A
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
witam sie i jaWitam,
Helena obudziła mnie przed 6 i już nie usnęłam Ale ona smacznie śpi
Ja kompie Helenkę 2-3 razy w tygodniu, albo jak jest potrzeba oczywiście latem będzie dużo częściej Aczkolwiek zdarzało się, że po powrocie z działki nie zdążyłam jej umyć i spała uświniona czarna stopa
Pogoda zapowiada się śliczna, niebo błękitne
Kochana Laura dzis tez cos sobnie pomieszala bo wstla o 7 na siku i juz nie poszla spac
laura po sniadanku a ja musze pochowac wczorajsze prasowanie
Za oknem robi sie ladnie bo sloneczko zaglada mi do mieszkanka przez okienko
a ja jestem)
A
Aleksia123
Gość
A
Aleksia123
Gość
Przepraszam za ponowne zdjęcie ale już samo mi sie wkleiło
anka26_x_07
Przepraszam za ponowne zdjęcie ale już samo mi sie wkleiło
A mi sie fotka podoba wiec mozesz ja wklejac za kazdym postem )
A
Aleksia123
Gość
Dziewczyny lecę pod prysznic i śniadanko zrobić, dziś gotuję barszczyk biały z jajeczkiem mmmmm pychotka
anka26_x_07
Dzis mam gotowac grochowke i za bardzo nie wiem jak sie za nia wziasc
Obiecalam mojemu ze mu zrobie ale ja jeszcze nie robilam nigdy bo sama tego nie jem
Laura juz siedzi w szafie i wyciaga mi torebki
A ja mam pytanie dop dziewczyn ktore oduczaja od pampersa.
Jak sobie radzicie na miescie jak nie ma gdzie dziecka wysiusiacJa mialam tak Wczoraj na szczescie byl pampers ale laura mi zawolala i kompletnie czulam sie bezradna bo nie bylo gdzie nawet krzeczka brak
Obiecalam mojemu ze mu zrobie ale ja jeszcze nie robilam nigdy bo sama tego nie jem
Laura juz siedzi w szafie i wyciaga mi torebki
A ja mam pytanie dop dziewczyn ktore oduczaja od pampersa.
Jak sobie radzicie na miescie jak nie ma gdzie dziecka wysiusiacJa mialam tak Wczoraj na szczescie byl pampers ale laura mi zawolala i kompletnie czulam sie bezradna bo nie bylo gdzie nawet krzeczka brak
anka26_x_07
reklama
A
Aleksia123
Gość
ok dziekuję bardzo :-):-):-)jak w to klikniesz to otworzy Ci sie taka stronka i to na tej stronce sie wgrywa zdjecia a potem tylko kopiujesz adres i wklejasz tutaj na BB
Podziel się: