reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jsorbek ja też Kapselka kłade na boczku ale jak mu się nie odbije to potem cierpi brzuszkowo
Młode to znaczy nie wymęczone po 50-tce ;) Na zdjęciach wyglądacie z MaMałgosia jak młodsze siostry. Ale to fajnie możemy zmienić nazwe wątku na ,,super mamuśki siedzące w domach,, z dopiskiem dzieci odmładzają :D
Choć ja po dzisiejszej nocy jestem troszke niedospana i nie najlepiej wyglądam :p

reklama
red mayka no własnie , ja tez jestem ciekawa  8) Mój tez sie budził co 2 - 2,5 godziny, a 7 godzin to do tej pory nie przespał  :p

Jsorbek ja teraz po allegro buszuje , może coś sie nawinie ciekawego  ::) Zauważyłam , ze jak mam chwile wolnego to wariacji dosatje, bo bym chciała wszytsko obejrzeć, posprżątać, pobyczyc się i wogóle  :laugh:

Mój kocur leży koło mnie i zrzędzi, ze się żle czuje...  ::) Boi sie czy oby nie dopadła go ptsasia grypa, bo wczoraj jedliśmy kaczkę u mojej babci na wsi  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Pytam go czy moze coś dla niego poszukac na wiosne, a on mi na to, ze może nie dozyje już  :laugh: :laugh: :laugh: Chyba zaraz pod suwaczkiem oliwierka wkleje i jego, bo czuje sie jakbym dwójke dzieci na głowie miała  :laugh: :laugh:

Mija nie mam siostry , a zawsze chciałam mieć ..... Jsorbek SIOSTRO!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ciekawa jestem ile bys mi latek dała ::) ::) ::)

Maję raczej brzuszek nie boli ale czasem ulewa, jak jej sie nie odbije.
Dam jej niedługo zageszczone kleikiem może przespi mi nockę ::) ::)

Napiszcie ile latek macie wszystkie wiem że kobiety o wiek sie nie pyta ale ja nie jestem gentelmenem hihih ::) ::) ::) ;D ;D ;D

MaMałgosia jak siostry starsze sqoich bąbli :D
Wydaje mi sie że nie wiecej jak 25 dała bym ci mniej ale jak tak pytasz to zaczynam sie zastanawiać... zapobiegawczo dam więcej :) :-[ ???

A to mój Nonek dziś rano po śniadanku i nieudanych próbach zrobienia kupki
p22700021hc.jpg

reklama
Mija o mamo jaki słodziaczek malusi  ;D KOchany  :-*

Jsorbek ja bym ci dała tyle samo , 25   ::) :)

Jak zgadłam to jesteśmy siostry bliżniaczki, bo ja w tym roku do ćwierć wiecza dobijam  ::) ;D

Do góry