reklama
moja toska tez juz wstala jest po pierwszym sniadanku,choc nie wypila tyle co zwykle to i tak ciesze sie ze cos wogule zjadla,
polowica moja dzis wraca i musze pomyslec nad jakims dobrym obiadkiem ,niemam pomyslu ale jeszcze troche czasu pozostalo.....
Izabelo no pewnie ze to juz maly sukces oby tak dalej,a to ze Oskar wstawal to chyba normalne zawsze pewnie z toba spal a dzis... nie ma mamy przymnie???
polowica moja dzis wraca i musze pomyslec nad jakims dobrym obiadkiem ,niemam pomyslu ale jeszcze troche czasu pozostalo.....
Izabelo no pewnie ze to juz maly sukces oby tak dalej,a to ze Oskar wstawal to chyba normalne zawsze pewnie z toba spal a dzis... nie ma mamy przymnie???
Izabelka
Oski i Wercia
zawsze rano go bralam do naszego lozka bo tata rozpalal w piecu kaflowym, a dzisiaj polozylam go spowrotem bo mąż ma zapalenie gardla i ma sie go wystrzegac do wieczora zeby leki zadzialaly; wiec maly sukcesik bo pomarudzil i zasnal a ja sie wyspalam
Justus zdrowka dla malej życzymy
Shady ciesze sie ze jednego sie pozbyliscie
ale maly moj chyba katarek zlapal...kurcze...
lece go przebrac
Justus zdrowka dla malej życzymy
Shady ciesze sie ze jednego sie pozbyliscie
ale maly moj chyba katarek zlapal...kurcze...
lece go przebrac
Witam!
Mordziulka ciesze sie ze to nie mukowistytoza.
Justus zazdrosze powrotu mezulka, JA TEZ CHCE.
Toska wracaj szybko do zdrowia
Moj nadal kaszle, ale dopiero jeden dzien bralismy leki, wczoraj musiałam go obudzic aby podac ten antybiotyk, bo mamy brac co 8 godz i potem Macio był radosny i chciał sie bawic no ale usnał ;D
Mordziulka ciesze sie ze to nie mukowistytoza.
Justus zazdrosze powrotu mezulka, JA TEZ CHCE.
Toska wracaj szybko do zdrowia
Moj nadal kaszle, ale dopiero jeden dzien bralismy leki, wczoraj musiałam go obudzic aby podac ten antybiotyk, bo mamy brac co 8 godz i potem Macio był radosny i chciał sie bawic no ale usnał ;D
Kunda dzieki ale muj mezulek od poniedzialku znowu poza domem i niewiem jak dlugo tak potrwa wiec ciesze sie ze chociasz na wykendy w domu bedzie
a Toska to chyba teraz dopiero sie rozlozy dostala takiego okropnego kataru ze az zielonkawy ble.... niepowinnam tak o tym pisac ale pierwszy raz taki ma katar w takim kolorku
a Toska to chyba teraz dopiero sie rozlozy dostala takiego okropnego kataru ze az zielonkawy ble.... niepowinnam tak o tym pisac ale pierwszy raz taki ma katar w takim kolorku
a wiecie co jak moja toska wstala i zdjelam jej pampersa to wyobrascie sobie ze miala sucho po calej nocce??? ale zato jak ja posadzilam na nocniczek ..no to... ladnie sie polalo.... ladnie chyba zaczyna kontrolowac sobie juz siusianie tylko zdarza sie jej jeszcze zapomniec!!!
Pycha
mama Mai i Marty
hej kobiety
ja dzis trochę niedospana, ale myslę że za chwile zacznie działać wypita kawa, no i jeszcze pieknie swieci słonko za oknem, więc chyba będzie dobrze,
życzę zdrówka Tośce
Maja dziś też wstała tak jakby z katarkiem, ale potem już przeszło, to chyba tylko przez noc coś tam sie nazbierało
mąż dziś w domu, więc mam trochę luzu, choc jak patrzę na okna to przydałoby się je umyć a tak mi sie nie chce,
ja dzis trochę niedospana, ale myslę że za chwile zacznie działać wypita kawa, no i jeszcze pieknie swieci słonko za oknem, więc chyba będzie dobrze,
życzę zdrówka Tośce
Maja dziś też wstała tak jakby z katarkiem, ale potem już przeszło, to chyba tylko przez noc coś tam sie nazbierało
mąż dziś w domu, więc mam trochę luzu, choc jak patrzę na okna to przydałoby się je umyć a tak mi sie nie chce,
reklama
JA SE WKLASNIE NAROBILAM ROBOTKI CO MOGLABYM NP.POSIEDZIEC WYWALILAM CIUSZKI U TOSKI W PULCE I UKLADAM ,ALE MUSZE SIE POSPIESZYC BO SIOSTRZENICA DO NAS PRZYBYWA NA KAWUSIE TO BEDE WAS MIALA NA WGLADZIE I NARASKA
Oprzepraszam za duze literki :
Oprzepraszam za duze literki :
Podziel się: