A my do najbliższego placu zabaw mamy około kilometra :-( Jest u nas za blokiem coś co na upartego można by placem zabaw nazwać, no ale nikt tu nie przychodzi i wcale się nie dziwię - odrapane te drabinki jak nie wiem, huśtawka wygląda jakby miała się za chwilę urwać, a w piaskownicy często przesiadują gimnazjaliści i piją tam piwo, plują, wymiotują, sikają.... bleeeeee
reklama
na nasz plac autem podjeżdża jedna mama która ma 200 metrów drogimi by się auta nie chciało wyprowadzać a ona mówi że nie lubi chodzićNiezłe te mamuśki
Ja dzisiaj z Helenka byłam na dalszym palcu zabaw, ale się wyhasała Tam jest zamek, zjeżdżalnie, trampolina, ale niestety mam tam kawałek drogi, no ale dzisiaj i tak autem wiec podjechałyśmy Ale po południu to już na tan okoliczny
myszunia trudno to nazwać placem zabawA my do najbliższego placu zabaw mamy około kilometra :-( Jest u nas za blokiem coś co na upartego można by placem zabaw nazwać, no ale nikt tu nie przychodzi i wcale się nie dziwię - odrapane te drabinki jak nie wiem, huśtawka wygląda jakby miała się za chwilę urwać, a w piaskownicy często przesiadują gimnazjaliści i piją tam piwo, plują, wymiotują, sikają.... bleeeeee
medeuska
październikowa mama'09
Medeuska, ale ty chyba nie myjesz podłóg na kolanach tyko mopem, co?
Nie na kolanach!! Mopem!
Szczerze mówiąc na kolanach to ostatnio szorowałam fugi w przedpokoju i kuchni, opowiadałam, 2 albo 3 godziny szczotką każdą fugę
Ale nie wyobrazam sobie dziennie całego mieszkania na kolanach jechac nie mam dywanów tylko panele i płytki, czasem kąty tylko szmatą myje, albo kafelki jak włosy z psów zostają na sucho pprzecieram żeby zerac, ale zeby szorowac na kolanach dziennie podlogi.... tymbardziej ze mam 3 psy w domu.... jak dobrze ze juz niedlugo, i bedzie tyko 1
gaz 1200? my za prąd mielismy 500 a teraz bedziemy sie wyprowadzac wiec raty miesieczne nas juz tak nie obchodzaJa mialam za prad 350,do tego gaz 1200 i jeszcze dostalismy podwyzszke za mieszkanie i od maja bedziemy placili 1764zlMasakra jakas
Ale ja jestem glupiawyzywalam dziewczynki o kubek a poszlam do kuchni i stal na stole-ale mi sie glupio zrobilo na maksaTylko skad tam sie wzial
Bylam Je zwazyc i obydwie waza po 7,050kg
Od razu zanioslam siry deklaracje do pediatry
Wróciłam z zakupów, wtwiłam zupke, umyłam okna, jestem w trakcie zamiatania podog, czekam az Patryk zrobi u siebie teraz ide umyc balkon i zaraz reszte mieszkania, m wraca za 30 min, zdąże czy nie
No trudno, trudnomyszunia trudno to nazwać placem zabaw
Zdążysz, o ile cię forum nie wciągnie! ;-) Ja dziś wpadłam na chwilkę i skończyć nie mogę. :-) No ale Piotruś już kończy jeść gruszkę, więc zaraz naprawdę uciekam ;-)...
Wróciłam z zakupów, wtwiłam zupke, umyłam okna, jestem w trakcie zamiatania podog, czekam az Patryk zrobi u siebie teraz ide umyc balkon i zaraz reszte mieszkania, m wraca za 30 min, zdąże czy nie
Mama Helenki
i Aniki :D
na nasz plac autem podjeżdża jedna mama która ma 200 metrów drogimi by się auta nie chciało wyprowadzać a ona mówi że nie lubi chodzić
Ja mam 2,5 km, ale tez nie wyciągam auta specjalnie z garażu żeby do parku pojechać
...
Umyłaś okna kobieto nie szlej bo to się może źle skończyć... Wiem że kobitki myją okna w ciąży ale ja nie ryzykowałam...
myszunia byle topiony ja też czasami inny daje tylko hohland mi najbardziej podchodzi
mama helenki mój tatuś nawet do kiosku ruchu jeździ autem a ma 30 metrówmi auta brakuje najbardziej jak muszęduże zakupy zrobićza to moje dzieci uwielbiają tramwaje i autobusy
mama helenki mój tatuś nawet do kiosku ruchu jeździ autem a ma 30 metrówmi auta brakuje najbardziej jak muszęduże zakupy zrobićza to moje dzieci uwielbiają tramwaje i autobusy
medeuska
październikowa mama'09
tak byle jak umyłam, bo juz nic nie było przez nie widac, 2 miechy nie były myte... a m sie za to nie złapie.. w sumie to same szyby ram mi sie nie chcialo poza tym czasu nie mamJa mam 2,5 km, ale tez nie wyciągam auta specjalnie z garażu żeby do parku pojechać
Umyłaś okna kobieto nie szlej bo to się może źle skończyć... Wiem że kobitki myją okna w ciąży ale ja nie ryzykowałam...
a co mi moze byc od mycia okien
reklama
No to mlode juz nie spiaI chyba szykuja sie na dwor
Ja mam plac po drugiej stronie ulicyAle taki byle jaki
Na takie lepsze to musze isc spacerkiem troszke
Ale w niedziele planuje rodzinny wypad nad jeziorko malta i tam posiedzimy pewnie dobre pol dnia
MEDEUSKA
My mamy tele za gaz bo mamy ogrzewanie gazowe
Ja mam plac po drugiej stronie ulicyAle taki byle jaki
Na takie lepsze to musze isc spacerkiem troszke
Ale w niedziele planuje rodzinny wypad nad jeziorko malta i tam posiedzimy pewnie dobre pol dnia
MEDEUSKA
My mamy tele za gaz bo mamy ogrzewanie gazowe
Podziel się: