reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no i super!!!!

Lali mi juz marudzi ze chce papa:szok:
no to mama szykuj kaszkę :-):-):-) czy co innego???? ja też idę narazie, bo Igorek już zaczyna być nerwowy i pyta dlaczego ciągle piszę :-):-) do poklikania puźniej :-):-):-)
Aniu a na mieście jak wiesz, ze nie ma możliwości wysadzenia małej to pampersika zakładaj na dłuższy wypad, jak jeszcze zakładasz jej czasami to myśle, ze nic takiego sie nie dzieje, co innego na wsi bo krzaczków pełno dookoła hihihi:happy::happy::happy:

Bylam na stronce z HM i kurcze maja fajna wyprzedaz chyba sie tam wybiore w sobote bo w poniedzialek idziemy na urodzinki do Laury kolezanki ktora skonczy 2 latka i prezent bedzie trzeba zakupic:rofl2:

no to mama szykuj kaszkę :-):-):-) czy co innego???? ja też idę narazie, bo Igorek już zaczyna być nerwowy i pyta dlaczego ciągle piszę :-):-) do poklikania puźniej :-):-):-)
Aniu a na mieście jak wiesz, ze nie ma możliwości wysadzenia małej to pampersika zakładaj na dłuższy wypad, jak jeszcze zakładasz jej czasami to myśle, ze nic takiego sie nie dzieje, co innego na wsi bo krzaczków pełno dookoła hihihi:happy::happy::happy:

No to uciekaj
Laura juz zjadla platki na melku :)

A z tymi krzakami na wsi to fajnie:tak::-DMam tez problem bo wola jak jade z nia w samochodzie.Zanim ja sie zatrzymam i ja wypne z fotelika to napeno sie juz posika:baffled:

Zaczekam do 9 a potem pojedziemy do parku:happy:

jestem i ja:-)
wczoraj znow zaszalelismy no i juz nie mialam sily do kompa siadac:rofl2:
dziewczyny dzis wstaly przed 8 bo Paulina do szkoly dzis nie idzie,bo 6klasy maja egzamin.
Weronika wczorja w dzien sppala tylko pol godz:szok:, ale wczensie padła wieczorem:-)
ja mam dzis w planie prasowanie,sprztanie szafek w kuchni bo juz baby z dziadem znalezc nie mozna:-D
no i oczywiscie jakis wypad na podworko skoro znowu zapowiada sie piena pogoda:-)
ide poczytac

jestem i ja:-)
wczoraj znow zaszalelismy no i juz nie mialam sily do kompa siadac:rofl2:
dziewczyny dzis wstaly przed 8 bo Paulina do szkoly dzis nie idzie,bo 6klasy maja egzamin.
Weronika wczorja w dzien sppala tylko pol godz:szok:, ale wczensie padła wieczorem:-)
ja mam dzis w planie prasowanie,sprztanie szafek w kuchni bo juz baby z dziadem znalezc nie mozna:-D
no i oczywiscie jakis wypad na podworko skoro znowu zapowiada sie piena pogoda:-)
ide poczytac

no to plany juz masz:-) teraz nic tylko je realizowac:))
Wczoraj ruch byl maly wiec duzo nie bedziesz miala do czytania:rofl2:

Hej Kobietki
Słońce pięknie świeci, dziecko najedzone, chatka posprzątana, pranie się suszy, ćwiczenia zaliczone, jeszcze tylko jakieś 4 km na rowerku i przyjdą ćwoki ze spółdzielni nerwy psuć.

W ddtvn-- atopowe zapalenie skory i autyzm

A przy okazji, mam paskudna wode twarda w kranie. jaki krem bylby dobry do buzi małej, bo po myciu ma sucha skore?

reklama
No to jeszcze jeden...

Szara komórka przypadkowo znalazła się w mózgu mężczyzny.
Wszędzie ciemno, pusto, ani śladu życia.
- Huhu! - woła komórka.
Żadnej odpowiedzi.
- Huhu! - woła ponownie.
Wtem, zjawia się inna szara komórka i pyta:
- Zwariowałaś? Co tu robisz całkiem sama? Chodź, wszystkie jesteśmy na dole!

dobre:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Umyłaś okna :szok: kobieto nie szlej bo to się może źle skończyć... Wiem że kobitki myją okna w ciąży ale ja nie ryzykowałam...
ja myłam okna w ciazy ale w tepie 3 razy wolniejszym niz zawsze no i nie wyciagalm rak do gory tylko wlazilam na stolek:-)
ale firanek nie wieszalam:no:

Nie mieszczę się już w żaden stanik :wściekła/y::no::angry: Dzisiaj wyciągnęłam największy, kupiłam go na początku karmienia, kiedy piersi są największe. A teraz jest na styk... co będzie dalej :szok:
no no no:-)

Wlasnie ogladam pogode na tvn i jutro ma byc jeszcze cieplej i samo slonce:tak::tak::tak:a od piatku :szok::szok::szok:ma byc okolo 20 stopni-ale super:tak::tak::tak:
te 20 stopni to na zachodzie,u nas niestety chlodniej jak zawsze:-(

dziewczyny jakimi szamponami myjecie włosy dzieciakom,chodzi mi o mniejsze dzieciaki.Bo ja teraz Oliwce myję Joansons Babies-rumiankowym ale chciałabym zmienić.Może cos polecicie????
ja myje Nivea malej i jest dobry,ale ona ma malo wlosów:-)

no to plany juz masz:-) teraz nic tylko je realizowac:))
Wczoraj ruch byl maly wiec duzo nie bedziesz miala do czytania:rofl2:
oj faktycznie malo napisalyscie.widac ze wiosna w pelni:-)

W ddtvn-- atopowe zapalenie skory i autyzm

A przy okazji, mam paskudna wode twarda w kranie. jaki krem bylby dobry do buzi małej, bo po myciu ma sucha skore?

szkoda ze nie mam tego programu.a jkim kremem jej teraz smarrujesz?mozesz kupic masc cholesterolowa lub witaminowa.kosztuje 2-3zł:-)

Do góry