DobreMalnika, nie masz zasranego pampersa?? Ja bym wycelowała obsraną stroną w auto...
reklama
not os ie zobaczym miejmy nadzieje na coreczke oczywisciePATRYSIU
Fajnie ze sie pogodziliscieSzkoda ze dostalas @No ale moze nastepna juz nie przyjdzie;-):-)
ja tez tak robilam Sewkowi jak mial kaszelek albo byl chory czesto klepalam go po pleckach i potem efektem tego byly wymioty ale pomagaloJeśli wymiotuje to dobrze.Maluszek nie umie sobie poradzić z zalegającą wydzieliną,a jedzenie nie przechodzi przez układ pokarmowy właśnie dlatego musi to zwymiotować.
Mój mały też zawsze wymiotował i lekarz chwaliła go za to ,bo w ten sposób unikał zapalenia oskrzeli i płuc.
Ja jak małego klepałam przy infekcjach to też zawsze flegmą wymiotował i to jakie ilości z niego schodziły tej wydzieliny .
Po wymiotach odczekaj z 10 minut i znów go nakarm .Karm małymi porcjami to pójdzie powoli.
Uzupełniaj płyny.
zdrówka życzę:-)
Robilam Twoja salatke - przepyszna ... nawet zalozylam folder z waszymi przepisami
heh albo to Ty go wymeczylas bo on borok spalDzien doberek z "ranka" hihi odsypiałam poranek,ok 5.30 obudziłam M żeby mnie wymęczył bo nie mogłam zasnąc jak sie przebudziłam o 6.30 sobie zasnełam spowrotem i przed chwila sie obudzilam niedobrze mi trzeba sobie zrobic cos do jedzenia
czasem i tak bywa czekaj az przyjdzie ten okres co bedziesz chciala non stop ojojojoj moj ode mnie uciekal juz bo ja tylko moglam moglam i konca nie bylo widacTy sama chleb pieczesz
No mój to raczej śpi jak suseł i rzadko wpada na takie pomysły Ale od czego ja jestem tak szczerze to dzisiaj był 1 raz od jakiś 2 tygodni wogóle
ja bym prosila ta z pieczarkami a musi byc z ananasem ja nie lubieeeeeeeeemedeuska podawałam 2 przepisy na sałatki.
Jeden to Gyros ,drugi to sałatka z makaronu ryżowego.
Do pracy to polecam tę drugą.
Pyszna jest i bardzo delikatna dla żołądka.
Są na pewno na forum ,plizzz poszukaj
Jak nie znajdziesz to napisz
wkleję drugi raz.
Mam jeszcze przepis na sałatkę pieczarkową też pyszna
z ananasek i indykiem wędzonym
i jeszcze inne ale to potem.
oj jestem jestemgratulacje dla Sewcia:-)
ja pamietliwa jestem ty tez??
udanego zakupuNie ma nikogo :---( ja też ubieram Igorka i idziemy na dworek :-):-):-) jak mąż z pracy wróci to jedziemy po rower, bo ze starego już mały wyrósł i juz marudzi o nowy, a kasy trochę uskładał to trzeba mu kupić bryczkę :-):-):-) twierdzi, ze samochodem swoim już jeździł nie będzie tylko rowerkiem.
Wpadnę do Was również później:-):-):-):-) miłego dzionka :-):-):-) oraz udanych spacerków do poklikania puźniej papatki:-):-)
to brawo dla niej chyba glodna bylaMy po spacerku
Milusi cieplusi na dworku, chyba zaliczymy dzisiaj jeszcze jeden spacer
Helena wtrąbiła cała michę rosołu bez marudzenia i rozlewania
Spadam robić kapuśniaczek może ktoś się pojawi
super wiadomosc normalnie sie cieszeMy juz po lekarzuKlaudia miala echo,ekg i badanie ogolne i wszystko jest ok:-)Ale strasznie mi plakala bidulka
Szmery sa ale niewinne.Kolejna kontrola za rok
M wlasnie pojechal do pracy a mlode ogladaja niedzwiedzia w wielkim niebieskim domuZaraz klade je spac i mam luz:-)
Pogoda u nas cudownaPiekne sloneczko i cieplutko
Po obiadku jade zobaczyc mojego chrzesniaka:-)
slicznie wyszliscie i i fajna mala allgrowiczka
a obejze sobieMam nowe fotki na NK,jakby któraś chciała obejrzeć co za skromność z mojej strony
ja tez tego nie lubie kur...a dupy nie chce sie ruszyc z samochodu i zadzwonic na dzwonek albo na telantoś już się naspałjakiś debil stanoł autem pod oknem i trąbił a ja mam uchylone oknono tylko wyjść i natrzaskać idiotę
ciulik jeden - upsssstrąbi dalej otworzyłam okno i pytam po cholere pan tak trąbi?????? a on bo żona u koleżanki czekam na nią........to mu mówie dziecko mi pan obudził.....a on no noc jest od spania......potem było niecenzuralnie gnojek jeden
że ja o tym nie pomyślałamMalnika, nie masz zasranego pampersa?? Ja bym wycelowała obsraną stroną w auto...
hahaha ale mocie humorMalnika, nie masz zasranego pampersa?? Ja bym wycelowała obsraną stroną w auto...
no ja slonce swieci to az smiac sie chce
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no walsnie tiuman telefonu nie ma?trąbi dalej otworzyłam okno i pytam po cholere pan tak trąbi?????? a on bo żona u koleżanki czekam na nią........to mu mówie dziecko mi pan obudził.....a on no noc jest od spania......potem było niecenzuralnie gnojek jeden
a moze jego zona to ***** skoro na nia trabi
że ja o tym nie pomyślałam
Mama Helenki ma jak zwykle trafne pomsyly
to paaaaaaaa do potemDobra ja zmykam dac mlodym obiadek i jedziemy do siorki
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
hmmmm,wpiasałam do postu słowo ku.... i wstawiło mi to miejsce gwiazdki
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Helena wstała, w dobrym humorku
Spadam smażyć królewnie kotlecika