reklama
L4dY-bIrd
doula
mi 30 kwietnia wybije 25 :
L4dY-bIrd
doula
a z tymi nieprzespanymi nocami i odbijaniem nocnym to ...pewnie mnie zlinczujecie bo my śpimy razem z Jasiem ...Tatus , Mamusia , Jaś a nocne karmienie wygląda tak ....na spiku wyciagam piers i daje Jasiowi po czym zasypiam i niewiem co dzieje sie dalej ... :no i tak w kółko do jakiejś 7,30-8 ;D
no dobra, napisze co robie...jak sie Groszek urodzil i mial problemy ze zrobieniem kupki to pediatra jeszcze w szpitalu powiedziala zeby zaprawiac Mu mleko glukoza spozywcza, tzn. dawac mniej proszku, a dosypywac glukoze. Teraz jak wieczorem do mleka doloze 4 lyzeczki od herbaty to spi od 23.00 do 6.30. Glukoza poza tym, ze pomaga dzieciom w zalatwianiu wlasnych potrzeb dziala jak kop weglowodanowy i to powoduje, ze tyle przesypia. Chcialam Mu to odstawic, ale znow zaczely sie problemy i teraz profilaktycznie, poki nie nauczy sie pic soku z jablek nie chce Mu tego zmieniac. Poco ma sie meczyc biedaczek.
jsorbeka przetwarzasz zdjęcie w imageshack ? jask tak to powinno wszystko grać no i nie rób odstępów przed i za zdjęciem
Biedronka ja tez spie z Nonkem ,po to nawet kupiliśmy ogromny materac żeby jak najdłuzej w trójke sie w nim mieścić Tak samo robiłam ...i do tej pory robie...przystawiam go do cyca i zasypiam zamim skończy, ale mam wyrzuty sumienia że go nie odbijam wiec raz na jakiś czas jak mam siłe ...i nie zapomne 8) to wstaje ..bo na siedząco to mi się oczy zamykają i chodze,chodze,chodze i dupa nie beka : czasami mu się zdarza. Jako dobra mama chciałam go odciązyć od kolek
MaMałgosiaoj słodki dla mnie najsłodszy na świecie
A to my po powrocie ze szpitala
Oj musze zmykać dziadek powraca ze spaceru ..jak ten czas leci
Biedronka ja tez spie z Nonkem ,po to nawet kupiliśmy ogromny materac żeby jak najdłuzej w trójke sie w nim mieścić Tak samo robiłam ...i do tej pory robie...przystawiam go do cyca i zasypiam zamim skończy, ale mam wyrzuty sumienia że go nie odbijam wiec raz na jakiś czas jak mam siłe ...i nie zapomne 8) to wstaje ..bo na siedząco to mi się oczy zamykają i chodze,chodze,chodze i dupa nie beka : czasami mu się zdarza. Jako dobra mama chciałam go odciązyć od kolek
MaMałgosiaoj słodki dla mnie najsłodszy na świecie
A to my po powrocie ze szpitala
Oj musze zmykać dziadek powraca ze spaceru ..jak ten czas leci
reklama
Podziel się: