reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My też kombinujemy raz w tygodniu zakupy w biedronce i na miejscu chleb,choć teraz lepszy okres mamy ,bo nie chorujemy dzieci większe więc na akcesoriach dla dzieci oszczędzamy no i rzucilismy palenie...bo jak paliliśmy to w lodówce głownie prąd był:-):-):-)jak dla mnie los jest coraz łaskawszy i powtarzam ,by tylko gorzej nie było:tak:

reklama
MADZIULANATASZA
Fajne zdjecie:-);-)

Ja zmykam bo musze jeszcze zaliczyc prysznic;-)I rano zwlec sie z wyra zeby mlodego zaprowadzic do przedszkola na 7;30
Chyba ze M Go zaprowadzi ale watpie bo ma wolne(bo siedzi z Wiktoria w domu jak pojde z Klaudia do kardiologa) i pewnie nie wstanie:no::no:

Dobranoc kochane:-)

reklama
anabuba finanse to temat rzeka i niech sobie piszą że szczęścia nie dają ja wiem swoje:tak::tak::tak: gdybym miała kase to bym miała własne M auto i nie chodziła bym z listą do sklepu co by limitu nie przekroczyć więc mi by szczęście dały:tak::tak::cool2:
oj tak:tak::tak::tak:

My też kombinujemy raz w tygodniu zakupy w biedronce i na miejscu chleb,choć teraz lepszy okres mamy ,bo nie chorujemy dzieci większe więc na akcesoriach dla dzieci oszczędzamy no i rzucilismy palenie...bo jak paliliśmy to w lodówce głownie prąd był:-):-):-)jak dla mnie los jest coraz łaskawszy i powtarzam ,by tylko gorzej nie było:tak:
heheh u moich rodzicow tez tak bylo-ze na faje to musial byc:-(
dobrze ze moje w sumie cala zime nie chorowaly,ale i tak kilka lekow biora na stale to pare gorszy kostzuja
dobranoc Wam kobiety.spijcie dobrze

Do góry