reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kurcze chcialam sprzedac na allegro butki biale ni to sportowe ni eleganckie ale na fotkach daremnie wygladaja....
a na mnie sa za duze ... fakt ze pare razy w nich chodzilam :sorry:

reklama
śliczne foteczki:-):-):-)
Witamy nową mamusie:-):-)
u nas spacerek też był, Igor cały czas na dworku z dziadkiem użeduje i jest w swoim żywiole, pojechał gdzieś zetorem na wieś, :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: czekamy na Niego bo po rower jedziemy i na zakupy dla małego:eek::eek::happy::happy::happy: a ja obiadek zrobiłam , zjedliśmy i powiem Wam, ze coś kiepsko się poczułam, tak mnie jakoś przymdliło:-):-):-) wieczorkiem do Was zajrzę kochaniutkie:-):-)
AGNES FOTECZKI SUPER:-):-):-):-)

Oj tak a to dopiero początek jutro idziemy sobie razem na jarmak musze go troche naciągnąc na jakąs bluzke bo mnie szkoda tyle kasy dać :-D
tak to jest z facetami, a Ty Wiktoria dopiero tęskniłaś a juz masz m dosyć???? no koniecznie naciągnij m na coś drogiego i fajnego:-):-):-):-) i pochwal sie oczywiście :-):-):-):-)

reklama
wiktoria naciągaj M ile się da bo zanim się obejrzysz znów wyjedzie:tak::tak::tak::tak:
patrysia pokazuj nam te butki:tak::tak:
madziulanatasza i jak handelek na alegro????????
anabuba jak często przychodzi do pauliny terapeutka???? ile wy za to płacicie???
alexia pokaż nam potem zdjęcie rowerku a mdłości..... no cóż objawy jakbyś w ciąży była:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry