reklama
A ja dziewczyny nawet nie amm sil zeby odpisac zaraz klade sie do lozka bylismy z Sewkiem od ok 14 na spacerku non stop do 18 potem jeszcze o 19 poszlismy na godzinke bo musialam zajechac do mamy
a teraz smacznie spi
tak wiec odpadam jako pierwsza
dobranoc Wam ;-)
To co Sewi dzis w ogóle nie spał w dzień????Dobranoc patrysia
Agnes do codzienniej pielęgnacji skóry ja polecam ten krem
Balneum Baby krem 125 ml
Nie tylko u mnie się sprawdził.
Ten krem jest bardzo wydajny i ładnie odtwarza płaszcz lipidowy.
A na pewno nie zaszkodzi jej ten krem???????bo lekarka nic mi nie przepisała.
AS
Zgadzam sie z TobaZima kapalam moje dziewczynki co trzy dni
Ale nie wyobrazam sobie nie wykapac Ich chociaz raz dziennie jak jest taka pogoda jak teraz lub jak sa upalyDziecko sie caly czas poci a do tego bawi sie w piasku i jest smarowane roznymi kremami
Zgadzam sie z TobaZima kapalam moje dziewczynki co trzy dni
Ale nie wyobrazam sobie nie wykapac Ich chociaz raz dziennie jak jest taka pogoda jak teraz lub jak sa upalyDziecko sie caly czas poci a do tego bawi sie w piasku i jest smarowane roznymi kremami
jestem tego samego zdania co dowikla
dziewczyny jakimi szamponami myjecie włosy dzieciakom,chodzi mi o mniejsze dzieciaki.Bo ja teraz Oliwce myję Joansons Babies-rumiankowym ale chciałabym zmienić.Może cos polecicie????
dziewczyny jakimi szamponami myjecie włosy dzieciakom,chodzi mi o mniejsze dzieciaki.Bo ja teraz Oliwce myję Joansons Babies-rumiankowym ale chciałabym zmienić.Może cos polecicie????
Joanna73
uzależniona od BB
to prawda córka mojej przyjaciólli ma AZS i wiem ze nie kąpią jej codziennie teraz ma 4 lata i jest coraz lepiejAdvantan to silny lek sterydowy.Jest w III grupie sterydowej czyli jest jeszcze mocniejszy od Elocomu .
Europejska klasyfikacja kortykosterydów - Atopowe Zapalenie Skóry
Twój wybór.
Agnes do codzienniej pielęgnacji skóry ja polecam ten krem
Balneum Baby krem 125 ml
Nie tylko u mnie się sprawdził.
Ten krem jest bardzo wydajny i ładnie odtwarza płaszcz lipidowy.
Ja jeszcze podpowiem tak nieśmiało.
Nie kąpcie dzieci codziennie ,które mają nadwrażliwą skórę ,bo to im szkodzi.
Ja od stwierdzenia u Kubusia Egzemy (AZS) kąpię go 3 razy w tygodniu ,no czasami 4 .
Kuba żyje,z brudu nie umarł a skóra już bez emolientów wygląda 1000 razy lepiej.
Kąpiąc dzieci codziennie sami zmywamy to co skóra zdąży wyprodukować w celu ochrony przed podrażnieniami.
I potem nakładając kosmetyki próbujemy odtworzyć sztuczny płaszcz lipidowy.
Jednym nie szkodzi,bo skóra się szybko regeneruje a innym ze skłonnościami szkodzi i to bardzo.
Dobra już się nie wymądrzam.
DobranocDobranoc PATRYSIU:-)
ja też padam na twarz nie wiem co mi sie stało umyłam okna to chyba ta pogoda Gabi nie chciała wrocić do domu ;-) a ja narobiłam tyle kopytek jak dla armii mam na jutro i sosik robiłam pieczarkowo-paprykowy do tego i mialam surowkę z czerwonej kapusty Jutro musze zawiesic firanki i uprac zaslonki bo dziś nie zdejmowalam bo nie ma drugich a na noc musi byc okno zasloniete bo mieszkam na parterze ide sie połozyc i wypic piwko bo mi mąz kupil Karmi Black ide bo pisze od rzeczy dawno juz nie byłam taka zmęczona
Joanna73
uzależniona od BB
Ja myję Gabi włoski szamponem marki Rosmann babydram ładnie sie rozczesują i nie uczulaja a wczesniej myłam Bobini i http://www.ceneo.pl/1859343jestem tego samego zdania co dowikla
Ostatnia edycja:
reklama
Ja jestem tak z doskokuMlode juz w lozeczkach po mleczku,Dominik u siebie:-)Musialam sprzatnac odkurzaczem,podsmazylam sobie udka z kurczaka na jutro,a teraz musze pozmywac naczynia i zrobic sobie kolacjekurczę taka godzina i nie ma nikogo???? co jest babeczki????gdzie sie podziewacie???
Dzwonilam do M i wlasnie sie myje po pracyJak tak caly dzien siedze sama z dziewczynkami i z Dominikiem ,do tego wszystko sama robie to mam juz dosycAle sie wyzalilam
Podziel się: