My też 30min temu wróciliśmy z placu zabaw.Super byłliwka spała mi dzis tylko 1h a trzyma sie super,nie wygląda na śpiacą mimo że tyle czasu na nogach na dworze.Ją chyba nic nie złamie,to normalnie cyborg
Mi się zdaje że Pocztą Polska będzie taniej o wiele oczywiscie chodzi mi o Pocztex-kurier,sprawdź,ceny są na necie
współczuję,ja wiem co to znaczy ból zęba,bo niedawno też miałam stan zapalny 8.Jak możesz sobie załatwić to weź kup sobie ketonal-najlepszy.Od razu działa i trzyma na bank 5-8godz.wypróbowany
dziewczyny mam problem.
Potrzebuję przewieźć akwarium 240 l.z Sosnowca do Warszawy.
Jak to zrobić najlepiej?
DHL mnie położył ,bo wyliczyli za przesyłkę 270 zł.
Mi się zdaje że Pocztą Polska będzie taniej o wiele oczywiscie chodzi mi o Pocztex-kurier,sprawdź,ceny są na necie
Hej dziewczyny ,piękny dzień,a ja bidulka mam 8 do usuniecia mam stan zapalny tam i już sie wyleczyc nie da i muszę się do chirurga szczękowego zgłosić ,jak mi sie stan zap.zagoi,jak nie urok to sr....dopóki nie chodziłam do dentydty było ok.,jak tylko zaczęłam to wszystko mi się sypie zgroza,AS,a pocztą nie byłoby najtaniej ,bo ten dhl,na łeb upadł
współczuję,ja wiem co to znaczy ból zęba,bo niedawno też miałam stan zapalny 8.Jak możesz sobie załatwić to weź kup sobie ketonal-najlepszy.Od razu działa i trzyma na bank 5-8godz.wypróbowany