wogole prasuje:-D

reklama
Czesc dziewczyny

u mnie za oknem cudowna pogoda wiec korzystam ile sie da
Rano mialysmy pobudke o 8:30 potem sniadanko i male sprzatnko
Zaliczylysmy zabawe z pilka i plac zabaw
Musze sie pochwalic ze grochowka wyszla mi smakowita nawet Laura nia nie pogardzila:happy:
Teraz Lali ma drzemke wiec skorzystalam z chwili by tu zagladnac

malinka1 no to zaszalalas z tymi garami.Ja dzis przy sniadaniu nawrzeszczalam na Mojego bop pozwolil laurze wedlina sie bawic z talerza.Rozumie zeby to 1 plasterek byl ale nie wszytskie:no::wściekła/y:Faceci tak maja:crazy:

Mama Helenki ladna fryzurka Ci wyszla super!!!

Aleksia bardzo twarzowa fryz:) i jaki slodki sen

Meseuska nie przejmuj sie w ciazy to roznie bywa ja tez dolki lapalam :) lae ciesze sie ze mam Laure i Ty tez bedziesz bardzo szczesliwa majac swojego skraba:tak:Faceci to podgatunek:-D

Agnes nie Ty jedna meczysz As:-D:-DJa czesciej na gg zeby tu nie zasmiecac:rofl2:Fajnie ze Oliwka ma juz ladna buzie :happy:Fajny rowerek :))

Mlena to jakas k***a paranoja ja bym tego tez nie zostawila co ta lekarka ma cos z lbem chyba zamiast mozgu ma tylko miejsce na mozg i podczas badania u niej go nie wykryto:wściekła/y::wściekła/y:
]Wielkie gratulacje dla siostry Ona zapewne teraz sie tylko cieszy swoim szczesciem i ze wkoncu ma dziecko przy sobie ale ja bym niepopuscila:crazy:Ja to bym te babke nagrala jak gada takie rzeczy:baffled:

Agunia milo ze zagladanelas no i zdrowka zyczymy

Dowikla zdazysz z tym prasowaniem:tak:

Anabuba no nie wiem z nocnikiem na spacer:-DDzis Laura dala rade na spacerku jak wrocilysmy odrazu siadala na nocnik:happy:Wole pampersa niz tetre Laura wie kiedy zrobi siku w pampersa wtedy tez przyjdzie do mnie i mi gada mama siku:eek:

Do góry