reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ANKA
A jak z Laura po lekarzu?Bo wyczytalam ze sie wybierałas;-)

Moja Wiktoria wlasnie wdrapała mi sie na komodke od tv i stoi sobie za telewizorem:szok::-D

Załączniki

• SP_A0442.jpg
    SP_A0442.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
reklama
pochwal sie zakupkaim jak wrocisz:))

No to super ja wszystko w porzadku a placzu niestety nie da sie stlumic:baffled:

Mama Helenki ja dzis serwuje gulasz:-)

Ja do tej pory udal mi sie nastwic obiadek i posprzatac przede mna jeszcze pranie i zakupki oraz poczta:rofl2:

nic nie kupiłam:baffled::-p:-p
Jak M przyjedzie to bede musiala jechac na jakeis zakupy bo w lodówce pusto...
W sumie byłam głównie sie przespacerowac, bo cos trzeba robic:-D:-D

ANKA
A jak z Laura po lekarzu?Bo wyczytalam ze sie wybierałas;-)

Moja Wiktoria wlasnie wdrapała mi sie na komodke od tv i stoi sobie za telewizorem:szok::-D
:-D:-D:-D:-D

Hej laseczki ja na chwilę pogrozić palcem za wyborne żarty Anki:-D:-):-D:-) no więc sama rozumiesz...:-D:-D:-D:-Dja dalej walczę z napaloną kotką ,która wszelkimi sposobami usiłuje nawiać z domu,byle do 17.....pomidorówceczka mi wesoło pyrkocze ,a po obiadku też nawiewam na spacer,trochę sie po podwórku dziś kręce jest PIĘKNIE SŁONECZNIE I CIEPŁO 13 W CIENIU!!!!!!!

Lenka spi a potem śmigamy na spacer kurcze przez tą zmianę czasu wszystko nie tak zawsze spała o 12 po 13 najczęściej na spacer szłyśmy a tak godzina później :no:
i śmigam do szkoły do Laury wybadać co tam słychać bo od niej nic nie wyciągnę
u nas tez piękna pogoda cieplutko na dworze słonko świeci aż normalnie energia na wszystko wraca po tej zimie :-)

dowikla tovsuper że z serduszkiem wszystko ok:tak::tak::happy::happy::happy::happy::happy:
a za tym tv wygląda słodko ma takie diabełki w oczach:-D:-D:-D:-D:-D
jednak antek nie lanuje drzemki:no::no: no nic to razem odkurzymy na początek:tak:

dowikla, super wieści z badań :tak:

Helena w wyrku, ale czarno widzę to spanie :baffled:

Pranie mi sie skończyło i chciałam na balkonie powiesić, ale jeśli mała nie uśnie to nic z moich planów...:confused2:

Ale mi szybko poszło z tą zupą :rofl2: już wszystko w garze, ciekawe jak wyjdzie :confused:

dowikla, super wieści z badań :tak:

Helena w wyrku, ale czarno widzę to spanie :baffled:

Pranie mi sie skończyło i chciałam na balkonie powiesić, ale jeśli mała nie uśnie to nic z moich planów...:confused2:

Ale mi szybko poszło z tą zupą :rofl2: już wszystko w garze, ciekawe jak wyjdzie :confused:

właśnie, pranie! Przypomniałaś mi:szok: juz jakies 2 godz temu skonczylo sie prac i zapomnialam, zaraz mi skiśnie w tej pralce:-D:-D:-D

dowikla a to jakaś wada wrodzona z tym serduszkiem bo nie doczytałam nigdzie ?
ciesze się że ma dobre wyniki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
A wpadłam do Was na chwilkę.My juz po spacerze,ale cieplutko,zaliczylismy 3 place zabaw,Oliwka się wybawiła na maxa.Bylismy w trójkę,zabraliśmy tatuska.fajnie było.Ale coś dzieci za dużo nie było,nie wiem co te matki robia z tymi dzieć,i?,taka łądna pogoda to aż grzech siedzieć w domu :baffled:

Oliwka zjadła już zupke i ma spać, ale narazie śpiewa sobie w łóżeczku.

Beata to współczuję,zdrówka życzę :tak::tak::tak::tak:

dowikla sliczne zdjęcie.masz fotogeniczna córeczke.:-)
I cieszę się ze badania ok

Do góry