reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no niestety jestem twoją starszą siostrą bo mam 26 ::)
Mija a co przed zdjeciem dopisuję ???

reklama
O cholera znikneło :-[ przed zdjęciem nawias kwadratowy img i zamykasz nawias a po zdjęciy nawias kwadratowy /img i zamykasz nawias

no dobra ale jak to zdjęcie do tej wiadomości wklei bo jak zrobie wklej obrazek to nawiasy wyskakują a potem co jak na zdjecie klikne to nie da się użyc opcji wklej kurde ale ja tepa jestem

a z tymi nieprzespanymi nocami i odbijaniem nocnym to ...pewnie mnie zlinczujecie bo my śpimy razem z Jasiem ...Tatus , Mamusia , Jaś :) a nocne karmienie wygląda tak ....na spiku wyciagam piers i daje Jasiowi po czym zasypiam i niewiem co dzieje sie dalej ... :p ::)no i tak w kółko do jakiejś 7,30-8 ;D

no dobra, napisze co robie...jak sie Groszek urodzil i mial problemy ze zrobieniem kupki to pediatra jeszcze w szpitalu powiedziala zeby zaprawiac Mu mleko glukoza spozywcza, tzn. dawac mniej proszku, a dosypywac glukoze. Teraz jak wieczorem do mleka doloze 4 lyzeczki od herbaty to spi od 23.00 do 6.30. Glukoza poza tym, ze pomaga dzieciom w zalatwianiu wlasnych potrzeb dziala jak kop weglowodanowy i to powoduje, ze tyle przesypia. Chcialam Mu to odstawic, ale znow zaczely sie problemy i teraz profilaktycznie, poki nie nauczy sie pic soku z jablek nie chce Mu tego zmieniac. Poco ma sie meczyc biedaczek.

ladyjak karmiłam piersia to tak samo było niekiedy usypiałam z cycem na wierzchu hihi ;D ::)

jsorbeka przetwarzasz zdjęcie w imageshack ? jask tak to powinno wszystko grać no i nie rób odstępów przed i za zdjęciem
Biedronka ja tez spie z Nonkem ,po to nawet kupiliśmy ogromny materac żeby jak najdłuzej w trójke sie w nim mieścić :p :) Tak samo robiłam ...i do tej pory robie...przystawiam go do cyca i zasypiam zamim skończy, ale mam wyrzuty sumienia że go nie odbijam wiec raz na jakiś czas jak mam siłe ...i nie zapomne 8) to wstaje ..bo na siedząco to mi się oczy zamykają i chodze,chodze,chodze i dupa nie beka ::) czasami mu się zdarza. Jako dobra mama :p chciałam go odciązyć od kolek
MaMałgosiaoj słodki dla mnie najsłodszy na świecie

A to my po powrocie ze szpitala :)
p22700021hc.jpg

Oj musze zmykać :( dziadek powraca ze spaceru ..jak ten czas leci

reklama
Do góry