Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Wiktoria to jednym slowem szlejesz))))) ile Ty masz postow juz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1263 było by więcej tylko mało teraz siedze na BBwiktoria to jednym slowem szlejesz))))) ile ty masz postow juz
cieszę się,że sałatka smakowała.:-)Witajcie wtorkowo dziewczyny
Ja dzisiaj spać coś nie mogłam, kręciłam sie na wyrku i nie mogłam sie ułozyć od 6 na nogach juz jestem u nas słoneczko świeci już i zapowiada się piękny dzień i napewno cieplutko będzie, ja już planuję wyjście z małym na spacerek dłuższy Wczoraj zrobiłam gyrosa tego klasycznego i bardzo doby był, mąż był zadowolony na wieczór juz zostało troszke w salaterce:-):-) teściu mój nie przepada za takimi wynalazkami, ale wczoraj jadł i mu smakowało i jak zeszłam na dół wieczorkiem to pytał sie mnie skad ta sałatka???? a ja mówię, ze domowej roboty a ten mówi tak: e no to to dobre, mogłabyś częściej taką robić dobry jest tescia mam złotego, ale za to teściowa jest okropna i zazdrosna strasznie Dobra to ja spadam pod prysznic, bo wy lulacie jeszcze chyba. Będę puźniej. Papatki
jaką gafe???????????? bom mnie ciekawość zżerai co ty o tej godzinie na bb robiłaś????????????ja jeszcze nie śpię
więc trochę nadrabiam Wasze wpisy
malinka garniery są super weź czerwony na początek różowy tez jest dobry jednak czerwony jest dla b suchej skóry będziesz zadowolona bardzo dobrze nawilża
dobre są też balsamy AA ładnie pachną sa tanie i bardzo dobrze nawilżają
jednak stawiam na garniera na dobry początek
dzisiaj zrobiłam straszną gafę wieczorem ale opowiem Wam już przy południowej kawce uciekam do łózka
super by bylo jakby te znajomosci pomogly nie musialabys sie taszczyc tam o 5 ranowiesz,no jest,ale ja zeby nie te rzeczy po Paulinie i cos od ludzi to bym nie miala w co dziecko ubrac.dla Pauliny tez dostawałam i dostaje wiekszosc ubran.my mamay 3tys zł mieisecznie dochodu,z czego 2tys idzie na oplaty i kredyty i zostaje 1tys na 4osoby na mieisiac-w tym pieluchy,mleko,wizyty u lekarzy itd itd.....
no i teraz jeszcze musze z Paulina do ortodonty,ortopedy i okulisty a z Weronika do okulisty i neurologa,
i musialam wywalic 700zł na głupi paier do odbioru domu i P{ w tym tyg złozy wniosek i maja miesiac zeby przyjechac i mam nadzieje ze to bedzie koniec bo sie tylko zaje....
ale do ortodonty to do wawy a niby jak mam tam osobiscie na 7
u nas do ortopedy trzeba byc o 5 rano w kolejce,bo rejestruja od 7.30.ale ja chyba uzyje swoich znajomosci bo nie ma opcji zebym poejchala na 5 rano lapac kolejke
dobre normalnie matka ona potrzebuje tego forum bo musi podyskutowac jakie to ma z Toba problemy wychowawcze hehhemoja julka w rozpacze narazie nie popada ale adam potrafi
jula to wesoły szczygiełek ją wszystko bawi siedzi dzisiaj na fotelu i nagle wybucha gromkim śmiechem my jula z czego się tak śmiejesz??? a jula a takie tam moje myśli a wogóle jula powiedziała dzisiaj że musi szybko nauczyć się pisać to wejdzie na forum takie dla dzieci ja??????????? a julcia a będe sobie pisac o chłopakach modnych ciuchach szkole problemach wychowawczych z rodzicami......... no i tymi problemami wychowawczymi mnie rozwaliła śmiałam sie z tego długą chwile
wspolczuje bolacego zeba a u nas pochmurnie ale najwazniejsze ze nie padawitajcie potrannie.
Aleksia -my nocne marki a Ty skowronek:-)
u mnie noc szybko,ale pol nocy zab mnie cmil i nadal cmi:-(
płucze dnetoseptem i mam nadzieje ze jakos do poniedziałku wytrzymam bo mam wizyte u dentysty.
Mlenka a Ty chyba spac nie mozesz a ja Cie mam na nk?
U mnie zapowiada sie ladna pogoda,podobno c dzien ma byc cieplej i ladniej,ale z racji bezchmurnego nieba w nocy-rano bylo -2,ale jest slonce i robi sie cieplo
no to korzystaszA ja wpadłam na forum bo nikogo niema tylko ja z dziecmi Teściowie pojechali do kościoła a Mąż pojechał odwieźć swojego Dziadka do szpitala w Zakopanym.Ale ide troche posprzątać a kupiliśmy wczoraj narożnik z Abra fajny ale nie ma oparcia takiego jak chciałam no ale trudno inny by nam nie weszedł
kupil mi kawe to juz sie nie gniewam tak na niegojestem jestem tylko z doskoku bo korzystam z tego że antocha drzemie i ogarniam to burdello w domu
patrysia i jak z M ???? ogłosiłaś amnestię czy dalej jest w niełasce?????
anabuba jak ząb??????????????????