reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Śpią wszystkie laseczki jeszcze, ja to mam pecha,:tak::tak: jak ja jestem, to Was nie ma,:happy::happy::happy: a jak Wy jesteście to ja wtedy nie mogę być :-:)-:)-(

Igor wyżywa się na piłce:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::happy::happy::happy::happy:

reklama
Witam,

Helena obudziła mnie przed 6 :baffled: i już nie usnęłam :baffled: Ale ona smacznie śpi :sorry:

Ja kompie Helenkę 2-3 razy w tygodniu, albo jak jest potrzeba :tak: oczywiście latem będzie dużo częściej :tak: Aczkolwiek zdarzało się, że po powrocie z działki nie zdążyłam jej umyć i spała uświniona :rofl2: czarna stopa :-D:rofl2:

Pogoda zapowiada się śliczna, niebo błękitne :tak:
witam sie i ja

Kochana Laura dzis tez cos sobnie pomieszala bo wstla o 7 na siku i juz nie poszla spac:baffled:
laura po sniadanku a ja musze pochowac wczorajsze prasowanie
Za oknem robi sie ladnie bo sloneczko zaglada mi do mieszkanka przez okienko:rofl2:
Śpią wszystkie laseczki jeszcze, ja to mam pecha,:tak::tak: jak ja jestem, to Was nie ma,:happy::happy::happy: a jak Wy jesteście to ja wtedy nie mogę być :-:)-:)-(

Igor wyżywa się na piłce:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::happy::happy::happy::happy:

a ja jestem:))

Dzis mam gotowac grochowke i za bardzo nie wiem jak sie za nia wziasc:baffled:
Obiecalam mojemu ze mu zrobie ale ja jeszcze nie robilam nigdy bo sama tego nie jem:eek:
Laura juz siedzi w szafie i wyciaga mi torebki:happy::laugh2:

A ja mam pytanie dop dziewczyn ktore oduczaja od pampersa.
Jak sobie radzicie na miescie jak nie ma gdzie dziecka wysiusiac:baffled:Ja mialam tak Wczoraj na szczescie byl pampers ale laura mi zawolala i kompletnie czulam sie bezradna bo nie bylo gdzie nawet krzeczka brak:baffled::eek:

reklama
Do góry