reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
witam!!!!!!!!!!!!
dopiero weszlismy! no moze nie dopiero ale 20 min temu! hubert juz spi padl tak go dzis wymeczyli!!!!!!!!! no badanie ok wszystko dobrze nie ma tego paskudztwa!!!!! nawet dostal dzis prezent bo dzis pierwszy dzien profesor byl w nowym gabinecie a do tego hubert byl pierwszym pacjetem! to jest centrum specjalistyczne wiec pani kierowniczka wreczyla mu prezencik fajowskiego misia co ma kubeczek miodu i siedza na nim dwie pszczolki!!!! padamy w drodze od 9 rano! ale musialam napisac!!!!!!!!!
dziekuje wam wszystkim za trzymane kciuki-widac pomogly!!!!!!!!!!
dopiero weszlismy! no moze nie dopiero ale 20 min temu! hubert juz spi padl tak go dzis wymeczyli!!!!!!!!! no badanie ok wszystko dobrze nie ma tego paskudztwa!!!!! nawet dostal dzis prezent bo dzis pierwszy dzien profesor byl w nowym gabinecie a do tego hubert byl pierwszym pacjetem! to jest centrum specjalistyczne wiec pani kierowniczka wreczyla mu prezencik fajowskiego misia co ma kubeczek miodu i siedza na nim dwie pszczolki!!!! padamy w drodze od 9 rano! ale musialam napisac!!!!!!!!!
dziekuje wam wszystkim za trzymane kciuki-widac pomogly!!!!!!!!!!
shady
Fanka BB :)
Mordziulka znaczy Hubi nie ma tego porazenia??????// wspaniale, ciesze sie abrdzo, chyba na Twoim miejscu poplakalabym sie z radosci
Justus....niezla jest, Alan tez mnie zadziwia, dzisiaj przewijakiem zastawilamwejscie pod biurko bo tam sa kable i poszlam zrobic kawe, patrze a on wsciska sie w szczeline i co zrobil??? wlazl
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
nie shady niestety! hubert nie ma mukowiscydozy a porazenie ma 4-konczynowe! rehabilitacja zbyt wolno postepuje umuwilismy sie na rezonans. jutro mam dzwonic zobaczymy kiedy wyznacza termin ale wiem ze baaaaaaaaaardzo dlugo sie czeka!
shady
Fanka BB :)
Mordziulka o qrcze myslalam ze porazenia nie ma
Justus...hihi wszystko mozliwe, chociaz ostatnio duuuzo czasu spedzam na wysokosci podlogi, ba uwalam sie na jego macie i bawie sie z nim ,ostatnio zasnelam ;D ;D ;D a co do kompa to dzis mi go 3 razy wylaczyl bo mu sie spodobalo
reklama
DZIEN DOBRY,DZIEN DOBRY BARDZO :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Pogoda juz dzis fajniejsza i czlowiek humorek lepszy ma ,
w nocy wstawalam 3x i potem to juz wzielam ja do siebie ,budzila sie chyba katar ja meczyl ...no wiec dzis znow wizyta u pedjatry????o losie chyba mnie wygonia.....a i ja juz mam dosc lazenia po tych lekarzach .....no ale jak sytuacja tego wymaga to i trza
widze ze wszystkie jeszcze spicie to zajrze potem
Pogoda juz dzis fajniejsza i czlowiek humorek lepszy ma ,
w nocy wstawalam 3x i potem to juz wzielam ja do siebie ,budzila sie chyba katar ja meczyl ...no wiec dzis znow wizyta u pedjatry????o losie chyba mnie wygonia.....a i ja juz mam dosc lazenia po tych lekarzach .....no ale jak sytuacja tego wymaga to i trza
widze ze wszystkie jeszcze spicie to zajrze potem
Podziel się: