reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
dzieki biedroneczko właśnie mam zamiar wywołać je w duzym formacie i zawiesić w jakis widocznym miejscu bo łóżeczko narazie w naszej sypialni stoi a ma swój pokoik już gotowy
to mój maz zdolny zrobił takie ładne zdjecie i dzieciątko hihi ;D ;D ;D
to mój maz zdolny zrobił takie ładne zdjecie i dzieciątko hihi ;D ;D ;D
Ale sie napisałyscie, przyszłam do domu, zrobiłam sobie herbatkę i czytam czytam a konca nie widać...nie myscie ze narzekam...wcale nie...bardzo lubie czytać ;D Mysmy byli dzis u naurologa i wszystko jest ok, nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa, zwłaszcza ze cały czas martwiłam sie ta za dużą przerwą, ale teraz juz dobrze, uff cięzar spadł mi z serca
rany...ja juz podaje po lyzeczce soku z marchewki i zadnych sensacji nie ma. ale jak juz sie zdecydujesz to lepiej systematycznie codziennie po troszke niz raz-dwa w tygodniu, bo rozregulujesz organizm, a systematycznie sie przyzwyczaji, tylko na poczatku po 1-2 kropelki na lyzeczce i sprawdz, czy to jest sama zawiesina, zeby nie bylo marchewki, bo bedzie maluszka brzuszek bolal.a co sądzicie o podawaniu maluszkom w 4 miesiącu po pare łyzeczek soczku z marchewki <tak z 2 razy w tygodniu > ? Bo ja bym chciała juz Jasiowi urozmaicic menue ..ale niewiem ..czy to dobry pomysł
ja 28 skonczylam...wiec nie jestes samaA ponadto dziwczyny ja sie przy was staro poczułam , mi w tym roku stuknie 29
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Kunda jaka przerwa się martwiłaś ???
A poza tym to ciebie przecież wzieto za 18 latkę to nic tylko sie cieszyć.
Jak byłam młodsza to dodawano mi nawet 8 lat dlatego jak teraz ktoś mi mówi że wyglądam na mniej to zdziwiona bardzo jestem.
I przyslij to zdjecie wreszcie na forum tzn wklej Kunda
A poza tym to ciebie przecież wzieto za 18 latkę to nic tylko sie cieszyć.
Jak byłam młodsza to dodawano mi nawet 8 lat dlatego jak teraz ktoś mi mówi że wyglądam na mniej to zdziwiona bardzo jestem.
I przyslij to zdjecie wreszcie na forum tzn wklej Kunda
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
o matko!!!!!!!!!!!!!! bylam tu dzis gdzies na...49 stronie!
ale zescie napisaly!
no to ja chiba najmlodsza jestem mam tylko 23 no w sobote!
wlasnie maz z pracy wrocil i moge na chwilke zanim obiadek popisac!
biedroneczko mysle ze mozesz dac soczku jak ma 4 miesiace to raczej tak i 2 lyzeczki! tak mi sie wydaje zreszta jak by mialo zaszkodzic to bedziesz wiedziala! tylko daj jasiowi do 12 to wtedy jak by cos sie dzialo to nie bedzie w nocy arii!
ale zescie napisaly!
no to ja chiba najmlodsza jestem mam tylko 23 no w sobote!
wlasnie maz z pracy wrocil i moge na chwilke zanim obiadek popisac!
biedroneczko mysle ze mozesz dac soczku jak ma 4 miesiace to raczej tak i 2 lyzeczki! tak mi sie wydaje zreszta jak by mialo zaszkodzic to bedziesz wiedziala! tylko daj jasiowi do 12 to wtedy jak by cos sie dzialo to nie bedzie w nocy arii!
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
biedrona zreszta co ja ci tu pisac bede wejdz na stronke kiedy i jakie pokarmy... i przeczytaj redMayka co ona napisala w sumie nie glupio!
L4dY-bIrd
doula
olice: tak jest panie kapitanie
reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
ale czytalas ???
Podziel się: