reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam!!!!!!!!!!!!
dopiero weszlismy! no moze nie dopiero ale 20 min temu! hubert juz spi padl tak go dzis wymeczyli!!!!!!!!! no badanie ok wszystko dobrze nie ma tego paskudztwa!!!!! nawet dostal dzis prezent bo dzis pierwszy dzien profesor byl w nowym gabinecie a do tego hubert byl pierwszym pacjetem! to jest centrum specjalistyczne wiec pani kierowniczka wreczyla mu prezencik fajowskiego misia co ma kubeczek miodu i siedza na nim dwie pszczolki!!!! padamy w drodze od 9 rano! ale musialam napisac!!!!!!!!!
dziekuje wam wszystkim za trzymane kciuki-widac pomogly!!!!!!!!!!

teraz ma goraczki 38,6* juz jej zaaplikowalam panadol syrop teraz czekam az spadnie zeby dac jej mliko bo dzis malo bardzo malo jadla i martwie sie co to za cho....ra sie przypaletala?

a 3 minuty temu wywalilaby telewizor na siebie i tak sie przestraszylam ze hohoh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niby chora a le piernik tyle ma sily,....bo lezal tam papierek po mambie!!!!!!!

Mordziulka znaczy Hubi nie ma tego porazenia??????// wspaniale, ciesze sie abrdzo, chyba na Twoim miejscu poplakalabym sie z radosci :)

Justus....niezla jest, Alan tez mnie zadziwia, dzisiaj przewijakiem zastawilamwejscie pod biurko bo tam sa kable i poszlam zrobic kawe, patrze a on wsciska sie w szczeline i co zrobil??? wlazl

nie shady niestety! hubert nie ma mukowiscydozy a porazenie ma 4-konczynowe! rehabilitacja zbyt wolno postepuje umuwilismy sie na rezonans. jutro mam dzwonic zobaczymy kiedy wyznacza termin ale wiem ze baaaaaaaaaardzo dlugo sie czeka!

[shady/b]moze alanek chcial powylanczas ci kompa zebys wiedzej uwagi nanim skupila ::)???

wiecie co zastanawiam sie BARDZO CZESTO GESTO skad te brzdace czerpia energie bo i ja bym sie podpiela :laugh: :p :D

hej i stukna mi 400 post uuuu :p :p

uciekam zajac sie toska musze ja poumywac i chiba dac cos zjesc no i moze cos zje??????

Mordziulka o qrcze myslalam ze porazenia nie ma:( no ale dobrze ze nastepnej cholery nie ma.....

Justus...hihi wszystko mozliwe, chociaz ostatnio duuuzo czasu spedzam na wysokosci podlogi, ba uwalam sie na jego macie i bawie sie z nim ,ostatnio zasnelam ;D ;D ;D a co do kompa to dzis mi go 3 razy wylaczyl bo mu sie spodobalo

reklama
DZIEN DOBRY,DZIEN DOBRY BARDZO :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Pogoda juz dzis fajniejsza i czlowiek humorek lepszy ma ,
w nocy wstawalam 3x i potem to juz wzielam ja do siebie ,budzila sie chyba katar ja meczyl ...no wiec dzis znow wizyta u pedjatry????o losie chyba mnie wygonia.....a i ja juz mam dosc lazenia po tych lekarzach .....no ale jak sytuacja tego wymaga to i trza

widze ze wszystkie jeszcze spicie to zajrze potem

Do góry