reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
PATRYSIU
Fajnie ze sie pogodziliscie:tak::tak::tak:Szkoda ze dostalas @:no:No ale moze nastepna juz nie przyjdzie;-):-)
not os ie zobaczym miejmy nadzieje :-D na coreczke oczywiscie :tak::tak::tak:
Jeśli wymiotuje to dobrze.Maluszek nie umie sobie poradzić z zalegającą wydzieliną,a jedzenie nie przechodzi przez układ pokarmowy właśnie dlatego musi to zwymiotować.
Mój mały też zawsze wymiotował i lekarz chwaliła go za to ,bo w ten sposób unikał zapalenia oskrzeli i płuc.
Ja jak małego klepałam przy infekcjach to też zawsze flegmą wymiotował i to jakie ilości z niego schodziły tej wydzieliny :szok::szok::szok:.
Po wymiotach odczekaj z 10 minut i znów go nakarm .Karm małymi porcjami to pójdzie powoli.
Uzupełniaj płyny.
zdrówka życzę:tak::-)
ja tez tak robilam Sewkowi jak mial kaszelek albo byl chory czesto klepalam go po pleckach i potem efektem tego byly wymioty ale pomagalo :tak::tak:

Robilam Twoja salatke - przepyszna ... nawet zalozylam folder z waszymi przepisami :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dzien doberek z "ranka" hihi odsypiałam poranek,ok 5.30 obudziłam M żeby mnie wymęczył bo nie mogłam zasnąc jak sie przebudziłam:sorry::sorry::-D:-D:-D o 6.30 sobie zasnełam spowrotem i przed chwila sie obudzilam:tak::-D:-D:-D niedobrze mi trzeba sobie zrobic cos do jedzenia:tak:
heh albo to Ty go wymeczylas bo on borok spal :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D
Ty sama chleb pieczesz:szok:

No mój to raczej śpi jak suseł i rzadko wpada na takie pomysły:tak::-D:-D Ale od czego ja jestem:-D tak szczerze to dzisiaj był 1 raz od jakiś 2 tygodni wogóle:baffled::baffled:
czasem i tak bywa :tak::tak::tak::tak: czekaj az przyjdzie ten okres co bedziesz chciala non stop ojojojoj moj ode mnie uciekal juz bo ja tylko moglam moglam i konca nie bylo widac :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
medeuska podawałam 2 przepisy na sałatki.
Jeden to Gyros ,drugi to sałatka z makaronu ryżowego.
Do pracy to polecam tę drugą.
Pyszna jest i bardzo delikatna dla żołądka.
Są na pewno na forum ,plizzz poszukaj :-D:-D
Jak nie znajdziesz to napisz
wkleję drugi raz.
Mam jeszcze przepis na sałatkę pieczarkową też pyszna
z ananasek i indykiem wędzonym
i jeszcze inne ale to potem.
ja bym prosila ta z pieczarkami a musi byc z ananasem :eek: ja nie lubieeeeeeeee :no::no::no::no::-D:-D
gratulacje dla Sewcia:-)

ja pamietliwa jestem ty tez??
oj jestem jestem :tak:
Nie ma nikogo :-:)-:)-( ja też ubieram Igorka i idziemy na dworek :-):-):-) jak mąż z pracy wróci to jedziemy po rower, bo ze starego już mały wyrósł i juz marudzi o nowy, a kasy trochę uskładał to trzeba mu kupić bryczkę :-):-):-) twierdzi, ze samochodem swoim już jeździł nie będzie tylko rowerkiem.
Wpadnę do Was również później:-):-):-):-) miłego dzionka :-):-):-) oraz udanych spacerków:happy::happy::happy::happy: do poklikania puźniej papatki:-):-)
udanego zakupu
My po spacerku :tak:
Milusi cieplusi na dworku, chyba zaliczymy dzisiaj jeszcze jeden spacer :tak:

Helena wtrąbiła cała michę rosołu :szok: bez marudzenia i rozlewania :-D

Spadam robić kapuśniaczek może ktoś się pojawi :rofl2:
to brawo dla niej chyba glodna byla :-D:-D:-D
My juz po lekarzu:tak:Klaudia miala echo,ekg i badanie ogolne i wszystko jest ok:-):tak::tak::tak:Ale strasznie mi plakala bidulka:no:
Szmery sa ale niewinne.Kolejna kontrola za rok

M wlasnie pojechal do pracy a mlode ogladaja niedzwiedzia w wielkim niebieskim domu:tak:Zaraz klade je spac i mam luz:-)

Pogoda u nas cudowna:tak:Piekne sloneczko i cieplutko
Po obiadku jade zobaczyc mojego chrzesniaka:-)
super wiadomosc normalnie sie ciesze :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
To nasze dzisiejsze focie :-):-):-):-):-)

slicznie wyszliscie i i fajna mala allgrowiczka :-D:tak:
Mam nowe fotki na NK,jakby któraś chciała obejrzeć :tak::tak::tak::tak: co za skromność z mojej strony :-D:-D:-D:-D:-D:-D
a obejze sobie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
antoś już się naspał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakiś debil stanoł autem pod oknem i trąbił a ja mam uchylone okno:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no tylko wyjść i natrzaskać idiotę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja tez tego nie lubie kur...a dupy nie chce sie ruszyc z samochodu i zadzwonic na dzwonek albo na tel :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
trąbi dalej otworzyłam okno i pytam po cholere pan tak trąbi?????? a on bo żona u koleżanki czekam na nią........to mu mówie dziecko mi pan obudził.....a on no noc jest od spania......potem było niecenzuralnie gnojek jeden:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
ciulik jeden - upssss :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

trąbi dalej otworzyłam okno i pytam po cholere pan tak trąbi?????? a on bo żona u koleżanki czekam na nią........to mu mówie dziecko mi pan obudził.....a on no noc jest od spania......potem było niecenzuralnie gnojek jeden:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
no walsnie tiuman telefonu nie ma?
a moze jego zona to ***** skoro na nia trabi:rofl2:

że ja o tym nie pomyślałam:rofl2::rofl2::rofl2:

Mama Helenki ma jak zwykle trafne pomsyly:-D:-D:-D:rofl2:

dowikla sfotografuj chrześniakaa i pokaż nam potem małego adasia przystojniaka:tak::tak::tak::tak:
julka tańcuje po pokoju zainteresowało to antka patrzy na nią jak sroka w gnat:-D:-D:-D

reklama
Do góry