madziulanatasza
Fanka BB :)
Dowikla super ,że serduszko zdrowe,Agnes ,ale ciacho z twojego m:-)Malinka faktycznie trzeba było go tą pieluchą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wystarczy że napiszesz podsłu****e i też się robią gwiazdkihmmmm,wpiasałam do postu słowo ku.... i wstawiło mi to miejsce gwiazdki
wystarczy że napiszesz podsłu****e i też się robią gwiazdki
która to nam dzisiaj miała napisać o wczorajszej gafie????????????bo zapomniałam
Malinka na Forum nic nie mówi a o gg jeszcze nie wie nie mowiłam mu a sam też nie zaóważył.A no mówi że kupił by sobie jakąs fure ale on często Auta ogląda tak że ja nie mam dostępu do kompa niestety:--(No a dzisiaj maluje klatke schodową przedtem mu pomagałam więdz szybko poszło a teraz pojechał z Dziadkiem do doktora bo do szpitala go nie przyjeli bo nie ma miejsc i dopiero na 6 kwietnia ma sie zgłosic.A jak klatka wysknie to pójdziemy malować drugi razWIKTORIA SPOWIEDŹ POWIADASZJA NIE MOGĘ BO W GRZECHU ŻYJĘ I POPRAWY NIE OBIECUJĘ A CO PLANUJECIE KUPIĆ AUTO ŻE M OGLĄDA?????? A CO M MÓWI NA TWOJE PISANIE NA BB???? I GG????
JA JUŻ MAM NASTAWIONĄ ZUPKĘ KALAFIOROWĄ PRANIE SIĘ KRĘCI MOŻE POPRASUJĘ TROCHĘ ZARAZ
agnes a buty zawsze rozmiarowo sa ok???? bo wypatrzyłam juli fajne kiedyś ale się zestrachałam czy będą ok rozmiarowo
Bo mamuska jak sie nudzi to buszuje po allegro i potem ubiera corunie;-):-)
antoś już się naspałjakiś debil stanoł autem pod oknem i trąbił a ja mam uchylone oknono tylko wyjść i natrzaskać idiotę
Malnika, nie masz zasranego pampersa?? Ja bym wycelowała obsraną stroną w auto...
Witam nową mamusiemój 'nie mąż' uważa tak samo,
tak naprawdę zrozumieć możemy tylko same siebie.
Mała spryciulaANKA
A jak z Laura po lekarzu?Bo wyczytalam ze sie wybierałas;-)
Moja Wiktoria wlasnie wdrapała mi sie na komodke od tv i stoi sobie za telewizorem
Śliczne fotki widać spacerek sie udał:-)