reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wysłałam mężusiowi taka listę zakupów, że chyba tragarza będzie musiał zatrudnić.
W sumie to zaczyna mnie zastanawiać, co on tak czesto się wychyla, że zrobi mi zakupy. Przecież on tego nie cierpi.

Typowa kobieta :tak::-D
Mężulo się stara, a ona od razu coś podejrzewa :-D:-D

Ty korzystaj bo mu się pewnie niedługo znudzi... ;-)

reklama
<Tom> Ej, wytłumacz mi o co biega. Dzwoni moja dziewczyna i składa mi życzenia. Powaliło ją czy jak? Urodziny mam w październiku a imieniny w grudniu. Dzisiaj jest jakieś święto?
<GK> 23.06 - Dzień Ojca :D
<Tom>...
<Tom>o ja pierdolę...
<Gk> Wszystkiego najlepszego stary! :))

Mała sie obudziła, cos wszama i mam nadzieję, ze zaraz kurier przyjdzie to i my na jakis spacerek

Obiadek dokonczony i kawka wypita:tak::tak::tak:
Cos łepetyna mnie boli-chyba od tego siedzenia na sloncu ponad 2 godziny:szok:Ale dam rade
Kurcze nie moge oduczyc mojej Witusi tego ze co znajdzie na podłodze zaraz laduje w Jej buzce:no::no::no:Czy to bedzie wlos,kawaleczek np chleba czy cokolwiek innego zaraz mi to szama:szok::no:
Na dworze jest ok i nic nie bierze do dziobka

Hejka :-):-):-)
uf jak mi gorąco dzisiaj, od rana na obrotach, miałam gotować bardszczyk, ale ugotowałam kapuśniaczek i zaraz wstawiam ziemniaczki :-):-)dziś teściowa nakazała mi zrobić cztery serki dla ludzi :rofl2::rofl2: nigdy tego nie robiłam ale juz dwa się odcisnęły i zrobione, teraz trzeci przycisnełam :happy::happy::happy::baffled::baffled::baffled: ale mi zlecenie dała, a żeby ją ../.......

dziewczyny dzisiaj mam okropne chęci do roboty, ale już nie narobię wiele, bo o 15,30 jadę do miasteczka, o 16 umówiona do fryzjerki jestem, a na 17 do ortopedy idę :happy::happy::happy: zrobie fotkę w nowej fryzurce i wrzucę wieczorkiem albo jutro z ranka :-):-):-) a teraz uciekam ziemniaczki wstawiać :-):-):-)

A to 3 foteczki z dzisiejszego dworkowania Igorka przed domkiem, jest ich wiecej ale brak mi narazie czasu na wstawienie. Buziolki dla Was kochaniutkie:-):-)

reklama
My po spacerze,zupka zjedzona i Oliwka śpi już od 30min.Ale mi się śmiać chciało,usnęła,i chciałam ja przełożyć bo usypia zawsze w nogach,i kładę ją na podusie,nagle otwiera oczy i mówi "No co" i poszła dalej spać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja poszalałam dzisiaj z nożyczkami :tak::tak::tak:

hmmm fajnie widzę ze bawisz sie ostatnio we fryzjera :-):-):-)

medeuska dzięki za przepis na kapuśniaczek :tak::tak::tak: już spisałam

Do góry