reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
u mnie mężulek zachorował :( mam nadzieję, że mały się nie zarazi :mad: mały metraż mamy żeby kwarantanne zrobić ::)
a miałam mieć wychodne ciekawe co bedzie...........

Witam!
Jakos dzis nie milam keidy popisac.....
Ale i ja oczywiscie sciskam wszystkiem brzdace w dniu ich swieta

Dopiero co wrocilam do domu- po poludnowych wojarzac, jasko tam malo spal dzis bo tylko od 10 do 11 a potem od 13.40 do 14.15, wiec teraz przy cycu pad jak kawka..

Ale prezerntow nadostawal.... u lala
Juatro porobie zdjatka i wkleje......

Kunda bardzo prosze :)

bylam z mlodym dizs u doktorka na kontroli, przybral bardzo malo ale to przez zeby......lekarka az sie przerazila jak zobaczyla ile na raz ich wylazi......6 sztuk macie pojecie...

malutka pisze:
shady pisze:

bylam  z mlodym dizs u doktorka na kontroli, przybral bardzo malo ale to przez zeby......lekarka az sie przerazila jak zobaczyla ile na raz ich wylazi......6 sztuk macie pojecie...

i dziwic sie ze tak bardzo placze.............

i tu Cie zaskocze....on teraz praktycznie nie placze, tylko pcha do buzi wszystko co sie da, slini na potege, dostaje apap w kropelkach jak juz widze ze go bardoz meczy, przewaznie daje na noc, zeby nie marudzil staram sie nic nie dawac bo po co dzieciakowi zoladek psuc ;)

shady pisze:
malutka pisze:
shady pisze:

bylam  z mlodym dizs u doktorka na kontroli, przybral bardzo malo ale to przez zeby......lekarka az sie przerazila jak zobaczyla ile na raz ich wylazi......6 sztuk macie pojecie...

i dziwic sie ze tak bardzo placze.............

i tu Cie zaskocze....on teraz praktycznie nie placze, tylko pcha do buzi wszystko co sie da, slini na potege, dostaje apap w kropelkach jak juz widze ze go bardoz meczy, przewaznie daje na noc, zeby nie marudzil staram sie nic nie dawac bo po co dzieciakowi zoladek psuc ;)

JA nie napisalm tego z gniewem- jak cie urazilam do SORRY

A sama mu ten apap kupilas czy dolecil ci lekarz? a dlaczego nie w czopkach??
JA tez mam taki problem , moj maly strasze marudzi i dalam mu dzic eferalgam ale w czopku, i moze kropeli by byly lepsze???

cholerka zapomnialam dodac emotke, bo faktycznie wyszlo jakbym zla na Ciebie byla ;D ;D ;D a nie jestem, nie urazilas mnie, napisalam ze zaskocze Cie ze mlody nie placze, bo sama jestem zaskoczona ;D ;D Apap polecil mi lekarz bo ja mam opory w dawaniu czopkow a nie bede czekac na meza zeby mu aplikowal :))

reklama
witam wieczorkiem
a ja teraz siedze z moja Toska i mierze jej goraczke bo rano miala dzis 2x rzadka kupcie i jeszcze teraz niedawno zrobila raz i miala goraczke kolo17.00 az 38,6* -wiec mam niewesolo :(

noeljabardzo ci wspulczuje zycze szybkiego "widzenia"

Do góry