reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Trzeba je smarować jakimś dobrym lekkim kremem,takim ,żeby oddychał i nie zatykał porów.
Jak będziesz smarowała buzię alantanem non stop to szybka skóra się przyzwyczai i przestanie na niego reagować.
Powinno być coś na zmianę po prostu.
My cały czas smarujemy emolientami ,ale Kubuś ma mocną wysypkę po każdym alergenie.
Wczoraj dziadek kupił mu chipsy a dziś mały ma policzki w kropki całe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I znów Elidel poszedł w ruch.
Ja czesto kupuję zwykłą maść cholesterolową jak nie mam tej od alergologa.
Ta maść to sam tłuszcz.Pięknie nawilża,mało kosztuje i nie uczula.

As to podaj mi nazwy tych maści które mogę używać bo ja jestem zielona w tym temacie :baffled:

a ja miałam u dzieci pięknie okno umyte podkreślam MIAŁAM bo moja panna bawiła sie w panienke z okienka siedziała na biurku i mazała śliną i palcami po szybie jak to zobaczyłam to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a moja jula ze spokojem MAMUŚ BEZ IRYTACJI WEŹMIESZ PŁYN PAPIER I RAZ DWA PRZELECISZ TO OKIENKO I WSZYSCY BĘDĄ HAPPY:happy::szok::szok::szok::szok::szok::szok:no więc dziewczyny relaks dzieci wiedzą najlepiej:rofl2:

ależ Twoje dzieci mają teksty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Podłogi umyte, kapuśniaczek zjedzony, M wymienia mi fleczki a jak skonczy to lece do tego szpitala do kolezanki:tak:

jak robisz kapuśniaczek,kurczę to ja jeszce nigdy nie robiłam.Podaj przepis :-p

Nie mieszczę się już w żaden stanik :wściekła/y::no::angry: Dzisiaj wyciągnęłam największy, kupiłam go na początku karmienia, kiedy piersi są największe. A teraz jest na styk... co będzie dalej :szok:

ciesz sie kobieto :tak::tak::tak::tak::tak::tak: mąż też będzie zadowolony

reklama
czesc babeczki

ja wpadlam na chwilke

Bylysmy u lekarza Idziesz z wysypka a dziecko Ci waza:-D
Laura dostala masc Advantan 0,1%Creme mam go stosowac 7 dni za tydzien mamy kontrole:-(
Po wizycie u lekarza zlaiczylysmy spacerek po miescie i zrobilysmy zakupy
Po 13 wrocilysmy do domku na drzemke o 14 juz wychodzilysmy na kawke na miasto i tak tez wrocilysmy.
Laura oglada bajeczke ale o 18 dam jej kolacyjke i jeszcze pojde z nia na rowerek:rofl2:

Posty nadrobie wieczorek chcociaz nie obiecuje bo mam sterte prasowania:baffled:Ale postaram sie :)

Witajcie laseczki :-):-):-)
a ja wróciłam o 14 z miasta, szybki obiadek, potem Igor mnie naciagnał na spacer rowerkowy:-):-):-) ale nie uwieżycie mi jaka jestem padaka:-)

resztę jutro oki??? bo padam na twarz :-):-)

reklama
Rowerek elegancki :tak::tak:

Moja Helena tez się za takimi oglądała w parku :sorry: Musze pomyśleć ona jeszcze maleńka:sorry:

Oddaje dzisiaj kompa mojemu M :baffled: Więc do juterka :tak:

Do góry