reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja dziewczyny nawet nie amm sil zeby odpisac zaraz klade sie do lozka bylismy z Sewkiem od ok 14 na spacerku non stop do 18 potem jeszcze o 19 poszlismy na godzinke bo musialam zajechac do mamy
a teraz smacznie spi :tak:
tak wiec odpadam jako pierwsza
dobranoc Wam ;-)

To co Sewi dzis w ogóle nie spał w dzień????Dobranoc patrysia

Agnes do codzienniej pielęgnacji skóry ja polecam ten krem
Balneum Baby krem 125 ml
Nie tylko u mnie się sprawdził.
Ten krem jest bardzo wydajny i ładnie odtwarza płaszcz lipidowy.

A na pewno nie zaszkodzi jej ten krem???????bo lekarka nic mi nie przepisała.

AS
Zgadzam sie z Toba:tak:Zima kapalam moje dziewczynki co trzy dni:tak:
Ale nie wyobrazam sobie nie wykapac Ich chociaz raz dziennie jak jest taka pogoda jak teraz lub jak sa upaly:no::no::no:Dziecko sie caly czas poci a do tego bawi sie w piasku i jest smarowane roznymi kremami

jestem tego samego zdania co dowikla :tak::tak::tak::tak::tak:

dziewczyny jakimi szamponami myjecie włosy dzieciakom,chodzi mi o mniejsze dzieciaki.Bo ja teraz Oliwce myję Joansons Babies-rumiankowym ale chciałabym zmienić.Może cos polecicie????

Advantan to silny lek sterydowy.Jest w III grupie sterydowej czyli jest jeszcze mocniejszy od Elocomu .
Europejska klasyfikacja kortykosterydów - Atopowe Zapalenie Skóry
Twój wybór.

Agnes do codzienniej pielęgnacji skóry ja polecam ten krem
Balneum Baby krem 125 ml
Nie tylko u mnie się sprawdził.
Ten krem jest bardzo wydajny i ładnie odtwarza płaszcz lipidowy.

Ja jeszcze podpowiem tak nieśmiało.
Nie kąpcie dzieci codziennie ,które mają nadwrażliwą skórę ,bo to im szkodzi.
Ja od stwierdzenia u Kubusia Egzemy (AZS) kąpię go 3 razy w tygodniu ,no czasami 4 .
Kuba żyje,z brudu nie umarł a skóra już bez emolientów wygląda 1000 razy lepiej.
Kąpiąc dzieci codziennie sami zmywamy to co skóra zdąży wyprodukować w celu ochrony przed podrażnieniami.
I potem nakładając kosmetyki próbujemy odtworzyć sztuczny płaszcz lipidowy.
Jednym nie szkodzi,bo skóra się szybko regeneruje a innym ze skłonnościami szkodzi i to bardzo.
Dobra już się nie wymądrzam.:zawstydzona/y:
to prawda córka mojej przyjaciólli ma AZS i wiem ze nie kąpią jej codziennie teraz ma 4 lata i jest coraz lepiej
Dobranoc PATRYSIU:-)
Dobranoc :tak:
ja też padam na twarz nie wiem co mi sie stało umyłam okna :szok::szok:to chyba ta pogoda Gabi nie chciała wrocić do domu ;-) a ja narobiłam tyle kopytek jak dla armii:laugh2: mam na jutro i sosik robiłam pieczarkowo-paprykowy do tego i mialam surowkę z czerwonej kapusty Jutro musze zawiesic firanki i uprac zaslonki bo dziś nie zdejmowalam bo nie ma drugich :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a na noc musi byc okno zasloniete bo mieszkam na parterze ide sie połozyc i wypic piwko bo mi mąz kupil Karmi Black :tak:ide bo pisze od rzeczy dawno juz nie byłam taka zmęczona :tak::baffled:

jestem tego samego zdania co dowikla :tak::tak::tak::tak::tak:

dziewczyny jakimi szamponami myjecie włosy dzieciakom,chodzi mi o mniejsze dzieciaki.Bo ja teraz Oliwce myję Joansons Babies-rumiankowym ale chciałabym zmienić.Może cos polecicie????
Ja myję Gabi włoski szamponem marki Rosmann babydram ładnie sie rozczesują i nie uczulaja a wczesniej myłam Bobini i http://www.ceneo.pl/1859343

Ostatnia edycja:
reklama
kurczę taka godzina i nie ma nikogo???? co jest babeczki????gdzie sie podziewacie???:baffled:
Ja jestem tak z doskoku:tak:Mlode juz w lozeczkach po mleczku,Dominik u siebie:-)Musialam sprzatnac odkurzaczem,podsmazylam sobie udka z kurczaka na jutro,a teraz musze pozmywac naczynia i zrobic sobie kolacje:tak:
Dzwonilam do M i wlasnie sie myje po pracy:szok:Jak tak caly dzien siedze sama z dziewczynkami i z Dominikiem ,do tego wszystko sama robie to mam juz dosyc:no:Ale sie wyzalilam

Do góry