reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
WIKTORIA SPOWIEDŹ POWIADASZ:crazy::crazy:JA NIE MOGĘ BO W GRZECHU ŻYJĘ I POPRAWY NIE OBIECUJĘ:no::no::no: A CO PLANUJECIE KUPIĆ AUTO ŻE M OGLĄDA?????? A CO M MÓWI NA TWOJE PISANIE NA BB???? I GG????
JA JUŻ MAM NASTAWIONĄ ZUPKĘ KALAFIOROWĄ PRANIE SIĘ KRĘCI MOŻE POPRASUJĘ TROCHĘ ZARAZ:eek::eek::eek::eek:
Malinka na Forum nic nie mówi a o gg jeszcze nie wie :baffled:nie mowiłam mu a sam też nie zaóważył.A no mówi że kupił by sobie jakąs fure ale on często Auta ogląda tak że ja nie mam dostępu do kompa niestety:-:)-(No a dzisiaj maluje klatke schodową przedtem mu pomagałam więdz szybko poszło a teraz pojechał z Dziadkiem do doktora bo do szpitala go nie przyjeli bo nie ma miejsc i dopiero na 6 kwietnia ma sie zgłosic.A jak klatka wysknie to pójdziemy malować drugi raz:tak:

agnes a buty zawsze rozmiarowo sa ok???? bo wypatrzyłam juli fajne kiedyś ale się zestrachałam czy będą ok rozmiarowo:crazy:

Musisz patrzeć na dł wkłądki wewnetrznej bo rozmiar rozmiarowi nie równy.Zmierz stópkę i jak w aukcji nie pisze to napisz e-mila z zapytaniem.ja zawsze jjak kupowałąm to zawsze pasowały.

:-D:-D:-D:-D Bo mamuska jak sie nudzi to buszuje po allegro:-D:-D:-D i potem ubiera corunie;-):-)

zgadza się dowikla :-D:-D:-D:-D:-D strzał w dziesiatke :tak::tak::tak:

antoś już się naspał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakiś debil stanoł autem pod oknem i trąbił a ja mam uchylone okno:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no tylko wyjść i natrzaskać idiotę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

co za kretyn,mi też czasem się tak zdarza ale nie trąbienie a wrzeszczące dzieci wracające ze szkoły,bo na mojej ulicy co mieszkam jest podstawówka,to mozecie sobie wyobrazic co się dzieje co te dzieciaki wyrabiaja jak wracaja ze szkoły,a Oliwka spi włąsnie od strony ulicy.jak zauważe że jest głosniej to czym prędzej biegne amknąć okno żeby jej nie obudzili a póxniej otwieram jak jest cisza

Malnika, nie masz zasranego pampersa?? Ja bym wycelowała obsraną stroną w auto...

dobry pomysł :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale by się facet zdziwił :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja juz po obiadku.dzis robiłam ziemniaczki,rybkę i surówkę z pekińskiej :tak::tak::tak::tak::tak: ale sie objadłam

reklama
Do góry