reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Agnes fotki super,a ty chyba na szpilkach co?:-)
fajnei w takich jasnych kurteczkach:-)
fajnei w takich jasnych kurteczkach:-)
Mama Helenki
i Aniki :D
Wiktoria widzę ze mąż wrócił i masz pełne ręce roboty
Mama Helenki
i Aniki :D
patrysia, dawaj link...
A
Aleksia123
Gość
śliczne foteczki:-):-):-)
Witamy nową mamusie:-):-)
u nas spacerek też był, Igor cały czas na dworku z dziadkiem użeduje i jest w swoim żywiole, pojechał gdzieś zetorem na wieś, czekamy na Niego bo po rower jedziemy i na zakupy dla małego a ja obiadek zrobiłam , zjedliśmy i powiem Wam, ze coś kiepsko się poczułam, tak mnie jakoś przymdliło:-):-):-) wieczorkiem do Was zajrzę kochaniutkie:-):-)
AGNES FOTECZKI SUPER:-):-):-):-)
Witamy nową mamusie:-):-)
u nas spacerek też był, Igor cały czas na dworku z dziadkiem użeduje i jest w swoim żywiole, pojechał gdzieś zetorem na wieś, czekamy na Niego bo po rower jedziemy i na zakupy dla małego a ja obiadek zrobiłam , zjedliśmy i powiem Wam, ze coś kiepsko się poczułam, tak mnie jakoś przymdliło:-):-):-) wieczorkiem do Was zajrzę kochaniutkie:-):-)
AGNES FOTECZKI SUPER:-):-):-):-)
wiktoria12
Mama i żona :)
Oj tak a to dopiero początek jutro idziemy sobie razem na jarmak musze go troche naciągnąc na jakąs bluzke bo mnie szkoda tyle kasy daćWiktoria widzę ze mąż wrócił i masz pełne ręce roboty
A
Aleksia123
Gość
tak to jest z facetami, a Ty Wiktoria dopiero tęskniłaś a juz masz m dosyć???? no koniecznie naciągnij m na coś drogiego i fajnego:-):-):-):-) i pochwal sie oczywiście :-):-):-):-)Oj tak a to dopiero początek jutro idziemy sobie razem na jarmak musze go troche naciągnąc na jakąs bluzke bo mnie szkoda tyle kasy dać
A
Aleksia123
Gość
narazie uciekam Kobitki:-):-):-) papatki i nie piszcie tak dużooooooo
wiktoria12
Mama i żona :)
E nie mam go dość lubie mu pomagaćtak to jest z facetami, a Ty Wiktoria dopiero tęskniłaś a juz masz m dosyć???? no koniecznie naciągnij m na coś drogiego i fajnego:-):-):-):-) i pochwal sie oczywiście :-):-):-):-)
reklama
wiktoria naciągaj M ile się da bo zanim się obejrzysz znów wyjedzie
patrysia pokazuj nam te butki
madziulanatasza i jak handelek na alegro????????
anabuba jak często przychodzi do pauliny terapeutka???? ile wy za to płacicie???
alexia pokaż nam potem zdjęcie rowerku a mdłości..... no cóż objawy jakbyś w ciąży była
patrysia pokazuj nam te butki
madziulanatasza i jak handelek na alegro????????
anabuba jak często przychodzi do pauliny terapeutka???? ile wy za to płacicie???
alexia pokaż nam potem zdjęcie rowerku a mdłości..... no cóż objawy jakbyś w ciąży była
Podziel się: