reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dowikla ja bez czapki to troche się jeszcze boję bo to dopiero pierwsze takie ciepłe,wiaterek troche chłodniejszy jest.zaczekam troche ale za gorąco jej nie było bo miała bardzo cieniutka tą czapeczkę.

reklama
a tak na marginesie to te ciuszki które ma na dzisiejszych zdjęciach to kupowałam na allegro :tak::tak::tak::tak: kurtka z CA,spodnie i adidaski też.Moja córa to allegrowa dziewczyna :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

agnes fotki super tatuśka ma oliwka fajnego no bo mamusia że super to wiadomo:tak::tak::rofl2::rofl2:
dowikla mi sie twoje szczypiorki to kojażą z takimi właśnie pchełkami z chochlikami w oczach co to wszędzie wejdą:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
mój antocha padł w pozycji na brzuchu śpi to powinnam się zabrać za tą łazienkę co nie???????:rofl2:
a pogoda boska u nas plac zabaw pełen dzieci jula sie pobujała troche a później może wyjdziemy z wiaderkiem łopatką i innymi niezbędnymi akcesoriami:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
moja jula już też w opasce bawełnianej śmiga bez czapki a ją nakłonić do ściągnięcia czapki to mistrzostwo miała kiedys płukanie ucha przy stanie zapalnym ból okropny do dzisiaj ma uraz i pilnuje by mieć coś na uszach:eek:

Moje sa przyzwyczajone do chodzenia z golymi glowami:tak::tak::tak:wiec to jest inaczej

Prawie cala jesien chodzily bze czapek wiec sie zahartowaly

Spacerek 2 godzinny zaloczony:-)
Weronika wlasnie zasnela pare minut temu,Paulina z terpaeutka a ja czytam i pije popoludniowa kawke:-)

jestem jestem tylko z doskoku bo korzystam z tego że antocha drzemie i ogarniam to burdello w domu:eek::eek::eek:
patrysia i jak z M ???? ogłosiłaś amnestię czy dalej jest w niełasce?????
anabuba jak ząb??????????????????
wypłukałam rano dentoseptem i cmi ale mniej,,sama nie wiem czy jakis boli bo sie psuje cz od 8 -bo teraz wychodzi mi na gorze po lewej stronie(ostatnio na dole po prawej i tez mnie zeby bolalay).Narazie obchodze sie bez przeciwbolwoych:-)

Witam mamuśki!!

Dzień ładny ale za to nocka nie za bardzo. Mały mi się rozchorował. Gdzieś go musiało złapać. Kaszel i katar ma. No masakra. W nocy spał ale się strasznie kręcił. Rano po 6 jak się obudził z płaczem to go pół godziny nie mogłam uspokoić :-:)-( bidaczek mały. Na szczęście już wczoraj poszłam do lekarza. Dała od razu antybiotyk i za dwa trzy dni będzie lepiej. Najgorsze jest to że jak coś zje to zaraz wymiotuję. Jak na niego dzisiaj rano spojrzałam, taki blady i oczka szklane miał aż mi się serce kraje!

No ale teraz sobie odsypia w bujaku żeby główkę miał wyżej, lepiej mu sie oddycha. Już śpi dobre dwie godziny. Ach żeby tylko w nocy mi spał...
a nie ma goraczki?moze wymiotowac od flegmy jak pisala As amoze miec angine i wtedy tymbrdziej bedzie wymiotowac.ale lepiej zeby od flegmy.mozesz go klasc tak polsiedzaco do spania:tak:

Witam:-)
Ja dzisiaj niewyspana i zla:no:
T od 7 rano chodzila po calej chacie w szpilkach a pozniej M brat zaczal sie smiac jak jakis ubot sam do siebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Co za rodzinka:szok::angry:
dobrze ze mieszkamy sami na odludziu:-):-):-):-) bo ostatnio jak moj P przeskrobal to pol okoloicy nas słyszało.a raczej mnie:happy:

brawa Sewi :tak::-)
Ja dziś też pewnie mało na BB będę.
wyszykowałam małego do przedszkola i D. go zawiózł , poprasowałam trochę(ale mi się zaległości narobiło przez tę chorobę !!),pozamiatałam trochę ,bo z tego kudłacza to tyle piachu,że co 2 godziny można zamiatać ,a i tak za chwilę nie widać.:-D:-D teraz z Wami jeszcze chwilkę posiedzę.
W planach mam na dzisiaj:

11.00 -konie w przedszkolu
-po południu umyć co najmniej ze 4-5 okien
-obiadek mam z wczoraj,więc tylko podszykuję coś na po obiadku :-D
-przydałoby się chlebek upiec ,bo już końcówka i się zaczynają upominać
-i muszę usiąść i obiecane firanki bratowej uszyć.
Wieczorek też nieciekawy:-(
Z małym musze przysiąśc do czytania globalnego
trochę rękę potrenować w pisaniu
reszta to jak wyjdzie ;-)a w międzyczasie BB oczywiście.:-D:-D:-D
nocka zapowiada się przy obrazie,bo już kolejną stronę schematu kończę i muszę to dziś zrobić.

Dzien doberek z "ranka" hihi odsypiałam poranek,ok 5.30 obudziłam M żeby mnie wymęczył bo nie mogłam zasnąc jak sie przebudziłam:sorry::sorry::-D:-D:-D o 6.30 sobie zasnełam spowrotem i przed chwila sie obudzilam:tak::-D:-D:-D niedobrze mi trzeba sobie zrobic cos do jedzenia:tak:

no tak :-D:-D:-D
Jak Kubuś był mały to pierwszą noc przespałam jak skończył 3 latka i 2 miesiące.
:tak::-)

skad ja to znam:baffled:
As to widze ze wiosna Cie dogoniła na calego:rofl2::rofl2:
mnie tez powoli dogania.pranie sie suszy na dworzu,ale prasowanie planuje na czwartek i sprztanie w szafkach w kuchni bo szkola ma wolne to moge spokojnie sobie robic.a mycie okien to zostawiam po nidzieli bo jak myje okna to musze ifiranki zmienic a przez tydzien to do swiat juz mi zdarza zasmiardnac,a ja lubie jak mi pachnie:-D:-D:-D no i zreszta na poczatku marca jakos mylam okna:rofl2:

a my już po spacerku pogoda przepiękna słoneczko zero wiatru i 16 stoni ciepła po obiadku jeszcze jeden spacerek zaliczymy:tak::tak::tak::tak::tak:
u nas dzis +12 i słonce,ale w cineiu juz nie jest tak słodko tymbardziej ze wieje troche.ja dziewczyny rozbieram sukcesywnie po trochu,bo jak za szybko to tez zle.w koncu dopiero ostatni marca mamy:rofl2: a moje albo choda w czapkach a latm to w chustkach,nie puszczam z gloymi glowami,vhyba ze upal i w cieniu siedza.no moze Paulina czasami bez czapki,ale odpukac nigdy nie miala chociaz zapalenia uszu.Weronika w tamtym roku ale to po trzydniowce

mój 'nie mąż' uważa tak samo,
tak naprawdę zrozumieć możemy tylko same siebie.
wiatj Massza rozumiem ze chcesz do nas dolaczyc:confused:
Swietne focie:tak:Super masz rodzinke:tak::tak::tak:
Fajnie ze jest juz tak cieplo:-)Moje to dzisiaj byly w bluzach i na to kamizelki i nie mialay czapek tylko takie opaseczki;-)A wczoraj popoludniu to biegaly z golymi glowami
A jak jutro bedzie jeszcze cieplej to juz nie zakladam im rajstop tylko skarpetki:tak::tak::tak:

ja bym woalla najpierw zdjac rajstpoy a nie czapki,ale Twoj wybor

a tak na marginesie to te ciuszki które ma na dzisiejszych zdjęciach to kupowałam na allegro :tak::tak::tak::tak: kurtka z CA,spodnie i adidaski też.Moja córa to allegrowa dziewczyna :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D Bo mamuska jak sie nudzi to buszuje po allegro:-D:-D:-D i potem ubiera corunie;-):-)

MALINKA
Bo One dokladnie takie sa:tak::tak::tak:
Moi tez uwielbiaja siedziec w piaskownicy:-);-)
A to ze Julka nie lubi chodzic bez czapy to z jednej strony dobrze;-)A poczuje ze jest cieplutko to sama sie zdecyduje na sciaganie

Moja zdejmuje czapkę i ja nie mam nic do powiedzenia :sorry:

A ja wyciągnęłam kurtkę z jesieni i jest na nia jeszcze dobra :tak: Ależ miło mi sie zrobiło :tak: i portfela nie uszczuplę :-D

reklama
hej
maly zasnal jakies 30 min temu
bylismy u mamy na spacerku i na zakupach nie poplacilismy bo znajoma nie oddala mi kasy bo jej pozyczalam tak wiec musze jeszzce czekac
zrobilam salatke "gyros" z przepisu As i za chwile zabieram sie do konsumpcji :-D:-D
ale najpierw musze pomyc gary :sorry:
a ze sloneczko u nas swieci to jak maly sie obudzi zje cosik to idziemy na spacerek :tak::-)

Do góry