reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Córa śpi, pranie na balkonie następne się kręci
Pora się polenić
Do później :-)
Pora się polenić
Do później :-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
dopiero pojdziemy mam czas do 17A Twoja to niezla artystka Mi Laura wchodzi na mebleANKA
A jak z Laura po lekarzu?Bo wyczytalam ze sie wybierałas;-)
Moja Wiktoria wlasnie wdrapała mi sie na komodke od tv i stoi sobie za telewizorem
no w sumie masz racje spacerek dobrze kazdemu zrobinic nie kupiłam
Jak M przyjedzie to bede musiala jechac na jakeis zakupy bo w lodówce pusto...
W sumie byłam głównie sie przespacerowac, bo cos trzeba robic
wiesz u mnie to norma jak moj oglada jies bzdury w tv to ja tez uciekam na BBAl;e masz ladna pogode chociaz ja tez nie narzekam bo sloneczko swieci:-)Hej laseczki ja na chwilę pogrozić palcem za wyborne żarty Anki:-):-) no więc sama rozumiesz...ja dalej walczę z napaloną kotką ,która wszelkimi sposobami usiłuje nawiać z domu,byle do 17.....pomidorówceczka mi wesoło pyrkocze ,a po obiadku też nawiewam na spacer,trochę sie po podwórku dziś kręce jest PIĘKNIE SŁONECZNIE I CIEPŁO 13 W CIENIU!!!!!!!
|Zaraz daje Laurze obiad i pojdzie na drzemke
Ja wtedy do pralni i kawusia
Zjadlam teraz makaron z wczorajszym mieskiem wiec obiadek zjem na kolacje:-)
Mlena daj znac co tam w szkole slychac
Agnes ja tez mam ladna pogode ale nie wychodze z Laura bo ma ten kaszel i katarekAle ze zdrowym dzieckiem grzech nie wyjsc
Podejrzewali wade,ale dzisiaj ja na 100% wykluczylidowikla a to jakaś wada wrodzona z tym serduszkiem bo nie doczytałam nigdzie ?
ciesze się że ma dobre wyniki :-)
AGNES
Fajnie ze mala sie tak wybawiła
U nas to wszedzie jest pelno rodzicow z malymi dziecmiTylko robi sie ladniejsza pogoda to tak jest zawsze:-)
ANKA
Moje to wchodza wszedzieChyba nie mam miejsca w domu gdzie by nie weszly lub nie probowaly wejsc
Dzisiaj Wiktoria probowala wspinac sie po kaloryferze do okna
Swietne focieSuper masz rodzinke
Fajnie ze jest juz tak cieplo:-)Moje to dzisiaj byly w bluzach i na to kamizelki i nie mialay czapek tylko takie opaseczki;-)A wczoraj popoludniu to biegaly z golymi glowami
A jak jutro bedzie jeszcze cieplej to juz nie zakladam im rajstop tylko skarpetki
dobra uciekam robić obiadek, Oliwka spi,a jak wstanie to coś zje i idziemy na szczepienie brrrrr będzie sie działo ,znowu cała przychodnia będzie ja słyszała juz się do tego przyzwyczaiłam,nie wiem dlaczego ona nie lubi tak bardzo lekarzy,nawet nie da się zbadać,ostatnio to zwiewała z wagi a jak ja ukuja to dopiero pokaże jaka moc maja jej struny głosowe
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Pojadłam popiłam i jakoś nie mogę bez was zyć Z automatu usiadłam do kompa i kliknęłam BB to już chyba nałóg
Agnes, super fotki
Moja już dzisiaj poczuła wiosnę i nie chciała nosić czapki na spacerze
Miałam z nią problem przez lato i początek jesieni, jak się zrobiło zimno to nie protestowała na czapkę i myślałam ze koniec problemów z czapką, atu proszę. Ciepły dzień i bunt
Agnes, super fotki
Moja już dzisiaj poczuła wiosnę i nie chciała nosić czapki na spacerze
Miałam z nią problem przez lato i początek jesieni, jak się zrobiło zimno to nie protestowała na czapkę i myślałam ze koniec problemów z czapką, atu proszę. Ciepły dzień i bunt
Podziel się: