reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja posmarowałam się dove u mamy jak byłam i mam uczulenie ciekawe czy na balsam a może na wode:confused2: a miała ten złoty:eek::eek:
teraz reklamują te bak\lsamy garniera w różnych kolorach oglądałam je w realu ale tyle kolorów że się nie zdecydowałam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: bo różowy na taką skóre żółty na taką czerwony jeszcze inny i wyszłam z niczym a muszę się smarować bo ja mam tak suchą skórę że jak przejadę dłonią po nogach to się białe płatki sypią:eek::eek::eek::eek:

ja jeszcze nie śpię:no:
więc trochę nadrabiam Wasze wpisy
malinka garniery są super weź czerwony na początek różowy tez jest dobry jednak czerwony jest dla b suchej skóry będziesz zadowolona bardzo dobrze nawilża
dobre są też balsamy AA ładnie pachną sa tanie i bardzo dobrze nawilżają
jednak stawiam na garniera na dobry początek :tak::tak:

dzisiaj zrobiłam straszną gafę wieczorem ale opowiem Wam już przy południowej kawce :-D uciekam do łózka

pare osób znalazłam właśnie na nk
Mariitka dziekuję Ci za zaproszenie na nk:)))

malinka garniery są super weź czerwony na początek różowy tez jest dobry jednak czerwony jest dla b suchej skóry będziesz zadowolona bardzo dobrze nawilża

dzisiaj zrobiłam straszną gafę wieczorem ale opowiem Wam już przy południowej kawce :-D uciekam do łózka
co to za gafa??? bo ja już ciekawa jestem:eek::eek::-):-)

kołuję do wyrka ,wymiękam pa pa
ale jesteście nocne marki:-):-):-)

Czerwony jest świetny na suchą skórę, też mam bardzo suchą na nogach, znaczy sie miałam..:-D prawie jak nogi krokodyla zawsze mówiłam, bo miałam tak widoczne pory i białe aż, ten czerwonyświetnie nawilza, mi akurat do konca zapach nie odpowiadał, ale czego sie nie zrobi dla skóry:tak::tak: Najlepszy z wszystkich jakie próbowałam, a było tego spooooooro:tak:
a ja używam ziaja oliwkowa i jestem bardzo zadowolona :-):-):-) garniera czerwonego używałam kiedyś ale jakoś mi sie nie sprawdzał, a też miałam bardzo wysuszoną skórę:-):-):-)

a teraz odsypiasz nockę :-):-)

Witajcie wtorkowo dziewczyny :happy::happy::happy:

Ja dzisiaj spać coś nie mogłam, kręciłam sie na wyrku i nie mogłam sie ułozyć :no::no::no: od 6 na nogach juz jestem:happy::happy::happy: u nas słoneczko świeci już i zapowiada się piękny dzień i napewno cieplutko będzie, ja już planuję wyjście z małym na spacerek dłuższy:happy::happy::happy: Wczoraj zrobiłam gyrosa tego klasycznego i bardzo doby był, mąż był zadowolony na wieczór juz zostało troszke w salaterce:-):-) teściu mój nie przepada za takimi wynalazkami, ale wczoraj jadł i mu smakowało i jak zeszłam na dół wieczorkiem to pytał sie mnie skad ta sałatka???? a ja mówię, ze domowej roboty a ten mówi tak: e no to to dobre, mogłabyś częściej taką robić :happy::happy::happy::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: dobry jest:tak::tak::tak: tescia mam złotego, ale za to teściowa jest okropna i zazdrosna strasznie :happy::happy::happy::happy::baffled::baffled::baffled: Dobra to ja spadam pod prysznic, bo wy lulacie jeszcze chyba. Będę puźniej. Papatki :happy::happy::happy::happy:

o wiktoria super że zajżałaś do nas:tak::tak::tak::tak::tak::tak:dobrze że z kamilka uszkami ok:tak::tak:i jak w domku z mężusiem?????jak dzieciaczki reagują na tatusia?????
A z M super szczegulnie nocki:-pA dzieci zadowolone.
anka - for you :***
slub32.jpg

37763175.jpg

9846809.jpg

7243483.jpg

7016425.jpg

4395957q.jpg

13e8b1580dee2399med.jpg

9fb8a58e6b4baa9bmed.jpg

itd......
ale wiadmomo potem wszystko zalezy od koloru dodatkow
i samemu mozna cos stworzyc a moja ostatnia praca wygladala jak na zdjeciu z napisem angie :-D:-D:-D:-D
Śliczne pazurki.Mnie sie wszystkie podobają
no moja gwiazda wreszcie usnęła,najwyższa pora :tak::tak::tak::tak:ok ja zmykam się przygotować na figlowanie :tak::tak::tak::tak::tak::-p:-p:-p:-p:-p
No ja też miałam figlowanie wczoraj:eek::eek::rofl2::happy::zawstydzona/y:
hi hi ,że niby co mam iść spać????czas przestawiony to daje radę:-):-):-)
Ja sie nie moge połapać z tym czasem dziecią sie też po przestawiało i później chodzą spać

witajcie potrannie.
Aleksia -my nocne marki a Ty skowronek:-)
u mnie noc szybko,ale pol nocy zab mnie cmil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nadal cmi:-(
płucze dnetoseptem i mam nadzieje ze jakos do poniedziałku wytrzymam bo mam wizyte u dentysty.

Mlenka a Ty chyba spac nie mozesz:eek: a ja Cie mam na nk?

U mnie zapowiada sie ladna pogoda,podobno c dzien ma byc cieplej i ladniej,ale z racji bezchmurnego nieba w nocy-rano bylo -2,ale jest slonce i robi sie cieplo

A ja wpadłam na forum bo nikogo niema tylko ja z dziecmi Teściowie pojechali do kościoła a Mąż pojechał odwieźć swojego Dziadka do szpitala w Zakopanym.Ale ide troche posprzątać a kupiliśmy wczoraj narożnik z Abra fajny ale nie ma oparcia takiego jak chciałam no ale trudno inny by nam nie weszedł:tak:

reklama
Witam sie wtorkowo :-):-):-):-)
Słońce zawitało z rana,cieszę się będzie ciepło :tak::tak::tak::tak:

Oliwka zwiewa mi cały czas z nocnika,juz nie mam do niej siły :no::no::no:

Dzis nie będę za duzo na a BB bo M w domu :tak::tak::tak:
A nockę mielismy bardzo milusią :-p:-p:-p:-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry