reklama
redMaykaqja karmie piersią więc z glukoza nici, a czy duże dawki glukozy nie zaszkodzą?
jsorbekWejdz w ,,brzuszki forumowiczek,, a tam w temat ,,jak wstawić zdjęcie,, tam wejdz w pierwszą strone i masz kilka sposobów wstawiania, powodzenia
Ja już uciekam ...musze choć bym jeszcze z wami poklikała ..pa,pa
jsorbekWejdz w ,,brzuszki forumowiczek,, a tam w temat ,,jak wstawić zdjęcie,, tam wejdz w pierwszą strone i masz kilka sposobów wstawiania, powodzenia
Ja już uciekam ...musze choć bym jeszcze z wami poklikała ..pa,pa
podawanie glukozy spozywczej nie wplywa negatywnie na organizmredMaykaqja karmie piersią więc z glukoza nici, a czy duże dawki glukozy nie zaszkodzą?
L4dY-bIrd
doula
pierwsze słysze o tej glukozie :
a co sądzicie o podawaniu maluszkom w 4 miesiącu po pare łyzeczek soczku z marchewki <tak z 2 razy w tygodniu > ? Bo ja bym chciała juz Jasiowi urozmaicic menue ..ale niewiem ..czy to dobry pomysł :
a co sądzicie o podawaniu maluszkom w 4 miesiącu po pare łyzeczek soczku z marchewki <tak z 2 razy w tygodniu > ? Bo ja bym chciała juz Jasiowi urozmaicic menue ..ale niewiem ..czy to dobry pomysł :
L4dY-bIrd
doula
no własnie tak myslałam Kalinka że siedzisz i szykujesz wyżerke na tą wasza bibke :laugh:
reklama
L4dY-bIrd
doula
jsorbek Majunia jest piekna a te zdiecie czarno-białe super by wyglądało w dużym formacie i zawieszone nad jej łóżeczkiem
Podziel się: