reklama
medeuska
październikowa mama'09
pochwal sie zakupkaim jak wrocisz)
No to super ja wszystko w porzadku a placzu niestety nie da sie stlumic
Mama Helenki ja dzis serwuje gulasz:-)
Ja do tej pory udal mi sie nastwic obiadek i posprzatac przede mna jeszcze pranie i zakupki oraz poczta
nic nie kupiłam
Jak M przyjedzie to bede musiala jechac na jakeis zakupy bo w lodówce pusto...
W sumie byłam głównie sie przespacerowac, bo cos trzeba robic
ANKA
A jak z Laura po lekarzu?Bo wyczytalam ze sie wybierałas;-)
Moja Wiktoria wlasnie wdrapała mi sie na komodke od tv i stoi sobie za telewizorem
madziulanatasza
Fanka BB :)
Hej laseczki ja na chwilę pogrozić palcem za wyborne żarty Anki:-):-) no więc sama rozumiesz...ja dalej walczę z napaloną kotką ,która wszelkimi sposobami usiłuje nawiać z domu,byle do 17.....pomidorówceczka mi wesoło pyrkocze ,a po obiadku też nawiewam na spacer,trochę sie po podwórku dziś kręce jest PIĘKNIE SŁONECZNIE I CIEPŁO 13 W CIENIU!!!!!!!
Lenka spi a potem śmigamy na spacer kurcze przez tą zmianę czasu wszystko nie tak zawsze spała o 12 po 13 najczęściej na spacer szłyśmy a tak godzina później
i śmigam do szkoły do Laury wybadać co tam słychać bo od niej nic nie wyciągnę
u nas tez piękna pogoda cieplutko na dworze słonko świeci aż normalnie energia na wszystko wraca po tej zimie :-)
i śmigam do szkoły do Laury wybadać co tam słychać bo od niej nic nie wyciągnę
u nas tez piękna pogoda cieplutko na dworze słonko świeci aż normalnie energia na wszystko wraca po tej zimie :-)
Mama Helenki
i Aniki :D
dowikla, super wieści z badań
Helena w wyrku, ale czarno widzę to spanie
Pranie mi sie skończyło i chciałam na balkonie powiesić, ale jeśli mała nie uśnie to nic z moich planów...
Ale mi szybko poszło z tą zupą już wszystko w garze, ciekawe jak wyjdzie
Pranie mi sie skończyło i chciałam na balkonie powiesić, ale jeśli mała nie uśnie to nic z moich planów...
medeuska
październikowa mama'09
dowikla, super wieści z badań
właśnie, pranie! Przypomniałaś mi juz jakies 2 godz temu skonczylo sie prac i zapomnialam, zaraz mi skiśnie w tej pralce
reklama
A wpadłam do Was na chwilkę.My juz po spacerze,ale cieplutko,zaliczylismy 3 place zabaw,Oliwka się wybawiła na maxa.Bylismy w trójkę,zabraliśmy tatuska.fajnie było.Ale coś dzieci za dużo nie było,nie wiem co te matki robia z tymi dzieć,i?,taka łądna pogoda to aż grzech siedzieć w domu
Oliwka zjadła już zupke i ma spać, ale narazie śpiewa sobie w łóżeczku.
Beata to współczuję,zdrówka życzę
dowikla sliczne zdjęcie.masz fotogeniczna córeczke.:-)
I cieszę się ze badania ok
Oliwka zjadła już zupke i ma spać, ale narazie śpiewa sobie w łóżeczku.
Beata to współczuję,zdrówka życzę
dowikla sliczne zdjęcie.masz fotogeniczna córeczke.:-)
I cieszę się ze badania ok
Podziel się: