reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzieki biedroneczko właśnie mam zamiar wywołać je w duzym formacie i zawiesić w jakis widocznym miejscu bo łóżeczko narazie w naszej sypialni stoi a ma swój pokoik już gotowy
to mój maz zdolny zrobił takie ładne zdjecie i dzieciątko hihi ;) ;D ;D ;D

Ale sie napisałyscie, przyszłam do domu, zrobiłam sobie herbatkę i czytam czytam a konca nie widać...nie myscie ze narzekam...wcale nie...bardzo lubie czytać ;D  Mysmy byli dzis u naurologa i wszystko jest ok, nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa, zwłaszcza ze cały czas martwiłam sie ta za dużą przerwą, ale teraz juz dobrze, uff cięzar spadł mi z serca

a co sądzicie o podawaniu maluszkom w 4 miesiącu po pare łyzeczek soczku z marchewki <tak z 2 razy w tygodniu > ? Bo ja bym chciała juz Jasiowi urozmaicic menue ..ale niewiem ..czy to dobry pomysł
rany...ja juz podaje po lyzeczce soku z marchewki i zadnych sensacji nie ma. ale jak juz sie zdecydujesz to lepiej systematycznie codziennie po troszke niz raz-dwa w tygodniu, bo rozregulujesz organizm, a systematycznie sie przyzwyczaji, tylko na poczatku po 1-2 kropelki na lyzeczce i sprawdz, czy to jest sama zawiesina, zeby nie bylo marchewki, bo bedzie maluszka brzuszek bolal.

A ponadto dziwczyny ja sie przy was staro poczułam , mi w tym roku stuknie 29
ja 28 skonczylam...wiec nie jestes sama ;)

Kunda jaka przerwa się martwiłaś ???
A poza tym to ciebie przecież wzieto za 18 latkę to nic tylko sie cieszyć.
Jak byłam młodsza to dodawano mi nawet 8 lat dlatego jak teraz ktoś mi mówi że wyglądam na mniej to zdziwiona bardzo jestem.
I przyslij to zdjecie wreszcie na forum tzn wklej Kunda

o matko!!!!!!!!!!!!!! bylam tu dzis gdzies na...49 stronie!
ale zescie napisaly!
no to ja chiba najmlodsza jestem mam tylko 23 no w sobote!
wlasnie maz z pracy wrocil i moge na chwilke zanim obiadek popisac!
biedroneczko mysle ze mozesz dac soczku jak ma 4 miesiace to raczej tak i 2 lyzeczki! tak mi sie wydaje zreszta jak by mialo zaszkodzic to bedziesz wiedziala! tylko daj jasiowi do 12 to wtedy jak by cos sie dzialo to nie bedzie w nocy arii!

biedrona zreszta co ja ci tu pisac bede wejdz na stronke kiedy i jakie pokarmy... i przeczytaj redMayka co ona napisala w sumie nie glupio!

reklama
Do góry