A i zapomniałam sie pochwalić,sprzedałam dziś wózek po Oliwce :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) musiałam spuścić trochę z ceny ale się cieszę ze został sprzedany bo nie miałam go gdzie trzymać,tylko mi zalegał a tak problem z głowy ;-)
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
A moja dzisiaj bez spania
Właśnie wcina kuraka, potem na podwórko... Ciekawa jestem ile dzisiaj wytrzyma
Właśnie wcina kuraka, potem na podwórko... Ciekawa jestem ile dzisiaj wytrzyma
luna665
Mama grudniowa 2007
A moja co tylko znajdzie na podłodze, to jest be i wyrzuca do śmieci. na spacerze też chciała wszystko wyzbierać, matko świętaKurcze nie moge oduczyc mojej Witusi tego ze co znajdzie na podłodze zaraz laduje w Jej buzceCzy to bedzie wlos,kawaleczek np chleba czy cokolwiek innego zaraz mi to szama
Na dworze jest ok i nic nie bierze do dziobka
No to super, kasy i miejsca troszkę więcejA i zapomniałam sie pochwalić,sprzedałam dziś wózek po Oliwce :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) musiałam spuścić trochę z ceny ale się cieszę ze został sprzedany bo nie miałam go gdzie trzymać,tylko mi zalegał a tak problem z głowy ;-)
fotki superaśne:-)
Ważne ,że jesteś zadowolona z transakcji. ;-)A i zapomniałam sie pochwalić,sprzedałam dziś wózek po Oliwce :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) musiałam spuścić trochę z ceny ale się cieszę ze został sprzedany bo nie miałam go gdzie trzymać,tylko mi zalegał a tak problem z głowy ;-)
Dziewczyny Klaudia przyszła ze szkoły ,siadła do kompa i znalazła cały egzamin szóstoklasisty.
Jak go przeczytałam to lekko zwątpiłam.
Same oceńcie te zadania.
Sprawdzian szóstoklasisty 2009 - rozwiązania
madziulanatasza
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ,piękny dzień,a ja bidulka mam 8 do usuniecia mam stan zapalny tam i już sie wyleczyc nie da i muszę się do chirurga szczękowego zgłosić ,jak mi sie stan zap.zagoi,jak nie urok to sr....dopóki nie chodziłam do dentydty było ok.,jak tylko zaczęłam to wszystko mi się sypie zgroza,AS,a pocztą nie byłoby najtaniej ,bo ten dhl,na łeb upadł
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
tak wlasnie takA to nie sa johnsona ale produkowane w Niemczech
Bo ja kiedys tez cos mialam z penatena i cos tak mi sie kojarzy
upssssKlaudia właśnie wróciła z testu szóstoklasisty.
Mówi,że test był bardzo trudny i to nie są jej słowa.
Tak powiedziały panie nauczycielki.
Zobaczymy jak będzie z wynikami.
sama musisz zdecydowac bo ja jak napisalam dawalamOj jak ja Ci tego zoo zazdroszczę. Tutaj w pobliżu nic nie ma, ale jak mala bedzie starsza, to tez sie w Twoje strony wybierzemy
Czyli co? Przemeczyć się i dawać wodę? cięzko to widzę. To straszny glodomor jest, nawet w nocy.Teraz budzi sie juz tylko raz na mleko( chyba ze jest oszukane, to co chwilke) .
Mała zasnęła mi na kolanach, nawet niewiemkiedy. zaniosłam ją do łóżeczka i zasnęła bez butli. Dziwne. Zwykle zaczynałam ją kłaść po 12 i koniecznie z butlą mleka z kaszką i mniejszą z herbatką. No to teraz chwila dla debila
nie ma jak na laztwize heheh a w proszku tez mamWitam!
Coś mały ruch tu wczoraj był W dzień to rozumiem - wszystkie na spacerach, ale, że wieczorem tak szybko popadałyście! No ale Anabuby nie było
No dokładnie Malinka, raz dwa i już! Wiem, że się powtarzam, ale Jula jest po prostu niesamowita! :-)
Masz rację - jak bez ręki. Nie wyobrażam już sobie życia bez komórki i zupełnie nie pamiętam jak kiedyś bez niej funkcjonowałam. Zresztą my nawet zrezygnowaliśmy z telefonu stacjonarnego i używamy tylko komórek.
Z tym kąpaniem to prawda. Piotruś też uwielbia wodę i do tej pory kąpaliśmy go codziennie i też chyba od tego krostek załapał (chociaż pani doktor stwierdziła, że musiał coś zjeść, co go uczuliło) no ale nie był kąpany 2 dni, natłuszczam skórkę Alantanem i jest bardzo duża poprawa!
Aniu ja grochówkę zaczynam gotować jak każdą inną zupę, a później dodaję taką w proszku, trochę wędzonego boczku i tyle. Bo normalnie to chyba trzeba dzień wcześniej groch namoczyć a i tak groch się długo gotuje, więc ja nawet nie próbuję takiej oryginalnej robić
My do mycia używaliśmy mydełka Bambino i szamponu Nivea, a ostatnio kupiliśmy taki płyn Nivea do mycia całego ciałka no i nie narzekamy. A jeśli chodzi o produkty Johnson's Baby to nigdy nie używaliśmy, ale pamiętam, że nasza położna nas przestrzegała przed nimi. Mówiła, że często podrażniają skórkę.
Współczuję nocki!
Malinka1, pieczarkowa jest po prostu rewelacyjna! Na pewno często będę ją robić! :-)
mniammmmmGrochóweczkę robię rewelacyjną-dostałam za nią oskara od M.
Na patelni ( najlepiej na slauszku, ale ja nie lubie) podsmażam wędzony boczek i suszona kiełbasę w kosteczkach. Pod koniec doprawiam bazylią, odrobina przyprawy w proszku do kurczaka ale koniecznie z Wierzchosławic-jest zupełnie inna.
Dodaje pokrojoną w paseczki cebulkę i troche pora ale tylko białą część.
Wszystko wrzucam na wrzątek do gara, + groch( no niestety namoczony groch, tylko pamiętać, że nigdy nie daję się tej wody z moczenia a groch łuskany namacza się i gotuje szybciej) + pokrojone w kosteczkę ziemniaczki + kostkę rosołową z cielęciny. No i ja daję kupę przypraw. Troszke drobniusio pokrojonej marchewki. Żeby zupa była bardziej gesta i słodsza gotuje w niej również pietruszkę i seler, które póżniej wyławiam i miksuje i spowrotem do gara. Powinno się jeszcze tą cebulkę przetrzeć przez sito ale ja już wymiękam-raz się skusiłam-to nie dla mnie robota.
Chlebek najlepiej jakiś mało świerzy w kosteczkę, na blache i do piekarnika. Do talerza gorącej zupki dodać takie sucharki rewelka.
Kurcze, wiem co jutro na obiad będzie
super!zdolna babka z Ciebie
A i zapomniałam sie pochwalić,sprzedałam dziś wózek po Oliwce :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) musiałam spuścić trochę z ceny ale się cieszę ze został sprzedany bo nie miałam go gdzie trzymać,tylko mi zalegał a tak problem z głowy ;-)
gratulacje wazne ze nie zagraca
Ja padnieta jestem laura na nocniku a zaraz kapiel kolacja i spanko.Bylam w parku 3h i niezle sie nalatalam za nia
Padam z nogLaura pelna energii
Podziel się: