A
reklama
my po spacerku i pierwszej milosci ale nie wiem czy nie bedziemy musieli isc jeszcze raz bo zostawilam tel u mamy a bez niego to jak bez reki a nie ma go kto przyniesc
potem poodpisuje bo musze isc po ten fon bo nikt mi go przyniesc nie chce
potem poodpisuje bo musze isc po ten fon bo nikt mi go przyniesc nie chce
My tez po spacerku i po zakupachKupilam sobie juz na jutro na obiadek i jutro rano aalbo dzisiaj wieczorkiem bede robila:-);-)
Wlasnie ogladam pogode na tvn i jutro ma byc jeszcze cieplej i samo sloncea od piatku ma byc okolo 20 stopni-ale super
Wlasnie ogladam pogode na tvn i jutro ma byc jeszcze cieplej i samo sloncea od piatku ma byc okolo 20 stopni-ale super
My wróciliśmy ze spacerku po 18.00, w simie byliśmy dzis na dworze 4,5h.Oliwka wykapana,zjadła kolacje i leży juz w łóżeczku.
Ale cos nie za bardzo chce mi usnąć mimo że ziewa co chwilę.
popołudniu to było juz mnóstwo dzieci,aż miło.I poschodziły się znajome z dzieciakami.Poplotkowałyśmy i od jutra będziemy się codziennie już spotykać z dziećmi na placu zabaw.Fajnie ,bardzo się cieszę.Rano niestety ze znajomych to nikogo nie ma bp mamy pracujące,jedna koleżanka siedzi z córką w domu ale ona chodzi spać wcze snie bo o 12.00 więc oni wychodzą wcześnie na dwór i wracaja do domu w tedy kiedy my wychodzimy ale popołudniu będziemy się widywać.
Oliwce wyskoczył odczyn po szczepionce.Ma spóchnięte trochę ale wokół wkłucia ma duży placek czerwony.lekarka muwiła że może tak być,smaruje Altacetem,mam nadzieje że szybko zejdzie.
popołudniu to było juz mnóstwo dzieci,aż miło.I poschodziły się znajome z dzieciakami.Poplotkowałyśmy i od jutra będziemy się codziennie już spotykać z dziećmi na placu zabaw.Fajnie ,bardzo się cieszę.Rano niestety ze znajomych to nikogo nie ma bp mamy pracujące,jedna koleżanka siedzi z córką w domu ale ona chodzi spać wcze snie bo o 12.00 więc oni wychodzą wcześnie na dwór i wracaja do domu w tedy kiedy my wychodzimy ale popołudniu będziemy się widywać.
Oliwce wyskoczył odczyn po szczepionce.Ma spóchnięte trochę ale wokół wkłucia ma duży placek czerwony.lekarka muwiła że może tak być,smaruje Altacetem,mam nadzieje że szybko zejdzie.
Ja tez sie cieszeUwielbiam jak jest ciepło:-);-)Aleksia śliczny rowerek kupiłaś.
dowikla ja też słyszałam ze ma być tyle stopni,kurczę aż skaczę z radości
AGNES
Mam nadzieje ze Oliwke to nie boliOby ladnie spala w nocy i zeby jutro bylo juz dobrze
A ja dziewczyny nawet nie amm sil zeby odpisac zaraz klade sie do lozka bylismy z Sewkiem od ok 14 na spacerku non stop do 18 potem jeszcze o 19 poszlismy na godzinke bo musialam zajechac do mamy
a teraz smacznie spi
tak wiec odpadam jako pierwsza
dobranoc Wam ;-)
a teraz smacznie spi
tak wiec odpadam jako pierwsza
dobranoc Wam ;-)
reklama
Advantan to silny lek sterydowy.Jest w III grupie sterydowej czyli jest jeszcze mocniejszy od Elocomu .czesc babeczki
ja wpadlam na chwilke
Bylysmy u lekarza Idziesz z wysypka a dziecko Ci waza
Laura dostala masc Advantan 0,1%Creme mam go stosowac 7 dni za tydzien mamy kontrole:-(
Po wizycie u lekarza zlaiczylysmy spacerek po miescie i zrobilysmy zakupy
Po 13 wrocilysmy do domku na drzemke o 14 juz wychodzilysmy na kawke na miasto i tak tez wrocilysmy.
Laura oglada bajeczke ale o 18 dam jej kolacyjke i jeszcze pojde z nia na rowerek
Posty nadrobie wieczorek chcociaz nie obiecuje bo mam sterte prasowaniaAle postaram sie
http://www.atopowe-zapalenie.pl/atopedia/Europejska_klasyfikacja_kortykosterydów
Twój wybór.
My wróciliśmy ze spacerku po 18.00, w simie byliśmy dzis na dworze 4,5h.Oliwka wykapana,zjadła kolacje i leży juz w łóżeczku.
Agnes do codzienniej pielęgnacji skóry ja polecam ten krem
Balneum Baby krem 125 ml
Nie tylko u mnie się sprawdził.
Ten krem jest bardzo wydajny i ładnie odtwarza płaszcz lipidowy.
Ja jeszcze podpowiem tak nieśmiało.
Nie kąpcie dzieci codziennie ,które mają nadwrażliwą skórę ,bo to im szkodzi.
Ja od stwierdzenia u Kubusia Egzemy (AZS) kąpię go 3 razy w tygodniu ,no czasami 4 .
Kuba żyje,z brudu nie umarł a skóra już bez emolientów wygląda 1000 razy lepiej.
Kąpiąc dzieci codziennie sami zmywamy to co skóra zdąży wyprodukować w celu ochrony przed podrażnieniami.
I potem nakładając kosmetyki próbujemy odtworzyć sztuczny płaszcz lipidowy.
Jednym nie szkodzi,bo skóra się szybko regeneruje a innym ze skłonnościami szkodzi i to bardzo.
Dobra już się nie wymądrzam.
Ostatnia edycja:
Podziel się: