reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My też 30min temu wróciliśmy z placu zabaw.Super było_Oliwka spała mi dzis tylko 1h a trzyma sie super,nie wygląda na śpiacą mimo że tyle czasu na nogach na dworze.Ją chyba nic nie złamie,to normalnie cyborg :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny mam problem.
Potrzebuję przewieźć akwarium 240 l.z Sosnowca do Warszawy.
Jak to zrobić najlepiej?
DHL mnie położył ,bo wyliczyli za przesyłkę 270 zł. :szok::szok::szok:

Mi się zdaje że Pocztą Polska będzie taniej o wiele oczywiscie chodzi mi o Pocztex-kurier,sprawdź,ceny są na necie :tak::tak::tak:

Hej dziewczyny ,piękny dzień,a ja bidulka mam 8 do usuniecia mam stan zapalny tam i już sie wyleczyc nie da i muszę się do chirurga szczękowego zgłosić ,jak mi sie stan zap.zagoi,jak nie urok to sr....dopóki nie chodziłam do dentydty było ok.,jak tylko zaczęłam to wszystko mi się sypie zgroza,AS,a pocztą nie byłoby najtaniej ,bo ten dhl,na łeb upadł

współczuję,ja wiem co to znaczy ból zęba,bo niedawno też miałam stan zapalny 8.Jak możesz sobie załatwić to weź kup sobie ketonal-najlepszy.Od razu działa i trzyma na bank 5-8godz.wypróbowany :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z zasiłkiem na wychowawczym, bo ja juz sama nie wiem, liczy się za zeszły rok zarobek, rtak? ale co jeśli ja jestem na wychowawczym bezpłatnym i nie mam przecież żadnego dochodzu, mój dochód z zeszłego roku też liczy się do dochodów rodziny, do podstawy wyliczenia zasiłku rodzinnego? Bo potem dopiero na podstawie tego, że mam zasiłek rodzinny mogę sie starac o dodatek do zasiłku który mam na urlopie wychowawczym, tak?

Czy któraś z Was z tego korzysta i wie jak to działa?

Hej dziewczyny ,piękny dzień,a ja bidulka mam 8 do usuniecia mam stan zapalny tam i już sie wyleczyc nie da i muszę się do chirurga szczękowego zgłosić ,jak mi sie stan zap.zagoi,jak nie urok to sr....dopóki nie chodziłam do dentydty było ok.,jak tylko zaczęłam to wszystko mi się sypie zgroza,AS,a pocztą nie byłoby najtaniej ,bo ten dhl,na łeb upadł

Biedna, ból zęba, straszna rzecz:baffled: ja zdychałam nieraz tygodniami aboję się dentysty jak ognia.....:baffled::szok:

nie ma nikogo? czy znowu mi coś sie wiesza?:sorry:
Ja jestem:tak::tak::tak:
Jestesmy po drugim spacerku,po mojej brzyduli i po kawce z kolezanka;-)
jak zwykle nic nie wyprasowalam ale sama sobie obiecuje poprawe ale jeszcze nie wiem kiedy:-D:-D:-D

my po 3 godzinach na placu zabaw teraz obiad adam na zajęcia artystyczne a my znów na plac:tak::tak::tak:
antocha daje mi popalić dzisiaj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kurcze a nie wychodza malemu zabki:confused:Bo chyba ostatnio czesto daje Tobie popalic

Moja Helena nie spała dzisaj :baffled: Więc pewnie padnie mi zaraz :tak: Oglada teraz bajke dlatego znalazłam 5 min :tak:

Jak sie spedza sporo czasu w parku to ciężko się potem ze wszystkim obrobić :sorry:
No i prania 2 razy tyle :szok:

Moje mi spaly dosyc ladnie wiec spac pojda pewnie tak o 21;30:tak:

MAMA HELENKI
Swieta prawda:tak:Ja od kiedy jest tak cieplo to prawie caly cza sjestem na dworze i nie mam czasu ani sily robic nic w domu:no:Jedyne co robie to sprzatam bo ja musze miec czysto;-)
A z praniem to nie nadazam:szok:

reklama
Hej ,to i ja muszę ckyba więcej wychodzić z domu ,bo jak siedzę dłużej przy kompie to dołki mnie łapią ,za mało światła czy co??Nie jest tak tragicznie z tym zębem boli ,ale do wytrzymania:tak:dziś to tylko u dentysty byłam i po Ksawka w przedszkolu ,wszędzie autem ,to nic dziwnego ,że mam kiepski humorek:-:)-(

Do góry