Anabuba
czarownica mroźnego lądu
nie ma nikogo to i ja spadam
dobranoc
dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja posmarowałam się dove u mamy jak byłam i mam uczulenie ciekawe czy na balsam a może na wode a miała ten złoty
teraz reklamują te bak\lsamy garniera w różnych kolorach oglądałam je w realu ale tyle kolorów że się nie zdecydowałam bo różowy na taką skóre żółty na taką czerwony jeszcze inny i wyszłam z niczym a muszę się smarować bo ja mam tak suchą skórę że jak przejadę dłonią po nogach to się białe płatki sypią
Mariitka dziekuję Ci za zaproszenie na nk))pare osób znalazłam właśnie na nk
co to za gafa??? bo ja już ciekawa jestem:-):-)ja jeszcze nie śpię
więc trochę nadrabiam Wasze wpisy
malinka garniery są super weź czerwony na początek różowy tez jest dobry jednak czerwony jest dla b suchej skóry będziesz zadowolona bardzo dobrze nawilża
dobre są też balsamy AA ładnie pachną sa tanie i bardzo dobrze nawilżają
jednak stawiam na garniera na dobry początek
dzisiaj zrobiłam straszną gafę wieczorem ale opowiem Wam już przy południowej kawce uciekam do łózka
ale jesteście nocne marki:-):-):-)kołuję do wyrka ,wymiękam pa pa
a ja używam ziaja oliwkowa i jestem bardzo zadowolona :-):-):-) garniera czerwonego używałam kiedyś ale jakoś mi sie nie sprawdzał, a też miałam bardzo wysuszoną skórę:-):-):-)Czerwony jest świetny na suchą skórę, też mam bardzo suchą na nogach, znaczy sie miałam.. prawie jak nogi krokodyla zawsze mówiłam, bo miałam tak widoczne pory i białe aż, ten czerwonyświetnie nawilza, mi akurat do konca zapach nie odpowiadał, ale czego sie nie zrobi dla skóry Najlepszy z wszystkich jakie próbowałam, a było tego spooooooro
a teraz odsypiasz nockę :-):-)ja jeszcze nie śpię
więc trochę nadrabiam Wasze wpisy
malinka garniery są super weź czerwony na początek różowy tez jest dobry jednak czerwony jest dla b suchej skóry będziesz zadowolona bardzo dobrze nawilża
dobre są też balsamy AA ładnie pachną sa tanie i bardzo dobrze nawilżają
jednak stawiam na garniera na dobry początek
dzisiaj zrobiłam straszną gafę wieczorem ale opowiem Wam już przy południowej kawce uciekam do łózka
A z M super szczegulnie nockiA dzieci zadowolone.o wiktoria super że zajżałaś do nasdobrze że z kamilka uszkami oki jak w domku z mężusiem?????jak dzieciaczki reagują na tatusia?????
Śliczne pazurki.Mnie sie wszystkie podobająanka - for you :***
itd......
ale wiadmomo potem wszystko zalezy od koloru dodatkow
i samemu mozna cos stworzyc a moja ostatnia praca wygladala jak na zdjeciu z napisem angie
No ja też miałam figlowanie wczorajno moja gwiazda wreszcie usnęła,najwyższa pora ok ja zmykam się przygotować na figlowanie
Ja sie nie moge połapać z tym czasem dziecią sie też po przestawiało i później chodzą spaćhi hi ,że niby co mam iść spać????czas przestawiony to daje radę:-):-):-)