A
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
no i super!!!!
Lali mi juz marudzi ze chce papa
A
Aleksia123
Gość
no to mama szykuj kaszkę :-):-):-) czy co innego???? ja też idę narazie, bo Igorek już zaczyna być nerwowy i pyta dlaczego ciągle piszę :-):-) do poklikania puźniej :-):-):-)no i super!!!!
Aniu a na mieście jak wiesz, ze nie ma możliwości wysadzenia małej to pampersika zakładaj na dłuższy wypad, jak jeszcze zakładasz jej czasami to myśle, ze nic takiego sie nie dzieje, co innego na wsi bo krzaczków pełno dookoła hihihi
anka26_x_07
Bylam na stronce z HM i kurcze maja fajna wyprzedaz chyba sie tam wybiore w sobote bo w poniedzialek idziemy na urodzinki do Laury kolezanki ktora skonczy 2 latka i prezent bedzie trzeba zakupic
anka26_x_07
no to mama szykuj kaszkę :-):-):-) czy co innego???? ja też idę narazie, bo Igorek już zaczyna być nerwowy i pyta dlaczego ciągle piszę :-):-) do poklikania puźniej :-):-):-)
Aniu a na mieście jak wiesz, ze nie ma możliwości wysadzenia małej to pampersika zakładaj na dłuższy wypad, jak jeszcze zakładasz jej czasami to myśle, ze nic takiego sie nie dzieje, co innego na wsi bo krzaczków pełno dookoła hihihi
No to uciekaj
Laura juz zjadla platki na melku
A z tymi krzakami na wsi to fajnieMam tez problem bo wola jak jade z nia w samochodzie.Zanim ja sie zatrzymam i ja wypne z fotelika to napeno sie juz posika
Zaczekam do 9 a potem pojedziemy do parku
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
jestem i ja:-)
wczoraj znow zaszalelismy no i juz nie mialam sily do kompa siadac
dziewczyny dzis wstaly przed 8 bo Paulina do szkoly dzis nie idzie,bo 6klasy maja egzamin.
Weronika wczorja w dzien sppala tylko pol godz, ale wczensie padła wieczorem:-)
ja mam dzis w planie prasowanie,sprztanie szafek w kuchni bo juz baby z dziadem znalezc nie mozna
no i oczywiscie jakis wypad na podworko skoro znowu zapowiada sie piena pogoda:-)
ide poczytac
dziewczyny dzis wstaly przed 8 bo Paulina do szkoly dzis nie idzie,bo 6klasy maja egzamin.
ja mam dzis w planie prasowanie,sprztanie szafek w kuchni bo juz baby z dziadem znalezc nie mozna
no i oczywiscie jakis wypad na podworko skoro znowu zapowiada sie piena pogoda:-)
ide poczytac
anka26_x_07
jestem i ja:-)
ide poczytac
no to plany juz masz:-) teraz nic tylko je realizowac)
Wczoraj ruch byl maly wiec duzo nie bedziesz miala do czytania
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
No to jeszcze jeden...
Szara komórka przypadkowo znalazła się w mózgu mężczyzny.
Wszędzie ciemno, pusto, ani śladu życia.
- Huhu! - woła komórka.
Żadnej odpowiedzi.
- Huhu! - woła ponownie.
Wtem, zjawia się inna szara komórka i pyta:
- Zwariowałaś? Co tu robisz całkiem sama? Chodź, wszystkie jesteśmy na dole!
dobre
ja myłam okna w ciazy ale w tepie 3 razy wolniejszym niz zawsze no i nie wyciagalm rak do gory tylko wlazilam na stolek:-)Umyłaś okna kobieto nie szlej bo to się może źle skończyć... Wiem że kobitki myją okna w ciąży ale ja nie ryzykowałam...
ale firanek nie wieszalam
no no no:-)Nie mieszczę się już w żaden stanik Dzisiaj wyciągnęłam największy, kupiłam go na początku karmienia, kiedy piersi są największe. A teraz jest na styk... co będzie dalej
te 20 stopni to na zachodzie,u nas niestety chlodniej jak zawsze:-(Wlasnie ogladam pogode na tvn i jutro ma byc jeszcze cieplej i samo sloncea od piatku ma byc okolo 20 stopni-ale super
ja myje Nivea malej i jest dobry,ale ona ma malo wlosów:-)dziewczyny jakimi szamponami myjecie włosy dzieciakom,chodzi mi o mniejsze dzieciaki.Bo ja teraz Oliwce myję Joansons Babies-rumiankowym ale chciałabym zmienić.Może cos polecicie????
oj faktycznie malo napisalyscie.widac ze wiosna w pelni:-)no to plany juz masz:-) teraz nic tylko je realizowac)
Wczoraj ruch byl maly wiec duzo nie bedziesz miala do czytania
W ddtvn-- atopowe zapalenie skory i autyzm
A przy okazji, mam paskudna wode twarda w kranie. jaki krem bylby dobry do buzi małej, bo po myciu ma sucha skore?
szkoda ze nie mam tego programu.a jkim kremem jej teraz smarrujesz?mozesz kupic masc cholesterolowa lub witaminowa.kosztuje 2-3zł:-)
Podziel się: