reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ANKA
A jak z Laura po lekarzu?Bo wyczytalam ze sie wybierałas;-)

Moja Wiktoria wlasnie wdrapała mi sie na komodke od tv i stoi sobie za telewizorem:szok::-D
dopiero pojdziemy mam czas do 17:)A Twoja to niezla artystka Mi Laura wchodzi na meble:rofl2:
nic nie kupiłam:baffled::-p:-p
Jak M przyjedzie to bede musiala jechac na jakeis zakupy bo w lodówce pusto...
W sumie byłam głównie sie przespacerowac, bo cos trzeba robic:-D:-D

:-D:-D:-D:-D
no w sumie masz racje spacerek dobrze kazdemu zrobi
Hej laseczki ja na chwilę pogrozić palcem za wyborne żarty Anki:-D:-):-D:-) no więc sama rozumiesz...:-D:-D:-D:-Dja dalej walczę z napaloną kotką ,która wszelkimi sposobami usiłuje nawiać z domu,byle do 17.....pomidorówceczka mi wesoło pyrkocze ,a po obiadku też nawiewam na spacer,trochę sie po podwórku dziś kręce jest PIĘKNIE SŁONECZNIE I CIEPŁO 13 W CIENIU!!!!!!!
:-D:-D:-D wiesz u mnie to norma jak moj oglada jies bzdury w tv to ja tez uciekam na BB:rofl2:Al;e masz ladna pogode chociaz ja tez nie narzekam bo sloneczko swieci:-)

|Zaraz daje Laurze obiad i pojdzie na drzemke
Ja wtedy do pralni i kawusia:tak:
Zjadlam teraz makaron z wczorajszym mieskiem wiec obiadek zjem na kolacje:-)

Mlena daj znac co tam w szkole slychac:rofl2:
Agnes ja tez mam ladna pogode ale nie wychodze z Laura bo ma ten kaszel i katarekAle ze zdrowym dzieckiem grzech nie wyjsc:tak:

dowikla a to jakaś wada wrodzona z tym serduszkiem bo nie doczytałam nigdzie ?
ciesze się że ma dobre wyniki :-)
Podejrzewali wade,ale dzisiaj ja na 100% wykluczyli:tak::tak::tak:

AGNES
Fajnie ze mala sie tak wybawiła:tak::tak::tak:
U nas to wszedzie jest pelno rodzicow z malymi dziecmi:tak::tak::tak:Tylko robi sie ladniejsza pogoda to tak jest zawsze:-)

ANKA
Moje to wchodza wszedzie:no:Chyba nie mam miejsca w domu gdzie by nie weszly lub nie probowaly wejsc:tak:
Dzisiaj Wiktoria probowala wspinac sie po kaloryferze do okna

To nasze dzisiejsze focie :-):-):-):-):-)

Swietne focie:tak:Super masz rodzinke:tak::tak::tak:
Fajnie ze jest juz tak cieplo:-)Moje to dzisiaj byly w bluzach i na to kamizelki i nie mialay czapek tylko takie opaseczki;-)A wczoraj popoludniu to biegaly z golymi glowami
A jak jutro bedzie jeszcze cieplej to juz nie zakladam im rajstop tylko skarpetki:tak::tak::tak:

dobra uciekam robić obiadek, Oliwka spi,a jak wstanie to coś zje i idziemy na szczepienie brrrrr będzie sie działo :tak::tak::tak:,znowu cała przychodnia będzie ja słyszała :-D:-D:-D:-D:-D juz się do tego przyzwyczaiłam,nie wiem dlaczego ona nie lubi tak bardzo lekarzy,nawet nie da się zbadać,ostatnio to zwiewała z wagi a jak ja ukuja to dopiero pokaże jaka moc maja jej struny głosowe :-D:-D:-D:-D

reklama
Pojadłam popiłam i jakoś nie mogę bez was zyć :-D Z automatu usiadłam do kompa i kliknęłam BB :-D:rofl2: to już chyba nałóg :szok:

Agnes, super fotki :tak:

Moja już dzisiaj poczuła wiosnę i nie chciała nosić czapki na spacerze :szok::baffled:
Miałam z nią problem przez lato i początek jesieni, jak się zrobiło zimno to nie protestowała na czapkę i myślałam ze koniec problemów z czapką, atu proszę. Ciepły dzień i bunt :baffled:

Do góry