reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pojadłam popiłam i jakoś nie mogę bez was zyć :-D Z automatu usiadłam do kompa i kliknęłam BB :-D:rofl2: to już chyba nałóg :szok:
wiadomo:tak::tak::tak::-D:-D:-D

dowikla ja bez czapki to troche się jeszcze boję bo to dopiero pierwsze takie ciepłe,wiaterek troche chłodniejszy jest.zaczekam troche ale za gorąco jej nie było bo miała bardzo cieniutka tą czapeczkę.
bo Twoja ma włosy a mojej dopiero zaczynja rosnac:-) no i po listopadowym zapalneiu ucha wole uwazac.z uszami nie ma zartow:no:

agnes a buty zawsze rozmiarowo sa ok???? bo wypatrzyłam juli fajne kiedyś ale się zestrachałam czy będą ok rozmiarowo:crazy:

malinka z reguly oprocz rozmiatu podaja długosc wkaldki wew w cm wiec trzeba patrzec na dlugosc wkladki a nie na reozmiar:-) i beda ok.ja jak narzie wszytkie kupilam odpowiednie:-)

reklama
ja skończyłam prasowanie OGARNEŁAM WZROKIRM ŁAZIENKĘ:-D:-D:-Di pije kawusie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
pogoda boska jak ja lubie wiosne to moja ulubiona pora roku:tak::tak::tak::tak::tak:
patrysia smacznego ja ten klasyczny gyros też często robie my jemy z frytkami:tak:

Ale jak sie kupuje buty na allegro to dlugosc wkladki podana przez producenta zawsze rozni sie dlugoscia ktora samemu sie mierzy w bucie:tak::tak::tak:

Tak np moja Klaudia ma nike rozmiar 17.Producent podaje na rozmiarowce ze to jest 8cm:szok:A moja Klaudia ma stope 10cm.Ja zawsze pisze maila z zapytaniem czy jest to dlugosc wkladki mierzona miara czy podana w opisie producenta

trąbi dalej otworzyłam okno i pytam po cholere pan tak trąbi?????? a on bo żona u koleżanki czekam na nią........to mu mówie dziecko mi pan obudził.....a on no noc jest od spania......potem było niecenzuralnie gnojek jeden:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

antoś już się naspał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakiś debil stanoł autem pod oknem i trąbił a ja mam uchylone okno:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no tylko wyjść i natrzaskać idiotę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No to wspolczuje:no:U mnie tez mieszkaja tacy debile
Tylko ze ja ich slysze nawet przez zamnkiete okna chociaz mieszkam na drugim pietrze:szok:Takie mam "swietne"okna

reklama
Do góry