reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nareszcie stateczna białogłowa. Ja też 35 wiosen, Magdalenko.
Jak pomyslę, że od 10 lat pracuję...a tu studentki....
No, trudno. Sa inne uroki życia po 30. ;D
Nie będe pisac jakie bo sie młodzież ucieszy. :laugh:

Siedze, pije herbatę i czytam Politykę. odpoczynek od pieczenia.
Jutro robię sałatki, ojciec wpada o 9 gotować...mój ojciec uwielbia gotowac i ambicjonalnie chce mnie wspomóc przy tej imprezce...
No niech gotuje sobie. ja będe czyścić na glans łazienkę...Biedroneczko, TE WIKTORIAŃSKIE RĘCZNICZKI PRZYSZEDŁ ICH CZAS!
Po ostatniej kapieli moich chłopców łazienka wygląda nastepująco: kilka sztuk dinozaurów, klocki, czołgi, czepki kapielowe...bo udawali, że sa na b asenie...skarpety, mokre dywaniki, popckane lustro, utopiony papier toaletowy, najlepszy szampon zuzytkowany jako płyn do kapieli...normalne.
Nie wspomne o szarej warstwie w wannie i paście do zebów o smaku żelków na umywalce...
wasze podrosna chlopaki to zobaczycie.

:laugh:

Kalinka miło cię znów widzieć ;D Takiej sąsiadki jak ty to tylko pozazdrościc, przy Tobie to bym nigdy nie musiała "przechodzić"ochoty na ciasto... byłoby tylko puk puk :laugh: :laugh: :laugh:

Ja zaczęłam małego zaznajamiać z nowymi smakami w 5 m-cu. Zaczełam od jabłuszka na czubeczku łyżeczki. Dosłownie ociupinka była. A tak poza tym to brałam patyczek do uszu, oczywiście czysty :D (z tym go nie chce zaznajamiać :laugh: :laugh:) i moczyłam go np w soku jabłkowym czy jogurcie... ::) Z tego co sobie przypominam to chyba wszytskiego spróbował, a właściwie nie on tylko jego kupki smakowe, bo to tylko dla smaczku było. Nie pamiętam teraz która z Was sie pytała o podawanie marchewki 4 miesięczniakowi, ale moim zdaniem lepiej z takimi zabiegami poczekac az dziecko skończy 6 miesiecy, oczywiście tyczy sie do bobasów cycusiowych. Tak zalecają pediatrzy. I ja :D :D - nieskromnie ;) :-[

A widzisz jsorbek jak dzieqwczyny zachwalają twórczość twojego męzulka ;D Mówiłam Ci , ze nei narzekaj , bo taki mąż to skarb ... i wskakuj na te kamyczki, krzaczki bez żadnego ALE :p :laugh: :laugh:

Ja piekę i nie jem, wyobrażasz sobie te rozpacz? mój alergik ani mleka ani czekolady w mleku mamy nie toleruje, a wtym wszystko jest, niestety...
Ale popatrzę sobie jak inni jedza...wczoraj miałam ciotke z wujem w gościach i oni jedli desery ze smietana i ptasie mleczko, a ja chleb z dżemem jabłkoweym bez masła...
No, ALE JAKA FIGURA! ;)
PRAWIE mieszczę się w sztruksy z Big Stara sprzed ciązy!

No właśnie! Moje alergii nie miały, to się musialo skończyć na diecie Cambridge :laugh: Ale za to skutecznie! Co prawda jeszcze bym trochę chciała... ale nie wywolujmy zlego z lasu bo jesscze mi się takie trafi co to ani mleka ani masła tylko chleb suchy z szubką i dżemem! ::)
Kalinko - udanej imprezki! A do tego jak masz takiego kuchmistrza to cho cho ::)
To do usłyszenia moze jutro, bo umnie jakaś straszna choroba sie corci przyplątala 39,5 stopnia i żadnego kataru kaszlu, i apetyt jak by zdrowa była :mad: Już zaczynam sięzatsanawiać czy coś nie tak z termometrem ???

Witam ale zescie sie rozpisaly kobietki :):)

Duzo do czytania bylo, widze ze tematy roznosciowe jak zwykle.
U mnie juz wszyscy spia a ja mam chwilke zeby posiedziec i poklikac tutaj z wami :):)

Pozdrawiam

kalina to ty niezla jestes skoro takie dobroci pieczesz! az slinka na jezyk przyplynela!!!!!! jak bedziesz miala wolna chwilke to napisz przepis na ptasie mleczko! ja mam jakis ale jeszcze nigdy mi nie wyszlo!!!!!!!!!

reklama
To ja już po śniadanku :D
Kalinaka daj trochę tych pyszności bo też bym zjadła a piec się nie chce :p
Wcyoraj chciaam y wami poklika ale moje kochanie wrcio y pracki i mnie wzucio a wiecyorem pryzsyed kolega i rayem y moim siedyieli i debatowali przy kompie :p Okropni ci faceci jak nie lubi sie dyielic swoj zabawka. Ku... cođ mi klawiatura zbzikowala nie chce stawiac polskich znakow i zamias z jest y i na odwrot :mad:

Do góry