reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kunda tylko że u nas dziś swieci piękne słoneczko i jest cieplutko, a okna po tych deszczach i wiatrach koszmarne, ale chyba jutro się za nie zabiore, jakiś leń we mnie ostatnio wstąpił, a wczoraj do męża powiedziałam, ze ja to się o jakieś 20 lat postarzałam, bo tak się czuję, chyba najwyższy czas się za siebie zabrać,

witam z ranka! ale mi sie spalo! taka zmeczona bylam. juz szalejemy w domu hubert w hustawce mama przed kompem..........ale troszke popsiatane. pogoda ladna ale my nadal siedzimy bo hubert dostal kolejne zastrzyki oskrzelka nadal chore! mam nadzieje ze do poniedzialku wydobrzeje!

Biedny Hubcio :(

u nas pogoda nijaka, juz myslałam ze bedzoie słoneczko ale znowu chmury wyszły, zreszta i tak mamy areszt domowy z powodu chorubska Macia, wiec...

Hej dziewczyny mam takie małe pytanko i chciałabym żebyście mi pomogły.Chodzi o to że jak podaje małemu jarzynkę przypuśćmy o 14 a mleko dostał o 10 bo daje mu co 4 godzinki to po jakim czasie od zjedzenia jarzynki dać mu kolejne mleczko, bo wczoraj dałam mu po 3 godzinkach i nie wiem czy nie za wczesnie albo za późno?? :D
90790.jpg

olka21 ciezko powiedziec musisz sama wyczuc swojego malego! zalezy tez ile zjada!
no wreszcie doczytalam cale 11 stron mialam zalegle!
shady tesiowa zaje bista!!!!!!!!!! musze mezowi puscic jak wroci z pracy!
dzis mam robote po poludniu bo kupilismy noge od swini i bedzie ja trzeba rozebrac poporcjowac i zamrozic!
hubertowi sie leje z noska juz mam dosc tego katarzyska!!!!!!!!!! :mad:

Gyd myrning :) wstalismy, ubralismy sie, najedlismy i teraz znowu Alan namolnie wrecz usiluje wylaczyc mi kompa

reklama
Do góry