reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Własnie!!!, śniło mi się dziś ,że młodej grzywkę przycinałam. Ciągle nie równo i w końcu po tym wyrównywaniu nic nie zostało, gołe czółko!!!:rofl2:

No ale Tobie całkiem całkiem, nono

Tylko nie te święta chyba, hihihi

Ostatnia edycja:
reklama
<skival> jakis mlody gosc wszedl do biedronki z duzym koszykiem na zakupy
<skival> wzial duzo zakupow
<skival> wylozyl na tasme
<skival>babka mu wszystko skasowala a gosc do niej "prima aprilis"
<skival>i wyszedl

<Klameczka> Neas: ide sie powiesic! ;S
<Klameczka> pobujasz mnie?

<616LAUSU4> teraz cicho... jakies laski kolo domu przechodza.. musze techno wlaczyc

I moje ulubione

<sacrum_profanum> k***a jak pomysle ze mam wstawac w niedziele o 6 rano to szlag mnie strzela normalnie
<Ja> a po co tak rano?
<sacrum_profanum> do pracy, k***a
<Ja> a gdzie pracujesz?
<sacrum_profanum> ksiedzem jestem , nie mówiłem Ci???

A apropos tego okna Malinki. ja dziś właśnie taką palcóweczkę( hihihi) chciałam z okna zmyć, a okno mam zaraz na d łóżkiem , a łóżko nie pościelone, tylko zasłane i narzutą przykryte. No i ja się odwracam na sekundę a za mna juz bąbelina stoi i michę wody na siebie i łóżko wylewa. No całe szczęscie, że woda z delikatnym płynem ( pur) bo tylko ramy przerzeć i ledwo ciepła. A panikowała, jakby sie conajmniej topiła. Trochę mi się śmiać chciało, ale ona taka biedna...
Całe posłanie teraz na balkonie do suszenia. Mam nadzieję, że wyschnie do wieczora
zależy jak grube ,ale może wyschnie.
Powieś gdzieć na przewiewie.

A ja poszalałam dzisiaj z nożyczkami :tak::tak::tak:

fajnie

reklama
Wysłałam mężusiowi taka listę zakupów, że chyba tragarza będzie musiał zatrudnić.
W sumie to zaczyna mnie zastanawiać, co on tak czesto się wychyla, że zrobi mi zakupy. Przecież on tego nie cierpi.

Do góry