reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
JUZ SOBIE WLACZYLAM TVNW ddtvn-- atopowe zapalenie skory i autyzm
A przy okazji, mam paskudna wode twarda w kranie. jaki krem bylby dobry do buzi małej, bo po myciu ma sucha skore?
na buzie mozesz kupic masc z witamina
jestem po ciężkiej nocy antek budził się co godzine poczytam co u was od wczoraj i wracam;-)
ojejku wspolczuje
Ja mialam isc na spacerek ale jestem jakas pitoma normalnie oczy mi sie zamykaja chyba dam spobie lajcik
Laura sie zajela targaniem papieru
luna665
Mama grudniowa 2007
My włoski myjemy Nivea.
Odradzam produkty Joansons. Znajomy pracował w tej firmie i mówił, że jak żadna fałszują daty ważności. Często mają skargi, że dziecku dzieje się to i tamto po użyciu ich produktu. Mięłi juz sporo spraw sądowych, bo po kontrolach okazało się, że duża część na magazynie nie nadaje się już do niczego a czekała na wysyłkę do sklepów, co w konsekwencji bardzo szkodziło dzieciom. Opowiadał o 2 dzieci ze Ślaskiego, które mało nie zmarły na skutek uduszenia przez oliwki w zelu i zwyklej.
Z reszta dużo opowiadał i mówi, że nigdy własnym dzieciom nie dauzywac, choc mogl miec za darmo
Odradzam produkty Joansons. Znajomy pracował w tej firmie i mówił, że jak żadna fałszują daty ważności. Często mają skargi, że dziecku dzieje się to i tamto po użyciu ich produktu. Mięłi juz sporo spraw sądowych, bo po kontrolach okazało się, że duża część na magazynie nie nadaje się już do niczego a czekała na wysyłkę do sklepów, co w konsekwencji bardzo szkodziło dzieciom. Opowiadał o 2 dzieci ze Ślaskiego, które mało nie zmarły na skutek uduszenia przez oliwki w zelu i zwyklej.
Z reszta dużo opowiadał i mówi, że nigdy własnym dzieciom nie dauzywac, choc mogl miec za darmo
luna665
Mama grudniowa 2007
Oj bidulko. U nas tez bylo nie ciekawie, Czesto sie budzila, ale po co ?nie mam pojecia. Dwa pociagniecia z butli i spokuj-spi. A jak nie to krzyk i placz, jakby przymierala glodemjestem po ciężkiej nocy antek budził się co godzine poczytam co u was od wczoraj i wracam;-)
Witajcie :-)
U nas nocka też taka sobie,Oliwka obudziła się ok 1.00 w nocy i nie spała z godzinkę,coś nie mogła usnąć,ale jak juz usnęła to spała do rana.
PO świętach jak będzie ciepło to wybieramy się do zoo.Bo teraz troche nie ma czasu.Ale po świętach to zrobimy sobie całodzienny wypadzik do zwierzątek,Oliwka się będzie cieszyć.
U nas nocka też taka sobie,Oliwka obudziła się ok 1.00 w nocy i nie spała z godzinkę,coś nie mogła usnąć,ale jak juz usnęła to spała do rana.
PO świętach jak będzie ciepło to wybieramy się do zoo.Bo teraz troche nie ma czasu.Ale po świętach to zrobimy sobie całodzienny wypadzik do zwierzątek,Oliwka się będzie cieszyć.
anka26_x_07
My włoski myjemy Nivea.
ja uzywam kosmetykow Penaten do kapieli i do ciala
anka26_x_07
Witajcie :-)
My tez czekamy na super pogode i wyruszamy na caly dzien do ZOO rowiez po swietach
anka26_x_07
Oj bidulko. U nas tez bylo nie ciekawie, Czesto sie budzila, ale po co ?nie mam pojecia. Dwa pociagniecia z butli i spokuj-spi. A jak nie to krzyk i placz, jakby przymierala glodem
Mnie lekarz wczoraj uswiadomil ze dzieci od 8mz powinne przesypiac cale noce bez butelkia ja dawalam dosc czesto Laurze jak poplakiwala
Podobno potem w 2rz dzieci maj juz pruchnice
A tu jak wyrocznia kumpela mi gada ze od jej znajomej mala miala w marcu 2 latka i ma pruchnice
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
My włoski myjemy Nivea.
ja slyszalam nawet od poloznych w szpitalu ze johnson czesto uczula, a moze to dlatego jak piszesz
ja uzywam Nivea a dla Pauliny uzywalam Bambino szampon ale pki miala krotsze wloski.bo teraz ma bardzo dlugie i bardzo geste i w dodatku ma lupiez wiec od jakiegos czasu uzywa juz normalnego szamponu
ale dla niej i dla mnie mydlo Bambino:-)
tylko mala innym sie myje
Podziel się: